Mluvicí auto Stinky Matchbox nebo Chuck od Tonka?

5697
31.10.11 10:05

mluvicí auto STINKY Matchbox nebo CHUCK od tonka?

Vánoce se blíží, vybírám svému synovi . Vím určitě, že jedno z nich chci, ale nemám možnost je vidět naživo - poradíte?
pokud máte některé z nich doma nebo máte zkušenost. Syn má 2,5roku a tyhle hračky má moc rád.
Děkuji všem za příspěvky ;-)
http://www.tomusitemit.cz/…_25v4773.jpg MATCHBOX Stinky
a
http://www.maxikovy-hracky.cz/…_15808_1.jpg TONKA Chuck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
31.10.11 10:07

Kamarádka má pro synka to druhé.Dostal ho loni k vánocům,kdy mu byl rok a můžu říct,že si s ním do dneška (budou mu dva) moc nehraje.Nikomu to nesm půjčovat,protože je to drahé a nerozbilo se to.Takže to jen ukážou návštěvám a autíčko se schová.To jsem ti ale moc neporadila,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3966
31.10.11 11:04

Máme Stinkyho, syn ho dostal ke třetím narozeninám. Líbí se mu, ale je to celkem křehký, takže určitě nevhodný na bourání a podobné věci. Taky už nám po půl roce docela zlobí, zasekává se uprostřed věty a začne jinou, sám od sebe se pouší :roll: Ale jinak je to fajn hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
31.10.11 11:12

my máme stinkyho.ale v té menší verzi za 400kč od minulých vánoc.....dobře jsem udělala,že jsem nekoupila toho většího…syna to nebavilo už chvilku po vánocích.za mě bych to nekupovala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
31.10.11 14:03

můj syn chce stinkyho nebo rockyho či kýho ďasa prostě toho nahoře…jsem ochotná ho koupit v tom malem provedení mají v dráčikovi za 350kč tuším dnes jsem ho videla a bude stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
13.11.11 13:09

také mám dilema…chci mu koupit bud Chucka nebo ty hasiče od Matchboxu, ale manžel mě od toho pořád odrazuje…a když si vždycky čtu nějaké příspěvky ohledně Chucka, tak většinou maminky píšou, že jim leží doma na poličce :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí