Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Proč ho nekopne do pozadí a nepošle do oběhu?
Protože nechce být sama ![]()
Mně by se tímhle chlap znelíbil. Tohle prostě není přitažlivá věc. Navíc si vezmi, že teď jste ve fázi, kdy by se na tebe ještě měl snažit dělat dojem a on dělá toto. Navíc bych se bála, že tohle bude předvádět i ve společnosti. Jednou jsem takhle byla s bandou kamarádů na jídle v restauraci a oni tam začali vést právě takové kecy, jak je to drahé a jak si dají jen to nejlevnější z lísku, protože přeci nebudou platit takové prachy za jídlo. Strašná ostuda. A co jsem kolikrát zažila na brigádě na koupališti kvůli čtyřiceti korunám na celý den? Jaj, to jsem se fakt za ty lidi kolikrát styděla až na zadku u těch výstupů.
Jo a dluhy nemá, hypošku nemá a byt mu platí zaměstnavatel
jinak má svůj byt rodisku, ale bez dluhů…
Příspěvek upraven 07.02.24 v 19:00
@Livi92
No to každopádně, jak mi přišel přitažlivý, tak už to zase tak žhavé není no 🤷do každého témata zaplést kolik co stojí a jak na čem ušetřit, to jako nechceš slyšet ![]()
@romik01 píše:
@Kockazvysocan
Je mi 41 a dítě mám, takže úplne jako nechci nic hrotit..pravda, s dítětem by mi vyhovoval víc
Tim spis bych se s bezdetnym 40 nezahazovala ![]()
@romik01 píše:
@Livi92
No to každopádně, jak mi přišel přitažlivý, tak už to zase tak žhavé není no 🤷do každého témata zaplést kolik co stojí a jak na čem ušetřit, to jako nechceš slyšet
Tak záleží na vašem životním stylu. Pokud jsi zvyklá žít hodně společensky, hodně o sebe pečovat, jezdit na luxusní dovolené, takový chlap a nebude ten pravý. Pokud žiješ normálně celkem skromně, relaxujes prací na zahrádce, na dovolenou jedeš klidně někam po Čechách nebo do Chorvatska, a v podstatě ti je jedno, jestli jdeš do luxusní restaurace nebo si dáš někde čínu, tak na něm není nic tak závadného.
@jita22 píše:
Tak záleží na vašem životním stylu. Pokud jsi zvyklá žít hodně společensky, hodně o sebe pečovat, jezdit na luxusní dovolené, takový chlap a nebude ten pravý. Pokud žiješ normálně celkem skromně, relaxujes prací na zahrádce, na dovolenou jedeš klidně někam po Čechách nebo do Chorvatska, a v podstatě ti je jedno, jestli jdeš do luxusní restaurace nebo si dáš někde čínu, tak na něm není nic tak závadného.
Mne nevadí na dovolenou nejít vůbec, o sebe teda hodne pečuji, ale činu si dám klidně někde taky, nepo pizzu..jenom prostě od chlapa s dobre placenou práci, na urovni mi přijde divný slyšet, že tady stalo fitko 200, tak tam nejdu, protože jinde jsem platil 150…nemůžu si pomoct, ale přijde mi to úplne antisexi prostě… ![]()
@romik01 píše:
Mne nevadí na dovolenou nejít vůbec, o sebe teda hodne pečuji, ale činu si dám klidně někde taky, nepo pizzu..jenom prostě od chlapa s dobre placenou práci, na urovni mi přijde divný slyšet, že tady stalo fitko 200, tak tam nejdu, protože jinde jsem platil 150…nemůžu si pomoct, ale přijde mi to úplne antisexi prostě…
A ty ses ho nikdy nezeptala: a proč nejdeš do fitka za 200? Zdá se ti to jako přehnaná cena, nebo setris na něco, nebo je to tvá životní filozofie? Proč se nezeptas? Vždyť přesně o to jde, abyste se poznali?
@romik01 Fitko má snad v práci, ne? Vždyť cvičení v zaměstnání má armáda jako jeden z benefitů v naborovych letácích ![]()
Kolik co stojí řeší dneska asi každej, ale že by o to musel furt vykládat…
Tak se ho zeptej, proč furt řeší ceny.
@Birds píše:
Můj názor je ten, že bych ho nechala být, ať si jde po svých.
Sama říkáš, že už máš se škrtem zkušenost. Zjevně ti bliká kontrolka, tak není co řešit.
Já mám teda taky zkušenost, bohatou a fakt stačilo. Na škrty jsem od té doby extrémně alergická a tohle je stoprocentně jeden z nich, možná v bledě modrým.
Nebo to chceš ještě nějak dál zkoumat???Neztrácej svůj drahocenný čas a energii.
Btw. můj stávající přítel asi na třetím setkání načal téma peněz, ale pouze proto, aby se zeptal, kolik mi má měsíčně posílat, když teda bydlíme u mě. To je pro mě jediný vhodný případ, kdy na začátku řešit peníze. Ale to, co předvedl ten vojáček, to je tak neslušné, nezajímavé a dehonestující pro obě strany! Ehhh… Nebrat.
Příspěvek upraven 07.02.24 v 16:15
Sestěhovali jste se po prvním, nebo druhém setkání?
![]()
@romik01 píše:
Mne nevadí na dovolenou nejít vůbec, o sebe teda hodne pečuji, ale činu si dám klidně někde taky, nepo pizzu..jenom prostě od chlapa s dobre placenou práci, na urovni mi přijde divný slyšet, že tady stalo fitko 200, tak tam nejdu, protože jinde jsem platil 150…nemůžu si pomoct, ale přijde mi to úplne antisexi prostě…
Má takovou mentalitu jako moje mama. Kvetak za 40? Zlodějina, to si raději přejede autem do jiného obchodu a koupi za 25. 😅 pominu absolutní nelogičnost, tak mama to má nejspíš z dob, kdy proste x let za sebou sotva vycházeli (ještě jako dítě, pak jako mlada mama) a musela každou korunu obracet. Holt to má už v sobě a nezbaví se toho.
@romik01 píše:
@Lily-of-the-valley
BMW combi v plnej výbave…
Už nejsem anonym, ale to je vlastně jednoPříspěvek upraven 07.02.24 v 17:05
Ježiš, nemáš ho ze seznamky?
A hodně, hodně dělá kulturistiku?
Jestli jsme nenarazily na toho samýho.
@Lily-of-the-valley píše:
Má takovou mentalitu jako moje mama. Kvetak za 40? Zlodějina, to si raději přejede autem do jiného obchodu a koupi za 25. 😅 pominu absolutní nelogičnost, tak mama to má nejspíš z dob, kdy proste x let za sebou sotva vycházeli (ještě jako dítě, pak jako mlada mama) a musela každou korunu obracet. Holt to má už v sobě a nezbaví se toho.
Maminka se chová úžasně antiinflačně, na tom nevidím nic špatného, pokud si pro ten levnější květák nezajede do města vzdáleného 20 kiláků.
@sirikit píše:
Sestěhovali jste se po prvním, nebo druhém setkání?![]()
No, u nás probíhala všechna prvotní setkávání v práci, tam jsme se totiž poznali - dávali jsme si spolu snídaně, obědy, pokec… Přesto jsem to nebrala jako nějaká rande, ale prostě „pracovní“ setkávání. Po práci jsme si občas volali nebo si psali, jak tráví čas ten druhý apod…
Jinak poprvé mimo práci jsme se setkali, asi tak po třech týdnech (?), když jsem přijela za ním domů (100 km). Rovnou jsme na to hupsli, nebylo na co čekat
… Sobota, přespala jsem u něj. V neděli jsem mu při odjezdu rovnou nabídla, že ať jede přespat ke mě, že to aspoň bude mít v pondělí blíž do práce (10 km). No a takhle jednoduše to začalo
Sbalil si pár věcí, kytaru a zubní kartáček, a ty už pak nechal u mě. První týden jezdil ještě k sobě, ale tuším od druhého týdne už spal u mě. Svůj pronájem pustil.
A hned ten týden se mnou bez okolků vyřešil, kolik mi má teda posílat za bydlení ![]()
Jsme spolu tři roky a naprosto spoky ![]()
@sirikit píše:
Ježiš, nemáš ho ze seznamky?
A hodně, hodně dělá kulturistiku?
Jestli jsme nenarazily na toho samýho.
Nene, kulturistiku fakt nedělá, ale ze seznamky je, to je pravda
ale vidím, že je ich víc podobných
![]()