Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Koleník píše:
Takže informační šum… až po viry obrny ve svalech, se týká jenom virů obrny.
@TRG píše:
@Koleník Prosím, nemohl bys nějak dovysvětlit tohle, to mě zaujalo:Jak si lze důkladně vymýt oči? Čím? A to sledování probíhá jak? Psal si někde, že zhoršováním zdravotního stavu. Ale jak rychle teda k tomu zhoršení dojde?
1. Vodou z vodovodu, a jestli to chceš mít rychlejší, tak použij vodu z kaluže.
2. Záleží na tom, jací škoďáci se do mozku dostanou.
@Baba píše:to je naprosto egal, blabol je to porad
Klidně si to mysli dál. Na tom co si myslíš, záleží asi tolik, jako na na předpovědi počasí pro Pakistán!
![]()
@Koleník píše:
Klidně si to mysli dál. Na tom co si myslíš, záleží asi tolik, jako na na předpovědi počasí pro Pakistán!![]()
Ty na svoji blbost dojedes, me to muze byt fuk. Tvuj zivot, tvoje zdravi.
Reklamu si uz Blahove udelal. Ale negativni ![]()
@Baba píše:
Nevim. Pres obrazovku vysetrit neumim.
A on umrel!!! Vysledek lecby Blahove
Lžeš! Zemřel na zápal plic. To chceš opravdu s vážnou tváří tvrdit, že nemocnice nemá prostředky, jak vyléčit zápal plic? Ta nemocnice ti asi poděkuje.
@Koleník píše:
1. Vodou z vodovodu, a jestli to chceš mít rychlejší, tak použij vodu z kaluže.
2. Záleží na tom, jací škoďáci se do mozku dostanou.
Ale já si tak nějak oči vodou oplachuju často. Nejvíc při sprchování… Nechtěně…
A slzy jsou hned zpátky, mi přijde… A jako menší jsme plavali s otevřenýma očima i ve Vltavě u Slap. To bude takový slabší odvar louže tipuju. Takže když si třeba vypláchnu oči 3× denně důkladně oči vodou (máme neupravenou ze studny), mělo by to postupně mít zdravotní následky. OK? Třeba za půlrok? Dřív?
@Baba píše:
Ty na svoji blbost dojedes, me to muze byt fuk. Tvuj zivot, tvoje zdravi.
Reklamu si uz Blahove udelal. Ale negativni
Jestli já ji dělám reklamu negativní, potom vy jí děláte reklamu pozitivní!
![]()
Ještě jsi neodpověděla na otázku: Kam jdou od pojišťoven, ty statisícové částky na jednoho pacienta, určených na léčení RS? ![]()
@TRG píše:
Ale já si tak nějak oči vodou oplachuju často. Nejvíc při sprchování… Nechtěně…A slzy jsou hned zpátky, mi přijde… A jako menší jsme plavali s otevřenýma očima i ve Vltavě u Slap. To bude takový slabší odvar louže tipuju. Takže když si třeba vypláchnu oči 3× denně důkladně oči vodou (máme neupravenou ze studny), mělo by to postupně mít zdravotní následky. OK? Třeba za půlrok? Dřív?
Přeji hodně štěstí.
@Koleník píše:
Přeji hodně štěstí.
Tak to nemám dělat? To by se mi ten stav zhoršil tak rychle? Nebo jsi to myslel jako ironii?
@TRG píše:
Tak to nemám dělat? To by se mi ten stav zhoršil tak rychle? Nebo jsi to myslel jako ironii?
Záleží na tom, jestli se chceš přesvědčit.
@Koleník píše:
Lžeš! Zemřel na zápal plic. To chceš opravdu s vážnou tváří tvrdit, že nemocnice nemá prostředky, jak vyléčit zápal plic? Ta nemocnice ti asi poděkuje.
Jaktoze na lecbe MMS dostal zapal plic? ![]()
@Koleník píše:
Jestli já ji dělám reklamu negativní, potom vy jí děláte reklamu pozitivní!![]()
![]()
Ještě jsi neodpověděla na otázku: Kam jdou od pojišťoven, ty statisícové částky na jednoho pacienta, určených na léčení RS?
Blahova nikomu nedokazala nic.
Dotaz na penize nechapu.
Ale vim, kam jdou penize z chudaku, co uveri Blahove. Primo ji do kapsy. A za nic
Na co ma vlastne zivnost?
@Koleník píše:
Hloupá otázka.
No uz sis to spletl jednou, a vypada to, ze ne naposled.
Tahle veta dava totiz vetsi smysl - od tebe, se slovem relaps ![]()
Nebo Karel Vostruha na semináři vypadal, jako by byl v remisi? ![]()
@Baba píše:
Jaktoze na lecbe MMS dostal zapal plic?
Ty už si nepamatuješ, co jste tu psali před pár dny?Že nesměl MMS používat? Když se to hodí, tak paměť nefunguje, že?