Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně osobně by bylo jedno, zda je kolenovrt, asi by mi stačily už ty kecy. Otravné a nudné.
Tak my to taky řešíme, a je otázka jestli jsi na to jen vysazena kvůli tvé zkušenosti nebo jestli to je fakt moc. Vůči tobě se to nějak projevuje? Aneb platí za tebe útratu, chodíte do lepší restaurace, jezdíte na vylety, nebo nechce kvůli financim?
@Mango_Lassi
Jo přesně takhle na mne ty řeči působí, jako že mne otravujou, až je mi to nepříjemné chvilema ![]()
@Lily-of-the-valley
K tomu jsme se ještě nedostali…pozval mně do čajovny no…a zaplatil to jo ![]()
@Anonymní píše:
@Lily-of-the-valley
K tomu jsme se ještě nedostali…pozval mně do čajovny no…a zaplatil to jo
To je ale dost low cost no😅
Sexy řeči tedy nemá, to bude asi důvod, proč je ve svém věku sám. Teď je otázka jestli bude ochotný se korigovat. Každý má své mouchy a z tohohle nejde usuzovat, jestli tak mluví protože je skrblík, nebo proto, ze takhle mluví všichni kolem nej.
Chápu, že obecně řeší peníze, ale mít to jako hlavní téma hovoru na prvních dvou rande, to je zvláštní. Možná ti chce naznačit, ať od něj nic moc nečekáš.,
Zeptej se, jake jidlo ma rad v pizzerce. jestli rekne spagety aglio olio nebo pizzu margharitu, tak zdrhej ![]()
jo, bude to kolenovrt
Jako já bych rekla, ze na jednu stranu nad penězmi přemýšlí a nerozhazuje zbytečně, ale často by mě takové řeči nebavily a bala bych se, aby nebyl úplně kolenovrt.
Tak toto nesnáším v rozhovoru s kýmkoliv!
Témata- drahota a nemoci.
To se stahuji a pakuji pryč!
@Anonymní píše:
Ahoj, rada bych poznala vaše názory…randím s fajn mužem nad 40 let, voják z povolani…měli sme dvě schůzky, jsme od sebe 80km, hodně píšeme a voláme…je vtipnej, hodnej, zajímá se, má dobrou práci a nemá rodinu.. ale zaráží mne, že hodně mluví v souvislosti s penězi…jak je co drahé, nešel tam, protože to stalo o stovku víc, nekoupi si nějakou potravinu, když není v akci…prostě jako různé používa takový ty souvislosti, nevím úplně jak bych to popsala, ale vždy mě tím tak zaráží, že mi to k nemu ani nejde..nebo, že si asi koupi levnější auto, protože má dráhy a má drahou údržbu…jako takhle to zní normálně, ale on to používa často i v rozhovorech…já jen, jestli z neho treba nebude škrtjednoho sem mela a stačilo mi to
![]()
Prosím o anonym, díky..
Můj názor je ten, že bych ho nechala být, ať si jde po svých.
Sama říkáš, že už máš se škrtem zkušenost. Zjevně ti bliká kontrolka, tak není co řešit.
Já mám teda taky zkušenost, bohatou a fakt stačilo. Na škrty jsem od té doby extrémně alergická a tohle je stoprocentně jeden z nich, možná v bledě modrým.
Nebo to chceš ještě nějak dál zkoumat???
Neztrácej svůj drahocenný čas a energii.
Btw. můj stávající přítel asi na třetím setkání načal téma peněz, ale pouze proto, aby se zeptal, kolik mi má měsíčně posílat, když teda bydlíme u mě. To je pro mě jediný vhodný případ, kdy na začátku řešit peníze. Ale to, co předvedl ten vojáček, to je tak neslušné, nezajímavé a dehonestující pro obě strany! Ehhh… Nebrat.
Příspěvek upraven 07.02.24 v 16:15
@freeport píše:Čím je clovek starší, tím jsou tato témata častější
Tak toto nesnáším v rozhovoru s kýmkoliv!
Témata- drahota a nemoci.
To se stahuji a pakuji pryč!
@Anonymní píše:
Ahoj, rada bych poznala vaše názory…randím s fajn mužem nad 40 let, voják z povolani…měli sme dvě schůzky, jsme od sebe 80km, hodně píšeme a voláme…je vtipnej, hodnej, zajímá se, má dobrou práci a nemá rodinu.. ale zaráží mne, že hodně mluví v souvislosti s penězi…jak je co drahé, nešel tam, protože to stalo o stovku víc, nekoupi si nějakou potravinu, když není v akci…prostě jako různé používa takový ty souvislosti, nevím úplně jak bych to popsala, ale vždy mě tím tak zaráží, že mi to k nemu ani nejde..nebo, že si asi koupi levnější auto, protože má dráhy a má drahou údržbu…jako takhle to zní normálně, ale on to používa často i v rozhovorech…já jen, jestli z neho treba nebude škrtjednoho sem mela a stačilo mi to
![]()
Prosím o anonym, díky..
Kamarádka ma taky jedno takového
je schopen ji v restauraci udělat scénu před lidma, proč si jako vybrala o 20,– dražší víno nebo proč potřebuje 2 koblihy, když ji bohatě na snídani stačí jeden (a to si to platí prakticky ona sama, protože on by ji to nekoupil, protože je to zbytečnost)
jako nechápu, že s ním pořád je.
Ahoj, rada bych poznala vaše názory…randím s fajn mužem nad 40 let, voják z povolani…měli sme dvě schůzky, jsme od sebe 80km, hodně píšeme a voláme…je vtipnej, hodnej, zajímá se, má dobrou práci a nemá rodinu.. ale zaráží mne, že hodně mluví v souvislosti s penězi…jak je co drahé, nešel tam, protože to stalo o stovku víc, nekoupi si nějakou potravinu, když není v akci…prostě jako různé používa takový ty souvislosti, nevím úplně jak bych to popsala, ale vždy mě tím tak zaráží, že mi to k nemu ani nejde..nebo, že si asi koupi levnější auto, protože má dráhy a má drahou údržbu…jako takhle to zní normálně, ale on to používa často i v rozhovorech…já jen, jestli z neho treba nebude škrt
jednoho sem mela a stačilo mi to

Prosím o anonym, díky..