MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
28.8.19 13:53
@MP Krista píše:
A můžete tedy uvést nějaký konkrétní případ úspěšného vyléčení? Podobně třeba jako jiní odborníci uvádějí alespoň kasuistiky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 14:02
@Koleník píše:
To se mě snad zdá! Málem jsem si poprskal monitor! :lol: :lol: :lol:
Doufám, že se mnou budeš souhlasit, že paraziti nás připravují o živiny. Je zapotřebí zjistit, o které parazity se jedná, kteří tu chudokrevnost způsobují, a použít odpovídající preparáty. I hodně natvrdlého jedince musí napadnout, že tady MMS nemůže pomoci! :lol: :lol: :lol:Příspěvek upraven 28.08.19 v 13:54

MMS leci snad vsechno :mrgreen:
Kde jsou studie, kazuistiky?
Podle ceho se diagnostikuje plisen, tasemnice v mozku…
Podle zcervenani kuze urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 14:04

@Koleník
Prosimte nejdriv si o tom MMS neco nacti, at tady neblabolus. MMS je antiparazitalni pripravek. Zabiji vsechno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 14:09
@MP Krista píše:
A můžete tedy uvést nějaký konkrétní případ úspěšného vyléčení? Podobně třeba jako jiní odborníci uvádějí alespoň kasuistiky?

Beze všeho. https://www.youtube.com/watch?… Na tomto videu mluví vyléčený pacient o své RS. Začíná to na 1:14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 14:13
@Koleník píše:
Beze všeho. https://www.youtube.com/watch?… Na tomto videu mluví vyléčený pacient o své RS. Začíná to na 1:14:20

Ehm… to je ten, co na eresku a jeji komplikace umrel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 14:13
@Baba píše:
@Koleník
Prosimte nejdriv si o tom MMS neco nacti, at tady neblabolus. MMS je antiparazitalni pripravek. Zabiji vsechno :jazyk:

I nematody a cestody? :lol: Ale mysli si to klidně dál, zábavy není nkdy dost! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.8.19 14:18
@Koleník píše:

to si děláš pudel, karel vostruha zemřel. Ty jsi fakt pako :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 14:22
@Koleník píše:
I nematody a cestody? :lol: Ale mysli si to klidně dál, zábavy není nkdy dost! :lol: :lol: :lol:

Kde je studie. Jak se diagnostikuji plisne, tasemnice v CNS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 14:25
@Baba píše:
Kde jsou obrazky lidi s RS, kteri maji v CNS tasemnici? Kde mas nejakou studii? Cokoli, co by tvoje hovadiny podporilo.
Cim se diagnostikujou ty plisne? Cim tasemnice v mozku?

Tak za prvé, nejedná se o tasemnici, ale o její boubel. Je to moje chyba, nenapadlo mne, že si někdo bude myslet, že je tam celá tasemnice. :lol: :lol: :lol:
Za druhé, zajdi si do kteréhokoliv RS centra, a na magnetické rezonanci, je vidět plaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 14:26
@Koleník píše:
Tak za prvé, nejedná se o tasemnici, ale o její boubel. Je to moje chyba, nenapadlo mne, že si někdo bude myslet, že je tam celá tasemnice. :lol: :lol: :lol:
Za druhé, zajdi si do kteréhokoliv RS centra, a na magnetické rezonanci, je vidět plaky.

Ja v RS centru delam. Kecas nesmysly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 14:28
@matkabagristy píše:
to si děláš pudel, karel vostruha zemřel. Ty jsi fakt pako :roll:

A to dokazuje, že se z RS nevyléčil? Že zemřel na RS? Pako tu bude někdo jiný! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 14:30
@Baba píše:
Ja v RS centru delam. Kecas nesmysly

A co tam děláš? Uklízečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 14:30
@Koleník píše:
A to dokazuje, že se z RS nevyléčil? Že zemřel na RS? Pako tu bude někdo jiný! :lol: :lol: :lol:

Nevylecil se. A zemrel, protoze uveril priblbymu MMS a nelecil se skutecne ucinnou lecbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 14:31
@Koleník píše:
A co tam děláš? Uklízečku?

Lekare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.8.19 14:32
@Koleník píše:
A to dokazuje, že se z RS nevyléčil? Že zemřel na RS? Pako tu bude někdo jiný! :lol: :lol: :lol:

nevyléčil, proto zemřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková