Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Hasinka píše:
Prosím. Tady je citace. A teď tu omluvu.
Máš pravdu, měl jsem si osvěžit paměť.
@Hasinka píše:
Moment, ale tys mi v první reakci na můj příspěvek tvrdil, že Trump radil použít plyn na konzervaci krevních derivátů a s tím jsi souhlasil. Takže co to meleš o tom, že řekl volovinu? Tu řekl, ale tos ty v prvním příspěvku nevěděl. Hele, chtělo by to zapracovat na kontinuitě názorů a současně na schopnosti sebereflexe.
V příspěvku bylo řečeno, něco v tom smyslu, že doporučil intravenózní podání dezinfekce.
Kopíruji svůj příspěvek:
Já jsem ten jeho projev neslyšel, ani nečetl. Tak jsem předpokládal, jestli má poradce na úrovni, tak by mu doporučili inhalaci…
Pořád nic? Žádný docvak?
@Koleník píše:
Lžeš! Salvii nedostaneš koupit, dokud neabsolvuješ semináře S1, S2, S3 a S4.
Víš o tom, že jsi trapná? Ale ztrapňuj se dál!![]()
Příspěvek upraven 28.06.20 v 19:57
Nelžu, to jen ty jsi tak vzteklá, že vídíš rudě.
Já si nic nekoupila, nechala jsem jsem si udělat to „vyšetření“.
Budeš muset zkusit nějaký drsnější útok, aby ses mě dotkla, tohle ani nezašimralo ![]()
@Koleník píše:
V příspěvku bylo řečeno, něco v tom smyslu, že doporučil intravenózní podání dezinfekce.
Kopíruji svůj příspěvek:
Já jsem ten jeho projev neslyšel, ani nečetl. Tak jsem předpokládal, jestli má poradce na úrovni, tak by mu doporučili inhalaci…
Pořád nic? Žádný docvak?
A o tom ti je. Tys něco předpokládal. Jenže v úvodním příspěvků o tom, že to předpokládás, nebyla ani zminka. Tys to v prvním příspěvků podal jako fakt, jako že Trump mluvil o plynu. Až pak jsi začal couvat. A to je přesně ono. Až když někdo upozorní na zjevnou nepravdu, začneš couvat a vymyslet, žes to vlastně myslel jinak.
MMS, FUNGUJE, NA VSETKO, A KDO SA BOJI, NECH NEPISE SPROSTOSTI, MOZE TO AJ 3DNOVE DIETA A NIKOMU SA NIKDY ESTE NIC Z mms nestalo, prave naopak lieci rakovinu, boleriozu, cukrovku, dnu, a aj ostatne choroby ako AIDS za 3 mesiace ste fit, tak ze take ako, co tu pisu ze ta to zabije a neviem co tu citam su uplne kraviny, vyliecili sa viaceri aj s takych nadorou ze nemuseli ist na operaciu, tak ze, taky co tu pisu ze to nefunguje tak tomu neverte, lebo farmaceutycke spolocnosti su protiMMS PRETO ZE, IDE O BIZNIS,,mms ta vylieci lacno a rychlo a z mms koronu nebudes mat, ktora aj tak nieje, mam dost velke skusenosti z MMS, TAK ZE KDO NESKUSIL A NEVYSKUSAL NECH TU NEPISE DRISTY
@Koleník obávám se, že jakákoliv inteligentní diskuze se zdejší partičkou neznalých slepiček, je jak vejít do kurníku a snažit se slépkám vysvětlit symfonii
…ale vedeš si dobře,..samozřejmě s tebou ve všem naprostý souhlas )
@Alriga píše:
Ale koukám, že na blbost to nezabírá.
kdyby ANO, už jsi vyléčena ![]()
@pravdomluv píše:
kdyby ANO, už jsi vyléčena
Kolenik uz tu vic jak rok nebyl…mozna mel ve vsem pravdu, ale treba taky ne, k symbioze jaksi nedoslo a mozna dopadl neslavne…
![]()
Zdravím všechny..
Už to tu čtu delší dobu o paní Bláhové a jejím MMS, albendazolech, vermoxech a pak těch lécích určených pro zvířata atd..
Abych tu jen neplacal nepodložené fráze atk. rozhodl jsem se napsat tu zkušenost mého strýce, který navštívil pí. Blahovou před cca.3 lety..
Zjištěno u něj bylo asi 8 druhu parazitů…a tak mu byl sestaven plán přímo na míru 😁 😆 🤦
samozřejmě včetně MMS.
První dávku měl začít MMS kapkami, které užívá denně a dodnes a 8 tabletami vermoxu..
Za 3 dny už měl brát 5 tablet Albendazolu..atd. takže dávky, jak pro koně 🤦
Samozřejmě chodil na kontrolní měření k paní Bláhové, která pořád přes 2 drátky vedoucí do PC stále odporem měřila přítomnost červíků a parazitů..Jenže on má nemocné ledviny a jejich stav se zhoršuje..proto, když ji to řekl, najednou byl bez parazitů ☝️ ☝️
Jenže jeho problémy ho sužují pořád, tudíž paní Bláhová za cca.3 roky nevyléčila absolutně nic..jen jeho zdravotní stav se o dost zhoršil..
Ale vymyšlené to má Bláhová dobře..léky si musíte obstarat sami v doporučené internetové lékárně, takže ona je z obliga..A cena samozřejmě několikrát vyšší..
Takže kdo se chce přizabit, ať hledá pomoc u ní a jim podobných ![]()