Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Koleník píše:
Přečti si ten můj příspěvek ještě jednou, nebo si jej čti pořád dokola tak dlouho, jak bude nutné, aby jsi jej pochopila.
Cituji:
Zase jsi zaspala dobu. Ona publikuje, školí nové poradce, ale jedinci jako ty, všemi možnými způsoby, včetně lží a pomluv, její snahu sabotují, jak je ostatně vidět i na této diskuzi. To by mělo být blbý spíše tobě, protože tvrzení, že nemocné nenecháš zmrzačit, je jenom nehorázné pokrytectví.
Bláhová zabíjí a bere za to prachy.
Umí houno. Akorát škodit.
Kdyby uměla vyléčit cokoli, publikuje v odborném tisku. Kde publikuje? Na Okrademeazabijemevas.cz? ![]()
odpovídat nemusíš ![]()
@matkabagristy píše:
@Baba mam na skypu skoleni, mam vytvorit slovni mrak a vlozit ho na jakousi nastenku. Pani sosa prachy z unie, taky dobry job.
Takových školení mám teď za sebou během korony několik. Třeba jak poznat plagiat. Výsledkem školení bylo, že to mám hodit do spesl aplikace a ona mi to řekne. Taky EU podpora
@matkabagristy píše:
@Baba mam na skypu skoleni, mam vytvorit slovni mrak a vlozit ho na jakousi nastenku. Pani sosa prachy z unie, taky dobry job.
Co je slovní mrak? ![]()
@Baba píše:
Co je slovní mrak?
nevim, jsem se na to vyserankovala. Uplna cicovina. Mam to za sebou, hlava jak balon, pripomnelo mi to tchyni, jak mi neco ukazuje na pc, tam dostanu aspon kafe. Ve finale chtela po kazdem slyset zpetnou vazbu. Pani Grazyna byla nadsena.
Behem kurzu jedna uca zapomnela vypnout mikrofon a jadrne se vyjadrila za me ![]()
@Baba píše:
Přesně, viděla sem pitevní zprávu. Poškození plic MMS a následný těžký zápal plic, se kterým už nešlo nic dělat.
Hoď ji sem, ale celou.
@matkabagristy píše:
nevim, jsem se na to vyserankovala. Uplna cicovina. Mam to za sebou, hlava jak balon, pripomnelo mi to tchyni, jak mi neco ukazuje na pc, tam dostanu aspon kafe. Ve finale chtela po kazdem slyset zpetnou vazbu. Pani Grazyna byla nadsena.
Behem kurzu jedna uca zapomnela vypnout mikrofon a jadrne se vyjadrila za me
@Baba píše:Lžeš.
Bláhová zabíjí a bere za to prachy.
Umí houno. Akorát škodit.Kdyby uměla vyléčit cokoli, publikuje v odborném tisku. Kde publikuje? Na Okrademeazabijemevas.cz?
odpovídat nemusíš
@Koleník píše:
Lžeš.
TAk ať mě žaluje. Veřejně prohlašuju že Bláhová je podvodnice a lhářka, která neumí vyléčti roztroušenou skelrozu ani žádné jiné chronické onemocnění. Vydělává lhaním, podvody a na její lži lidi dojíždí poškozením zdraví a někteři evidetně ni smrtí - ten chudák inža.
Takže tak. Můžeš jí to přeposlat.
@Baba píše:
Přesně, viděla sem pitevní zprávu. Poškození plic MMS a následný těžký zápal plic, se kterým už nešlo nic dělat.
Tomu můžeš věřit jenom ty sama.
To se pokoušel utopit v MMS? Někdo upadl na hlavičku, viď? ![]()
@Baba píše:Pořád lžeš.
TAk ať mě žaluje. Veřejně prohlašuju že Bláhová je podvodnice a lhářka, která neumí vyléčti roztroušenou skelrozu ani žádné jiné chronické onemocnění. Vydělává lhaním, podvody a na její lži lidi dojíždí poškozením zdraví a někteři evidetně ni smrtí - ten chudák inža.
Takže tak. Můžeš jí to přeposlat.
@Hasinka píše:
Tohle už je normálně nějaká úchylka. Jednu diskuzi zavřou, tak se vrátí do druhé. A pořád dokola.
A napadlo tě proč diskuzi zavřeli?
Tak ti to řeknu. Ing. Bláhová, zde beze zbytku popsala patogeny, které v různých kombinacích spolupůsobí na vznik RS. A to se nelíbilo těm, kteří hlasitě vykřikovali, že ing. Bláhová nic neumí odstranit a podobné dehonestující žvajsty, a pokrytecky tvrdili, že by rádi RSku vyléčili. Tak tady dostali od paní inženýrky jedinečnou možnost začít RSku léčit. A to se někomu nelíbilo, a tak se zasadili o zrušení diskuze, aby svoje tvrzení, nemuseli začít praktikovat, čili začít RSku léčit. Je to dost srozumitelné na pochopení?
@Koleník píše:
Tomu můžeš věřit jenom ty sama.
To se pokoušel utopit v MMS? Někdo upadl na hlavičku, viď?
Ne, popálil si dýchací cesty, poškozená sliznice byla náchylnější k zánětu, vzhledem k neléčené RS, mě omezenou mobilitu, což je taky faktor, který k rozvoji plic. zánětu přispěl, no a jak byl celkově oslabenej tím dlouhodobým užíváním MMS, tak prostě umřel. ![]()
Viděla sem pitevní zprávu. A na kontrolní MR mozku byla výrazná progrese demyel změn. To víš, když RS neléčíš, dopadneš blbě, no.
@Koleník píše:
A napadlo tě proč diskuzi zavřeli?
Tak ti to řeknu. Ing. Bláhová, zde beze zbytku popsala patogeny, které v různých kombinacích spolupůsobí na vznik RS. A to se nelíbilo těm, kteří hlasitě vykřikovali, že ing. Bláhová nic neumí odstranit a podobné dehonestující žvajsty, a pokrytecky tvrdili, že by rádi RSku vyléčili. Tak tady dostali od paní inženýrky jedinečnou možnost začít RSku léčit. A to se někomu nelíbilo, a tak se zasadili o zrušení diskuze, aby svoje tvrzení, nemuseli začít praktikovat, čili začít RSku léčit. Je to dost srozumitelné na pochopení?
Bláhová nic nepopsala, žádný boubele tasemnic lidi nemaj. Si měla vybrat něco jiného než takovou zjevnou hovadinu. Viděla někdy obrázek MR vůbec?
Podvodnice odporá.
TAk co, kde je žaloba? Nebo kam mám přijet na školení?
No nic neděláš, nějak ti je osud lidí s RS lhostejný. TO je tak smutný ![]()
@Baba píše:Bláhová nic nepopsala, žádný boubele tasemnic lidi nemaj. Si měla vybrat něco jiného než takovou zjevnou hovadinu. Viděla někdy obrázek MR vůbec?
Podvodnice odporá.
TAk co, kde je žaloba? Nebo kam mám přijet na školení?
No nic neděláš, nějak ti je osud lidí s RS lhostejný. TO je tak smutný
Tak pro pomalejší, ještě jednou: Jedná se o cysty tasemnic. Už si to konečně zapamatuješ? S čím máš ještě problém?
Ne, popálil si dýchací cesty, poškozená sliznice byla náchylnější k zánětu, vzhledem k neléčené RS, mě omezenou mobilitu, což je taky faktor, který k rozvoji plic. zánětu přispěl, no a jak byl celkově oslabenej tím dlouhodobým užíváním MMS, tak prostě umřel.
Viděla sem pitevní zprávu. A na kontrolní MR mozku byla výrazná progrese demyel změn. To víš, když RS neléčíš, dopadneš blbě, no.
To jsi vymyslela čím? To chceš aby ti někdo věřil, že se popálil tím plynem, který se používá na úpravu pitné vody, nebo na sterilizaci krevních konzerv v humánní medicíně?
Jestli se hodláš zesměšnit, tak jsi na dobré cestě! ![]()
@Koleník píše:
To jsi vymyslela čím? To chceš aby ti někdo věřil, že se popálil tím plynem, který se používá na úpravu pitné vody, nebo na sterilizaci krevních konzerv v humánní medicíně?
Jestli se hodláš zesměšnit, tak jsi na dobré cestě!
Já to vím. Zabilo ho MMS v kombinaci s neléčenou roztroušenou sklerozou. To víš, zdravotníci mají přístup k dokumentaci ![]()
Jinak mladého muže je mi nesmírně líto. Kdyby nenalítl hovadinám nějaké blbky, mohl tady pořád být. Je to smutný. A strašidelný je, že Bláhová jen hrabe prachy a když někoho poškodí, tak na ni nidko nemůže. No sand na ni taky jednou dojde.