Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Koleník píše:
Jenom pět? Buď někdo nemá zájem aby se našli, nebo je někdo neumí najít.
jo, prokázáno je jich asi 5 ![]()
@inkakřivák píše:
@tokamak Hádám o tom už jsme si i udělali obrázek, ne?
Já na domněnky moc nedám, zajímají mě fakta.
@tokamak Pochybuji, že by ti někd řekl, co je zač, tedy z adminů, to snad ani nesmějí zveřejnovat údaje
Ip adresa není identifikační údaj, stejnou ip adresu má panelák, hotel, kdokoli na veřejné wifi. Admini mohou pouze odhadnout, jestli se jedná o duplicitní nick
@matkabagristy píše:
Ip adresa není identifikační údaj, stejnou ip adresu má panelák, hotel, kdokoli na veřejné wifi. Admini mohou pouze odhadnout, jestli se jedná o duplicitní nick
Nepotrebuju adminy. Dobrany, Kromeriz nebo Bohnice.
@Baba píše:
Nepotrebuju adminy. Dobrany, Kromeriz nebo Bohnice.
@matkabagristy Až pak jsem si všimla, že se ptáš na IP adresu.
@inkakřivák píše:
@matkabagristy Až pak jsem si všimla, že se ptáš na IP adresu.
neptám, mně je to fuk, bo vím, že to nic neřeší
Tak já byla u paní Ing. Hany Bláhové v Brně. Vzala si asi za 20 min 500 Kč a úplně mě dostala tím, jak hodila do toho svého přístroje léky v platíčku a tím svým přístrojem změřila, zda budou fungovat na moje parazity..to byla poslední kapka, kdy jsem si řekla, že je to šarlatánka..Pak jsem se ptala odborníka na elektrotechniku, zda takovým přístrojem lze změřit parazity v těle, tím, že paní tyčinkou píchá do 1 miísta na dlani skrz měření odporu a je to prý blbost..takže bych spíše věřila, že je to obdoba toho, co natočili v pořadu „A DOST“ o šmejdech…
@Anonymní píše:
Tak já byla u paní Ing. Hany Bláhové v Brně. Vzala si asi za 20 min 500 Kč a úplně mě dostala tím, jak hodila do toho svého přístroje léky v platíčku a tím svým přístrojem změřila, zda budou fungovat na moje parazity..to byla poslední kapka, kdy jsem si řekla, že je to šarlatánka..Pak jsem se ptala odborníka na elektrotechniku, zda takovým přístrojem lze změřit parazity v těle, tím, že paní tyčinkou píchá do 1 miísta na dlani skrz měření odporu a je to prý blbost..takže bych spíše věřila, že je to obdoba toho, co natočili v pořadu „A DOST“ o šmejdech…
A Koleníka spolkla asi tasemnice!!!
![]()
@MP Krista Rozdýchává další dávku, nebo dělá melouchy, aby to léčení poplatil. ![]()
@MP Krista píše:
A Koleníka spolkla asi tasemnice!!!![]()
Kez by.
@Anonymní píše:
A co víš o tom, jak Salvie funguje, na jakém principu a co vlastně měří? Jestli ne, tak potom píšeš to, co si jako laik myslíš, a potom zákonitě docházíš k nesmyslným závěrům.