Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@MP Krista píše:
Např
Všechny, o kterých se tvrdí, že se jedná o autoimunitní onemocnění.
@Koleník si myslím, že je to lék na blbost, tak užívej, co to dá ![]()
@matkabagristy píše:
@Koleník si myslím, že je to lék na blbost, tak užívej, co to dá
V tom případě jej potřebuješ taky! ![]()
@Koleník A ted uprimna otazka, jestli muzu: Ty jsi MMS uzival nebo uzivas? Nebo nekdo blizky, o koho ses treba staral apod.? Co se podarilo vylecit? Nebo to uziva nekdo, komu veris?
@Koleník píše:
V tom případě jej potřebuješ taky!
já už ne, od doby, kdy jsem si to za mlada lila na hlavu, jsem prudce inteligentní. Kauzalita se tomu říká ![]()
@matkabagristy píše:
já už ne, od doby, kdy jsem si to za mlada lila na hlavu, jsem prudce inteligentní. Kauzalita se tomu říká[/citace. Jak jako kauzalita? Bláhová vám to ukradla! Žalovat!
@MP Krista píše:
Tak konkrétně například diabetes? Vitiligo? Astma?
Astma - paraziti v plících, plus další zátěže.
Vitiligo - zpravidla mikrofilária.
Cukrovka - Giardie intenstinalis, plasmodia, žloutenky C, G,D, případně motolice a škrkavky.
Lupénka - Dirofilaria repens, po těle dále motolice a háďátka.
RS - retroviry, Polioviry, cysty tasemnic na mozku, plasmodia, Entamoeba, mikrofilaria, Borelie, viry obrny.
@Koleník píše:
Cukrovka - Giardie intenstinalis, plasmodia, žloutenky C, G, D, případně motolice a škrkavky.
RS - retroviry, Polioviry, cysty tasemnic na mozku, plasmodia, Entamoeba, mikrofilaria, Borelie, viry obrny. [/.
Znamená to tedy, ze ing Bláhová je schopna pomoci MMS vyléčit takové choroby?
@TRG píše:
@Koleník A ted uprimna otazka, jestli muzu: Ty jsi MMS uzival nebo uzivas? Nebo nekdo blizky, o koho ses treba staral apod.? Co se podarilo vylecit? Nebo to uziva nekdo, komu veris?
Pořád ji užívám. Likviduje borelie v kloubech.
@Koleník píše:
To jsi vyčetla kde? Ze své křišťálové koule?
Ne. Nicim si svoje nesmysly nepodlozil. Kde je studie, mechanismus ucinku…
pises akorat samy blaboly ![]()
Kolik te uz MMS stalo? ![]()
@MP Krista píše:@Koleník píše:
Cukrovka - Giardie intenstinalis, plasmodia, žloutenky C, G, D, případně motolice a škrkavky.
RS - retroviry, Polioviry, cysty tasemnic na mozku, plasmodia, Entamoeba, mikrofilaria, Borelie, viry obrny. [/.
Znamená to tedy, ze ing Bláhová je schopna pomoci MMS vyléčit takové choroby?Aby jsme si rozuměli: Používá se MMS + antihelmintika, a další preparáty, podle potřeby, protože každá RS je poněkud odlišná. V prvé řadě je ovšem zapotřebí, povzbudit imunitu.
@Koleník píše:
Pro méně chápavé ještě jednou:
Zkušenost platí. Jestli po užívání MMS, zmizí plísně, sotva to můžeme přičítat změně počasí. Už to chápeš?
Plisne zjistene jak?
@Koleník píše:
Pořád ji užívám. Likviduje borelie v kloubech.
Tak proto ta prezdivka!
Takze jsi MMS zacal uzivat na borelie v kolenech a ted to beres preventivne, aby se ti tam zas neusidlily?
@Koleník píše:
Cukrovka - Giardie intenstinalis, plasmodia, žloutenky C, G,D, případně motolice a škrkavky.
RS - retroviry, Polioviry, cysty tasemnic na mozku, plasmodia, Entamoeba, mikrofilaria, Borelie, viry obrny.
Ses magor. Nejhorsi, ze tem prakovinam veris a siris,,dobro”
Obcas sice nekdo umre, i kvuli takovym vypatlancum, jako ses ty, ale tak co uz ![]()