Mléko z bradavek ???? Už????

2257
5.5.05 12:22

Mléko z bradavek ???? Už????

Ahoj maminky a maminky-čekatelky, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli se Vám stalo, že jste ráno na košili našli fleky, jako by od mléka, jsem v 30tt a když jsem volala kamarádce, tak říkala, že už se mi začíná tvořit mléko (nebo mlezivo?? :? ) a že je to normální, že mi teče. Není to nijak velké, ale ty flíčky tam jsou. Už jsem taky hodně unavená a mám nějaké rozházené hormony, tak mě to trochu vystrašilo 8O Díky za odpovědi Petra a mimísková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
625
5.5.05 12:32

ahoj,
je to skutečně mlezivo a je to úúúúúplně normální. Někomu se začne tvořit i třeba ve 20tt. Mě se taky tvořilo až tak kolem 30tt a manžel se někdy probudil s mokrým pyžamem na boku, jak jsem se k němu přitulila :D

Nevymačkávej to, nech tomu volný průběh a když bude hůř, začni nosit vložky do podprsenky.

Hezký zbytek těhotenství přeje

Jana+Kačenka 4,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
5.5.05 12:32

Petro - bud v klidu, je to naprosto normální. já měla kolostrum už někdy od 16 týdne a málo ho teda nebylo ani omylem :-) Užij si zbytek těhotenství.

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
5.5.05 12:41

Mě se začalo kolostrum tvořit ještě před tím než mi bylo potvrzeno těhotenství ultrazvukem a to bylo v 8 tt (ale to ještě neodtékalo samovolně). Teď jsem v 32 týdnu a už x týdnů jsem nucena používat vložky do podprsenky a z toho plyne i podprsenku, což mne štve, protože před těhu jsem jí moc nepoužívala. :( Takže buď naprosto v klidu.

Magrátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.5.05 12:49

ahoj Petro,

mě se začalo kolostrum tvořit někdy v 15 týdnu a věř tomu že mi neteklo z prsou málo. Když jsem třeba umývala nádobí tak jak jsem byla trošku ohnutá tak mi to normálně z prsou kapalo. Po porodu se ti pak během několika hodin nebo dní rozjede mléko. U mě to bylo asi do dvou hodin. Zatím se měj a užívej si zbytek těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
27.11.11 21:02

Ahoj holky :-) dneska jsem se taky lekla, jak jsem sundávala podprsenku tak jsem měla na ní fleky a začíná se mi asi tvořit mlezivo a jsem 18plus3 :-) a zdá se mi to celkem brzo :-( ale brzy si budu muset koupit vložky do podprsenek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.11.11 00:20

Ahoj,
je to úplně normální, taky jsem na to poprve koukala když jsem to uviděla na košilce takové malé flíčky asi od 28 týdne. A pak jsem si říkala, že to bude asi už příprava na kojení a někde jsem to pak i vyčetla, že se začíná tvořit to prvotní kolostrum nebo, jak to holky psaly tady :D Takže neboj je to ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí