Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
A můžete tedy uvést nějaký konkrétní případ úspěšného vyléčení? Podobně třeba jako jiní odborníci uvádějí alespoň kasuistiky?
@Baba píše:
Ne. Nicim si svoje nesmysly nepodlozil. Kde je studie, mechanismus ucinku…
pises akorat samy blaboly
Kolik te uz MMS stalo?
170 Kč. na rok.
A proč se zajímat o mechanizmus účinku, když jsou jasné výsledky? Proč se zajímat, odkud co odebere elektron, když se mi hojí kolenní klouby?
@Koleník píše:
170 Kč. na rok.
A proč se zajímat o mechanizmus účinku, když jsou jasné výsledky? Proč se zajímat, odkud co odebere elektron, když se mi hojí kolenní klouby?
Kde je nejaka studie?
Mechanismus je popsan. A je to kravina na entou ![]()
http://www.czmms.info/…cinnosti-mms
@Baba píše:
Ses magor. Nejhorsi, ze tem prakovinam veris a siris,,dobro”
Obcas sice nekdo umre, i kvuli takovym vypatlancum, jako ses ty, ale tak co uz
Je vidět, že nic neznáš, a co neznáš to odsuzuješ. Činnost nehodná inteligentního člověka! ![]()
@Baba píše:
Kde je nejaka studie?
Mechanismus je popsan. A je to kravina na entou
http://www.czmms.info/…cinnosti-mms
Mysli si to dál.
@Koleník píše:
Je vidět, že nic neznáš, a co neznáš to odsuzuješ. Činnost nehodná inteligentního člověka!
kdybych náhodou o tomto někdy uvažovala a narazila na tuto diskuzi, tak vaše nabubřelé, arogantní až fanatické komentáře a vystupování, mě zaručeně odradí. Žádná inteligentní diskuze, žádná podložená fakta a žádná schopnost reagovat na kritiku. Takže pro blaho lidstva, jen tak dál ![]()
@MP Krista píše:
A můžete tedy uvést nějaký konkrétní případ úspěšného vyléčení? Podobně třeba jako jiní odborníci uvádějí alespoň kasuistiky?
@Koleník píše:
Je vidět, že nic neznáš, a co neznáš to odsuzuješ. Činnost nehodná inteligentního člověka!
Kde jsou obrazky lidi s RS, kteri maji v CNS tasemnici? Kde mas nejakou studii? Cokoli, co by tvoje hovadiny podporilo.
Cim se diagnostikujou ty plisne? Cim tasemnice v mozku?
Pouzijeme kolenikuv styl. Dukaz, ze MMS nefunguje
No vidíte a můj manžel tento ZÁZRAK používá léta a nemoci se stále nabalují a stále přicházejí. Z jednoho se horko těžko dostane a přijde něco daleko horšího atd.On tomu MMS ale neustále věří a léčit klasickou medicínou se nechce. Jediné kde byl, to je na krvi a tam mu zjistili chudokrevnost, kterou dříve netrpěl. Tak tedy nevím, kde je PRAVDA?
@Koleník píše:
Zčervenání a svědění kůže.
@MP Krista píše:
@Baba píše:
Pouzijeme kolenikuv styl. Dukaz, ze MMS nefungujeNo vidíte a můj manžel tento ZÁZRAK používá léta a nemoci se stále nabalují a stále přicházejí. Z jednoho se horko těžko dostane a přijde něco daleko horšího atd.On tomu MMS ale neustále věří a léčit klasickou medicínou se nechce. Jediné kde byl, to je na krvi a tam mu zjistili chudokrevnost, kterou dříve netrpěl. Tak tedy nevím, kde je PRAVDA?
To se mě snad zdá! Málem jsem si poprskal monitor!
![]()
Doufám, že se mnou budeš souhlasit, že paraziti nás připravují o živiny. Je zapotřebí zjistit, o které parazity se jedná, kteří tu chudokrevnost způsobují, a použít odpovídající preparáty. I hodně natvrdlého jedince musí napadnout, že tady MMS nemůže pomoci!
![]()
Příspěvek upraven 28.08.19 v 13:54