Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Aknel2 píše:karolina_a_betuska píše:Na tohle pozor, vím o případu, kdy dítě bylo venku v kočárku s chůvičkou a když ho rodiče přišli překontrolovat, zjistili, že nedýchá. Pokud tedy dítě necháváte v kočárku na balkoně nebo venku na zahradě, není od věci dát pro jistotu do kočárku nejen chůvičku ale i monitor dechu, pokud máte tu možnost.
Do mínus pěti můžeš. Jen já bych si to netroufla bez chůvičky, abych mohla hned reagovat, kdyby se mimino mrcasilo.
To je ale přece stejné jako, když spí doma v postýlce, prostě když nemáš monitor dechu, tak nemáš šanci to podchytnout včas. ![]()
jste asi praštěný dávat dítě spát ven to je trestný!!nechápu jak mužete tuto diskusi založit fakt napalici já s dětmi nikdy nechodím ven
Anonymní píše:
jste asi praštěný dávat dítě spát ven to je trestný!!nechápu jak mužete tuto diskusi založit fakt napalici já s dětmi nikdy nechodím ven
A to má bejt jako co?
Anonymní píše:
A jéje tak to mě asi zavřou, když mi malá spí venku nebo co?
Anonymní píše:
Jéé nejsi to ty,co jste drželi ty „vlčí“ děti doma pod zámkem?
Máš být v base,ne?
Nebo jenom tvůj chlap a ty máš jen podmínku? ![]()
My jsme se dneska konečně po dlouhé pauze ke spaní venku vrátili - jupí, jupí
![]()
Malá mi doma spí po 20-30 minutách a venku i 3,5 hodinky bez problému, takže jsem ráda za starší kočár na terase
![]()
Katka86 píše:
Stejně tě za chvili admini odtajní,takže pak bude prča![]()
![]()
![]()
To by bylo supeeer
![]()
A tys hlásila?
Temaho píše:Katka86 píše:To by bylo supeeer
Stejně tě za chvili admini odtajní,takže pak bude prča![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tys hlásila?
Ještě ne,ale asi nahlásím
at je sranda ![]()
janina2222 píše:
Zakladatelka???
Nechápu ![]()
Katka86 píše: škoda,je to smáznuté,ale někdo dobře zaperlil![]()
Není to smazané, ale odtajněné, podívej se pořádně
Temaho píše:janina2222 píše:Zakladatelka???
jste asi praštěný dávat dítě spát ven to je trestný!!nechápu jak mužete tuto diskusi založit fakt napalici já s dětmi nikdy nechodím ven![]()
![]()
Nechápu
taky se nějak nechytám
![]()