Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Tu káču by měli zavřít. Než do vězení možná spíše na psychiatrii ![]()
A kromě jiných věcí si ještě plete infekční obrnu s DMO. Fakt odbornice.
omentář ing. Bláhové o příčinách roztroušené sklerózy:
Příčina RS je komplexní soubor několika patogenů. Ani dvě RS nejsou naprosto identické, proto je nutno pečlivě měřit každého pacienta individuálně a sestavit mu kúru na míru, nicméně je tu několik styčných opěrných bodů, které má většina eresek:
1. Obrna. Dostane se do nás očkováním. Očkují nás živou vakcínou/sirup/, takže pediatři pomalu připravují práci neurologům. Štěstí má ten, kdo přežije. Bůhvíproč se přestala používat Salkova neživá vakcína z roku 1953, která plně postačovala splnit úkol-vybudit imunitní obranu proti tomuto viru. Proto lékaři ani nemohou naplno říci pacientům, co je zlikvidovalo. Buď to neví, nebo o tom z etických důvodů nemohou mluvit, stříleli by do vlastních řad. Léčba RS je pro lékaře příjemně dlouhodobá záležitost a pojišťovny jsou ochotny proplácet činnost RS - center, interferony, kortikoidy a drahou biologickou léčbu. Pro nemocnice a lékaře je to lukrativní. Nikdo nepočítá s tím, že se pacient vyléčí. Pětapadesátiletá lékařka RS centra Zlín řekla jedné mé klientce, že ještě neviděla za svůj život žádného pacienta s RS, který by se vyléčil. I Vám v Praze řekli, že tam nejste od toho, abyste se vyléčil, ale aby se nemoc zpomalila.
Čím později alternativní léčba nastoupí, tím hůře. Obrna dokáže nenávratně poškodit nervové spoje a periferní nervy, potom už to žádná detoxikace nedá dohromady. Sedí-li klient na vozíku a nemoc trvá více než deset let, šance na uzdravení je velmi malá nebo nulová. Ideálně se pracuje s klienty s čerstvou diagnózou, kteří ještě nejsou poškozeni kortikoidy a další léčbou. Nejste sám, co mi hlásí, že zdravý člověk po injekcích s interferony často ochrne na několik dní. Už jste asi čtvrtý. Pacient se může uzdravit i poté, co alopatickou léčbu užíval, ale je lépe, když se jí co nejrychleji zbaví, klasické léky brzdí léčbu. Kortikoidy jsou natolik závažnou překážkou, že dokud se jich pacient nevzdá, nemá ani cenu zahajovat detoxikaci.Detoxikace se snaží imunitu posilovat, kortikoidy potlačovat. Oba postupy se vylučují. Obrna nebyla z populace zdaleka vymýcena, mám v databázi čtyři děti s DMO – dětskou mozkovou obrnou, a pacienti s ALS mají vedle pomalých virů také především obrnu. Imunitní systém průměrně zdravého člověk drží očkování zuby nehty na uzdě. Stačí však nenadálé vykolejení v podobě štípnutí infikovaným hmyzem, a pracně udržovaná rovnováha se hroutí. Klíště nebo komár nám může předat naráz až sedmero patogenů. To už nezvládne ani Schwarzenegger. Proto je roztroušená skleróza nemoc, která svého nosiče naprosto zaskočí, a vypadá jako spadlá z nebe.
Obrna není jen v mozku - tam pracujeme informatiky, ale i ve svalech, na močopohlavním traktu, atd…tam se osvědčuje MMS.
2. Pomalé viry - poškozují nervovou soustavu plíživě a nenápadně. Kromě lentivirů může mít RS-kář i priony, BSE, CDJ, nebo jiné retroviry. Do pacienta se pomalý virus dostane jako kontaminace očkování, může být zděděný, může být přenesen bodavým hmyzem spolu s borrelií, nebo klíšťovou encefalitidou. Pomalé viry vyvolávají autoimunitu
3. Borrelie nebo FSME/klíšťová encefalitida/, statisticky nejméně častá. Také vyvolává autoimunitu, uvádím ji jen pro pořádek.
4. Plasmodia, evropské typy, po poštípání hmyzem. Vyvolávají autoimunitu, extrémní únavu, bolesti svalů a kloubů.
5. Vlasovci, po poštípání hmyzem, mohou za většinu RS- kových symptomů včetně rozmazaného nebo dvojitého vidění, bolesti svalů, slabosti svalů a únavy, vyvolávají autoimunitu
7. Tasemnice v mozku- způsobují závratě, nejistou chůzi, křeče a brnění rukou, deprese, omdlévání, kolapsy, úzkostné stavy.
8. Améby až na nervové soustavě, do mozku se mohou dostat při koupání, podél čichového nervu, očního nervu, ušima. Kromě koupání je tu rizikem pití kontaminované vody, konzumace zeleniny polévané kontaminovanou vodou, sexuální partner. Améby mají na svědomí nevysvětlitelné a vleklé záněty močového měchýře eresek, přispívají k očním zánětům.
Brnění, mravenčení, tuhnutí a necitlivost rukou nebo nohou mohou způsobovat patogeny pod body 1-5. Nutno je odstranit všechny. Kombinací MMS, informatik, Ivermectinu, Hetrazanu, Praziquantelu a Entizolu, někdy i Albendazolu, je možno tuto nemoc zvládnout zhruba v řádu jednoho roku, někdy i dříve, při disciplinovaném přístupu klienta. Nemoc je pak zcela a bez následků vyléčena, nejen nekonečně léčena. Český lékař nemá šanci eresku vyléčit, léky na parazity tady nejsou registrované, Entizol ho nenapadne a na viry nemá nic. I když zdánlivě podává antivirotika, na viry to nezabere, důkazem toho je jejich vlastní tvrzení, že ještě nikoho nevyléčili. Léčebny jsou plné vozíčkářů, které stát stojí obrovské peníze, a ještě musí škemrat o dotace od sponzorů, protože by se sami neuživili. Tito všichni lidé mohli pracovat a normálně žít, kdyby se neočkovalo živými viry a kdyby se tu vědělo o parazitech. Klidně to dejte do zprávy, podepíšu se pod to, dělám to 12 let.
Ing. Hana Bláhová
Ten týpek umřel
To je strašný.
A to, že mě zmizení eresky potvrzené dvěma MR je pitomost.
Když Karel mluvil o informační a duchovní léčbě, připomněl jsem mu, že kdysi napsal, že přičina je ve virech, bakteriích, prvocích, parazitech, plísních a zónách… Řekl mi, že si to pamatuje, že tehdy ještě nevěděl, co ví dnes. Podle mého názoru a i názorů jiných, co do toho trochu vidí, měl Karel svůj osud daný karmicky. I když se jeho zdraví a život nepodařilo zachránit, tak jsem přesvědčený, že se roztroušené sklerózy zbavil - měl to potvrzené dvěma magnetickými rezonancemi z různých nemocnic. Jen ho potkaly jiné potíže. To známe i od lidí, co se třeba díky CDS2/MMS dostali z jedné smrtelné nemoci a v krátké době je dostihla nečekaně zcela jiná smrtelná nemoc. To je právě ten osud určený karmou.
@Baba „Vyléčil se, ale hned poté umřel na jiné potíže. Karma.“ Já mám dost.
Díky, že jsi to přelouskala.
@TRG píše:
@Baba „Vyléčil se, ale hned poté umřel na jiné potíže. Karma.“ Já mám dost.Díky, že jsi to přelouskala.
Já myslela, že to bude klasika - ataka, pak dlouho v pohodě, prostě v pohodě průběh i bez léčby, to se těm šarlatánům vždycky hodí nejvíc - hodí to na detoxikaci, a on umřel.
Tohle je teda taky super blábol.
Karel nebyl podle oficiálního vyjádření lékařky vyléčen, ale jen se trochu, či výrazněji zlepšil.
Oficiální medicína nepřipustí vyléčení nevyléčitelné nemoci. Jeho lékařka zfalšovala výsledky magnetické rezonance.
Karel nechal snímek vyhodnotit nezávisle jinde a žádná ložiska RS už na snímku prokazatelně nejsou, ale na začátku diagnózy prokazatelně ložiska RS byla.
Lékařka Karla však popírá grant na biologickou léčbu a dělá statistiky a nesmí připustit vyléčení, může jen konstatovat zlepšení a nabádá pacienta, aby nadále užíval biologickou léčbu a kortikoidy, které člověku škodí a které by dokonce mohly pacienta udělat skutečně nemocným. A o to zde jde - ukázat, že medicína dokáže mírné zlepšení, nebo zpomalení postupu nemoci k horšímu, ale vyléčení je u těchto nemocí nežádoucí a nemožné. A Karlův případ není náhoda, ty výsledky jsou opakovatelné a znám víc takových příběhů. Jen se nesmí mluvit o vyléčení, ale jen o úspěšné detoxikaci nebo zlepšení. Na vyléčení mají monopol lékaři.
Tak nevím, zda jsme se titulkem trochu neprohřešili a nepodkopali tím neomylnou vedoucí úlohu oficiální medicíny ve společnosti, která jediná má právo na vyslovení slova „vyléčen“.
Ota
@Baba jsi hrdinou dnesniho dne. Teda v pripade, zes to opravdu cetla a jen to nahodne u inzenyrky nezkopirovala. Co jsem tak zbezne koukala, tak nesmysl vedle nesmyslu, takze ses moc snazit nemusela. ![]()
@Lilith_S ja si to myslim celou dobu, co na nej/ni reaguju. Nebo to je troll.
@bobulka88 píše:
@Baba jsi hrdinou dnesniho dne. Teda v pripade, zes to opravdu cetla a jen to nahodne u inzenyrky nezkopirovala. Co jsem tak zbezne koukala, tak nesmysl vedle nesmyslu, takze ses moc snazit nemusela.
Sem v šoku. Myslela sem, že třeba skončí brzy na vozíku, ale nenapadlo mě, že umře. A ty hyeny, co melou něco o karmě… to je neskutečný. K zblití.
A za smrt může západní medicína, jak jinak.
Pan Mgr. Karel Vostruha, bohužel, 22.9.2016 zemřel, ve věku 30 let! Byl to moc hodný, svědomitý a sympatický člověk! Nezabila ho, jak si někdo může i myslet, alternativní medicína a mms!!! Nýbrž klasická medicína, kam se počátkem roku 2015 dostal!!! Nikomu fakt nepřeji, co si musel v nemocnici prožít, včetně arogance všech doktorů, rodiny i novinářů!!! Zemřel totiž na těžký zápal plic a těžké záněty v kloubech s proleženinami! Díky našemu zdravotnictví! V nemocnici mms nesměl totiž vůbec užívat!
Kde je kolenik? Chtěl příklad poškození.
Já zas četla články na ofiko stránkách p. ing. Všechny se odehrávají neznámo kde, vystupují v nich nejmenované osoby, léčba probíhá nejmenovanými léky a preparáty… s odkazem na zahraniční západ, švýcarsko, brazílie, švédsko… Tam vědí
V místní lékárně nelze ony preparáty najít (kdo by šel bělidlo na prádlo kupovat do lékárny-kdekoli, i u nás). No, prostě konspirace jako chemtrails (u nás byly bouřky, tak jsem je přehlédla
).
Začetla sem se do dsikuze o zkušenostech s MMS. Tam by si kolenik těch poškození našel…
mladý kluk s metkama do páteře z neléčeného nádoru, nádro tlustého střeva se zbytečným vývodem…
@Baba @matkabagristy myslite, ze je to na nahlaseni, nebo to radsi nechame radit tady?
@Koleník stale cekam na tu studii, vzhledem k tolika vylecenym a cene “leku” to jiste neni problem, inzenyrka jiste lecbu nedelala z dobreho
tak penizky na studii urcite mela.