velikost dělohy v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
5.5.05 07:56

velikost dělohy v těhotenství

Ahoj holky,

jsem podruhé těhotná - poprvé se nezadařilo, byla jsem na potratu, protože ve váčku se vůbec nevytvořil zárodek. Teď jsem těhotná podruhé, byla jsem na UZ v 6+4 tt, doktor viděl i srdíčko zárodku. Potom jsem ale byla v 8+4 tt na prohlídce a doktor mi řekl, že velikost dělohy neodpovídá týdnům těhotenství. Vyděsilo mě to - může to znamenat něco špatného? Třeba že se zárodek nevyvíjí? Strašně se bojím a na další UZ jdu až za 3 týdny. Už jsem 9+6 tt, vůbec nepřibírám ani nemám takové ty těhotenské projevy, co všichni píšou. Máte někdo podobnou zkušenost?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1723
5.5.05 08:10

ahojky

Jarmilo- -takže možná pravidlo číslo jedna, nikdy neodcházet z ordinace lékaře s nedořešenýma otázkama-jsou tam od toho, takže hnedka jakmile se ti něco nezdá nebo řekne něco, co ti připadá nenormální, tak se zeptat a co to znamená atd.-klidně bych mu tam i dodatečně zavolala a informovala se-je to tvoje zdraví:-)
Jinak podle těhu chutí a nálad se nemá cenu řídit někdo je prostě nemá!
Držím palečky, aby vše bylo OK:-))
Papa H+v21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
5.5.05 10:33

Jarmilo,
s velikostí dělohy ti neporadím (pro klid duše klidně znovu zavolej doktorovi), ale pokud jde o chutě, nevolnosti, spavost atd., tak mě taky ze začátku nic nebylo a psala jsem kamarádkce zkušené matce zoufalé sms typu:" Nezvracím, je to ok?" No a břicho v 9tt mít snad ani nemůžeš. Kdysi jsem tu zakládala diskusi na téma velikost břicha, protože mi taky přišlo, že žádné nemám (a to už jsem byla v nějakém 15tt). Tvoje pocity jsou úplně normální, taky jsem vyšilovala. Buď v klidu, uvidíš, že to dobře dopadne. Ne každý se vejde do tabulek a to ještě neznamená, že je něco špatně.

Hodně štěstí a zdravé mimi

Jana+Kačenka 4,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.5.05 10:41

Ahojky,
uplne chapu tvoje obavy. Ja jsem v prvnim tehotenstvi mela stejny problem jako ty a proto jsem pri tom druhem taky vysilovala. Protoze jsem mela ze zacatku problemy, resila jsem to s pani doktorkou tak, ze jsem chodila casto na kontroly a ona mi delala UZ treba kazdy tyden. Prckovi to nemuze ublizit a spis by mu ublizila moje nervozita. Byt tebou mu zavolam a zajdu si na UZ driv, abys nemusela byt dlouho nervozni.
Drzim ti palce,
Romca a David, 5 mesicni

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.5.05 10:48

Jo, jeste k tomu pribirani, ja jsem pribrala za cele tehotenstvi jenom 9 kilo a zacala jsem pribirat az tak po 12 tydnu a ze zacatku jenom tak kilo za 14 dni a spatne mi taky nebylo.
 Romca

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí