Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@MP Krista píše:
A můžete tedy uvést nějaký konkrétní případ úspěšného vyléčení? Podobně třeba jako jiní odborníci uvádějí alespoň kasuistiky?
@Koleník píše:
To se mě snad zdá! Málem jsem si poprskal monitor!![]()
![]()
Doufám, že se mnou budeš souhlasit, že paraziti nás připravují o živiny. Je zapotřebí zjistit, o které parazity se jedná, kteří tu chudokrevnost způsobují, a použít odpovídající preparáty. I hodně natvrdlého jedince musí napadnout, že tady MMS nemůže pomoci!![]()
![]()
Příspěvek upraven 28.08.19 v 13:54
MMS leci snad vsechno ![]()
Kde jsou studie, kazuistiky?
Podle ceho se diagnostikuje plisen, tasemnice v mozku…
Podle zcervenani kuze urcite ne.
@Koleník
Prosimte nejdriv si o tom MMS neco nacti, at tady neblabolus. MMS je antiparazitalni pripravek. Zabiji vsechno ![]()
@MP Krista píše:
A můžete tedy uvést nějaký konkrétní případ úspěšného vyléčení? Podobně třeba jako jiní odborníci uvádějí alespoň kasuistiky?
Beze všeho. https://www.youtube.com/watch?… Na tomto videu mluví vyléčený pacient o své RS. Začíná to na 1:14:20
@Koleník píše:
Beze všeho. https://www.youtube.com/watch?… Na tomto videu mluví vyléčený pacient o své RS. Začíná to na 1:14:20
Ehm… to je ten, co na eresku a jeji komplikace umrel
@Baba píše:
@Koleník
Prosimte nejdriv si o tom MMS neco nacti, at tady neblabolus. MMS je antiparazitalni pripravek. Zabiji vsechno
I nematody a cestody?
Ale mysli si to klidně dál, zábavy není nkdy dost!
![]()
@Koleník píše:
to si děláš pudel, karel vostruha zemřel. Ty jsi fakt pako ![]()
@Koleník píše:
I nematody a cestody?Ale mysli si to klidně dál, zábavy není nkdy dost!
![]()
![]()
Kde je studie. Jak se diagnostikuji plisne, tasemnice v CNS?
@Baba píše:
Kde jsou obrazky lidi s RS, kteri maji v CNS tasemnici? Kde mas nejakou studii? Cokoli, co by tvoje hovadiny podporilo.
Cim se diagnostikujou ty plisne? Cim tasemnice v mozku?
Tak za prvé, nejedná se o tasemnici, ale o její boubel. Je to moje chyba, nenapadlo mne, že si někdo bude myslet, že je tam celá tasemnice.
![]()
Za druhé, zajdi si do kteréhokoliv RS centra, a na magnetické rezonanci, je vidět plaky.
@Koleník píše:
Tak za prvé, nejedná se o tasemnici, ale o její boubel. Je to moje chyba, nenapadlo mne, že si někdo bude myslet, že je tam celá tasemnice.![]()
![]()
Za druhé, zajdi si do kteréhokoliv RS centra, a na magnetické rezonanci, je vidět plaky.
Ja v RS centru delam. Kecas nesmysly
@matkabagristy píše:
to si děláš pudel, karel vostruha zemřel. Ty jsi fakt pako
A to dokazuje, že se z RS nevyléčil? Že zemřel na RS? Pako tu bude někdo jiný!
![]()
@Baba píše:
Ja v RS centru delam. Kecas nesmysly
A co tam děláš? Uklízečku?
@Koleník píše:
A to dokazuje, že se z RS nevyléčil? Že zemřel na RS? Pako tu bude někdo jiný!![]()
![]()
Nevylecil se. A zemrel, protoze uveril priblbymu MMS a nelecil se skutecne ucinnou lecbou.
@Koleník píše:
A to dokazuje, že se z RS nevyléčil? Že zemřel na RS? Pako tu bude někdo jiný!![]()
![]()
nevyléčil, proto zemřel.