MMS a Ing. Bláhová

563
20.6.16 11:39

Ahoj, o alternativní léčbu se zajímám dlouho, MMS jsem nakonec nezkusila, takže k tomu Ti nic nenapíšu, ale pokud bych se chtěla z něčeho uzdravit, spolehla bych se na někoho, kdo léčí Boží silou - podívej se na tento úžasný film The Last Reformation o uzdraveních. - je to druhé video na stránce, první je jen trailer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elenloth
20.6.16 11:59

@alinka78 Rozhodně doporučuju zkusit léčbu Boží silou, homeopatii, positivní energii apod. Na rozdíl od MMS to nikoho neohrozí na zdraví, či životě.
Je mi líto, že jsi se ty, nebo někdo tobě blízký dostali do tak zoufalé situace.

• Citovat
  • Upravit
1528
20.6.16 12:27

Zkus pohledat na webu „az zdraví“ nebo „forum U pramene“ - tam je několika set stránková diskuse. Říká se jí prý „červí královna“. Ale podle zájmu si „špatně žít nebude“. Mě tedy fascinuje, jak někdo, kdo nemá titul Mudr. může tak nějak pololegálně „ordinovat a předepisovat léky na odčervení“…no, ale tady je možné všechno…jezdí k ní prý i se schyzofrenií a nádory ma mozku…no, nevím. Na tě odkazech, je ta paní jako uznávaná zázračná odčervovačka…
Chovám celý život psy a kočky, ale nějak na tohle nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
20.6.16 12:37
@alinka78 píše:
Hezký den, má zde někdo zkušenost s aletrnativní lečbout a detoxikací přípravkem MMS atd. u diagnozy RS. Pomohl Vám někdo, či přímo paní ing. Blahová? Za jak dlouho se vrátí zrak u zánětu očního nervu? Děkuji moc všem, kdo se podělí o zkušenost nebo poradí.

MMS je podvod, jeste nikdy nikoho nevylecilo podavani naredeneho chloru. Je to naopak pomala cesta, jak se odrovnat. Nekolikrat tento pripravek zmenil nazev, pote, co byl opakovane zakazan. Neni nahoda, ze se vetsinou prodava jen navod a jednotlive slozky - formule, aby se tak kazdy travil sam a bylo tak temer nemozne potrestat praveho vinika. Cela kauza s MMS je jen jeden z mnoha zpusobu, jak vytezit z lidske beznadeje a zoufalsti prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
20.6.16 12:52
@alinka78 píše:
Děkuji, podívám se… měla jsi nějaké potíže, že jsi o MMS uvažovala? Co Tě odradilo?

Ano, měla jsem zdravotní potíže - např. nezhoubné nádory. Odradilo mě to, že jsem si prostě netroufla cpát si do těla chemii. Nemyslím si, že by šlo v případě MMS o táhání peněz z lidí - cena je směšná a ti, co MMS nejvíc propagují ho většinou ani sami neprodávají, nicméně nenašla jsem nikoho konkrétního, koho bych znala osobně a ne jen jako anonymní osobu na webu, kdo by mi řekl, ano, bral jsem to a zázračně to pomohlo a nijak to neuškodilo, takže jsem si to netroufla. Věřím, že MMS může být ku prospěchu, ale jsem si jistá, že třeba při nesprávné dávce nebo příliš dlouhé době užívání nebo nějakých potížích, které můžeme mít a ani o nich nevědět, může i uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
20.6.16 13:14

@tronelka To je marné. Lidé, co jsou v takové situaci, že o tom uvažují, tohle slyšet nechtějí. Naopak je to spíš utvrzuje ve správnosti konspiračních teorií na netu.

• Citovat
  • Upravit
60142
20.6.16 13:17
@alinka78 píše:
Hezký den, má zde někdo zkušenost s aletrnativní lečbout a detoxikací přípravkem MMS atd. u diagnozy RS. Pomohl Vám někdo, či přímo paní ing. Blahová? Za jak dlouho se vrátí zrak u zánětu očního nervu? Děkuji moc všem, kdo se podělí o zkušenost nebo poradí.

Jo, mame. Nepomaha to absolutne vubec a jeste je to nebezpecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.6.16 13:28

Vzdycky nechapu, ze si „nechci cpat do tela chemii“ a vrhne se dotycny a MMS. :roll:

Stejne jako jsem uz alergicka na formulku „ale musi to byt prirodni“. Mmch penicilin je taky prirodni. A jeste ho Flemming objevil jen diky tomu, ze mel bordel na stole.

Sorry to se neda tu nenapsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.6.16 13:40
@alinka78 píše:
Ano, ale co není chemie… veškeré „léky“ o jejichž složení nemáme ani páru…

Prosim? :lol: Jak to myslis, ze nemame paru o jejich slozeni? :zed: Naopak o slozeni spousty alternativnich pripravku nemame ani paru. Tam se kolikrat ani neposuzuje zdravotni nezavadnost, ktera se aspon posuzuje u doplnku stravy. Mam na mysli vsech tech, ktere nejsou jako doplnek stravy registrovany.

Lek, aby byl schvalen, tak samozrejme ze vis jeho slozeni, navic se musi orokazat jeho ucinnost.

U doplnku stravy jen, ze ti neublizi. Ucinnost se neposzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
20.6.16 13:50
@alinka78 píše:
Ano, ale co není chemie… veškeré „léky“ o jejichž složení nemáme ani páru…

No, to máš pravdu. MMS je „lék“ a co v tom doopravdy je kromě chlornanu a chloritanu, můžeš jen odhadovat.

• Citovat
  • Upravit
76
20.6.16 14:04

@alinka78

jedná se o roztok kyseliny citronové a kyseliny chlorovodíkové, to je dost hazard se svým zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.19 14:57
@1.ovečka píše:
@alinka78jedná se o roztok kyseliny citronové a kyseliny chlorovodíkové, to je dost hazard se svým zdravím

Takový nesmysl může napsat jenom někdo, kdo je těžce neinformovaný.
Jedná se o chloritan sodný 25% roztok, a kyselinu chlorovodíkovou 3,5% roztok. Obojí se přesně dávkuje, a konečným výsledkem reakce je kysličník chloričitý, a kuchyňská sůl.
MMS je širokospektrální, a likviduje viry, plísně, bakterie a některé rané stadia mikrofilárii.
A jenom na okraj: Tímto plynem se konzervují krevní konzervy.

• Citovat
  • Upravit
60142
23.8.19 17:56
@Anonymní píše:
Takový nesmysl může napsat jenom někdo, kdo je těžce neinformovaný.
Jedná se o chloritan sodný 25% roztok, a kyselinu chlorovodíkovou 3,5% roztok. Obojí se přesně dávkuje, a konečným výsledkem reakce je kysličník chloričitý, a kuchyňská sůl.
MMS je širokospektrální, a likviduje viry, plísně, bakterie a některé rané stadia mikrofilárii.
A jenom na okraj: Tímto plynem se konzervují krevní konzervy.

A jenom na okraj. Nikdy tim nikdo nic nevylecil :jazyk: Je to podfuk, tahani penez z kapsy zoufalych nebo hloupych lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
23.8.19 18:34

Ono stačí zadat jméno na net a člověk se dozví věcí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
23.8.19 18:41

Ta pani si dneska zalozila profil na emiminu, ze uz tu je dalsi podobne tema - paraziti, MMS… Nas kocour na teda extremni vyhodu, odcervujeme pravidelne. Ale misto vdeku na me byva jeste nastvanej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková