Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Hasinka píše:
Teď mě tak napadlo, jestli Bláhová nefunguje i v USA. Přece jen Trumpovo doporučení k léčbě covidu infuzí dezinfekce je nápadně podobné.
A nezdá se ti, že je jeho výrok záměrně pozměněn? Pokud je mi známo, tak se vyjadřoval k inhalaci plynu, kterým se sterilizují krevní konzervy v humánní medicíně. Ten plyn je totiž širokospektrální. Likviduje viry, plísně, bakterie, raná vývojová stadia vlasovců, a další škoďáky. A vzniká při aktivaci MMS. Pořád si myslíš, že by někdo mohl být tak blbý, aby si dezinfekci, aplikoval nitrožilně? Nebo si mám myslet, že soudíš podle sebe?
@Baba píše:
Já to vím. Zabilo ho MMS v kombinaci s neléčenou roztroušenou sklerozou. To víš, zdravotníci mají přístup k dokumentaci
Jinak mladého muže je mi nesmírně líto. Kdyby nenalítl hovadinám nějaké blbky, mohl tady pořád být. Je to smutný. A strašidelný je, že Bláhová jen hrabe prachy a když někoho poškodí, tak na ni nidko nemůže. No sand na ni taky jednou dojde.
Je to jasné. Kdo nechce pochopit, tak nepochopí.
@Koleník píše:
Je to jasné. Kdo nechce pochopit, tak nepochopí.
Máš úplnou pravdu. Ale myslím, že Bláhová nikdy nepochopí, jak neuvěřitelně sprostý je její způsob vydělávání na nemocných lidech.
A pozvala sem Bláhovou na náš odborný kongres, ale odmítla mě, že ji to nezajímá, protože je to na ni moc složitý, že stačí, že ji lidi věří, že jim něco naměří, za draho jim prodá nějaké hovadiny, co nefungujou a lidi odcházejí spokojený. A ona je za vodou a nidko na ni nemůže.
@Baba píše:
Já to vím. Zabilo ho MMS v kombinaci s neléčenou roztroušenou sklerozou. To víš, zdravotníci mají přístup k dokumentaci
Jinak mladého muže je mi nesmírně líto. Kdyby nenalítl hovadinám nějaké blbky, mohl tady pořád být. Je to smutný. A strašidelný je, že Bláhová jen hrabe prachy a když někoho poškodí, tak na ni nidko nemůže. No sand na ni taky jednou dojde.
Zase lžeš.
@Baba píše:
Máš úplnou pravdu. Ale myslím, že Bláhová nikdy nepochopí, jak neuvěřitelně sprostý je její způsob vydělávání na nemocných lidech.
A pozvala sem Bláhovou na náš odborný kongres, ale odmítla mě, že ji to nezajímá, protože je to na ni moc složitý, že stačí, že ji lidi věří, že jim něco naměří, za draho jim prodá nějaké hovadiny, co nefungujou a lidi odcházejí spokojený. A ona je za vodou a nidko na ni nemůže.
Opět lžeš.
@Koleník píše:
Opět lžeš.
Koleníku, koleníku. Je mi tě tak líto, že tě ovládla magie kolem Bláhové. Uteč, dokud je čas. Ten inženýr to nestihnul a kvůli MMS a Bláhové umřel ![]()
Bláhovou ráda pozvu na další kongresy, klidně ať jede na ECTRIMS. Ale ona nemá zájem, o eresce se nic učit nechce
Ty prachy, co má teď jí prý stačí.
@Koleník píše:
A nezdá se ti, že je jeho výrok záměrně pozměněn? Pokud je mi známo, tak se vyjadřoval k inhalaci plynu, kterým se sterilizují krevní konzervy v humánní medicíně. Ten plyn je totiž širokospektrální. Likviduje viry, plísně, bakterie, raná vývojová stadia vlasovců, a další škoďáky. A vzniká při aktivaci MMS. Pořád si myslíš, že by někdo mohl být tak blbý, aby si dezinfekci, aplikoval nitrožilně? Nebo si mám myslet, že soudíš podle sebe?
Není pozmenen. Já ho slyšela v originále a opravdu navrhoval podání dezinfekce.
@Baba píše:
Koleníku, koleníku. Je mi tě tak líto, že tě ovládla magie kolem Bláhové. Uteč, dokud je čas. Ten inženýr to nestihnul a kvůli MMS a Bláhové umřelBláhovou ráda pozvu na další kongresy, klidně ať jede na ECTRIMS. Ale ona nemá zájem, o eresce se nic učit nechce
To ti řekla sama, nebo sis to všechno vymyslela? za „b“ je správně, že?
@Hasinka píše:
Není pozmenen. Já ho slyšela v originále a opravdu navrhoval podání dezinfekce.
Potom má „poradce“ opravdu „na úrovni“. A tu dezinfekci měl navrhovat intravenózně.
Příspěvek upraven 01.06.20 v 09:10
@Baba píše:
Tak tu pitevní zprávu sem zkopíruj. A celou, buď tak hodná.
@Koleník píše:
Potom má „poradce“ opravdu „na úrovni“.
A víš o tom, že jsi mi v předchozím příspěvků o inhalaci plynu lhal?
@Koleník píše:
Tak tu pitevní zprávu sem zkopíruj. A celou, buď tak hodná.
Nemuzu. A ty to vis ![]()
Rekni si Blahovy. Ale tu to vlastne nezajima.
Prachy uz od nej ma.
@Koleník píše:
To ti řekla sama, nebo sis to všechno vymyslela? za „b“ je správně, že?
Se ji zeptej na kterych odbornych kongresech o rs byla. Nechce, pry je to drahy a stejne odbornym vyznamum nerozumi a prednaskam v anglictine taky ne., ![]()
Ja ji chtela zaridit i prednasku, ale neni zajem.
@Hasinka píše:
A víš o tom, že jsi mi v předchozím příspěvků o inhalaci plynu lhal?
Ono inhalovat plyn, kterým se upravuje pitná voda, nebo sterilizují krevní konzervy v humánní medicíně je trošičku rozdíl, oproti intravenózním podání nějaké desinfekce. Pokus se zjistit, o jaký rozdíl se jedná.
@Baba píše:
Koleníku, koleníku. Je mi tě tak líto, že tě ovládla magie kolem Bláhové. Uteč, dokud je čas. Ten inženýr to nestihnul a kvůli MMS a Bláhové umřelBláhovou ráda pozvu na další kongresy, klidně ať jede na ECTRIMS. Ale ona nemá zájem, o eresce se nic učit nechce
Jsou dvě možnosti:
Nevíš nic o tom o čem mluvíš, nebo
vědomě lžeš.
Vyber si, která možnost je ta správná.
@Baba píše:
Se ji zeptej na kterych odbornych kongresech o rs byla. Nechce, pry je to drahy a stejne odbornym vyznamum nerozumi a prednaskam v anglictine taky ne.,
Ja ji chtela zaridit i prednasku, ale neni zajem.
Tak dokaž, to co tvrdíš.