Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Baba píše:
Už sem to psala.Jak se diagnostikuje plíseň, tasemnice a jiní paraziti, prvoci, retroviry, CJD…?
Vegetativně funkčním testem.
Jéé, epka je taky parazitární nemoc ![]()
Další příčinou střevních chorob bývají vrozené žloutenky nebo helicobacter. Týká se to Crohna, celiakie, diabetu II. typu, ulcerózní colitidy, dráždivého tračníku a dalších. Metodika je jednoduchá a známá, a pokud si pacient brzy zajistí kvalitní pitnou vodu, cesta k uzdravení nemusí trvat více než pár měsíců. Podobně lze řešit i roztroušenou sklerózu, depresi, epilepsii, sarkoidózu, lupus, vaskulitidu, revmatickou artritidu, atopický ekzém, lymfom a další,,nevyléčitelné“ choroby. Pacienti musí ale své parazity odstranit, nikoliv dodávat další!
@Koleník píše:
Vegetativně funkčním testem.
Co je vegetativně funkční test?
Salvia? To je ptákovina, která nic nezjistí.
@Baba píše:Jasně. Nejdříve „září“, později „nezáří“, a nakonec zmizí.
Stačí plíseň na kůži.
Plaky jsou demyelinizační, žádné tasemnice.
@Baba píše: Žádné výsledky nejsou, ani ty sám si nic neuvedl.
Kdyby po MMS zmizely demyel. plaky, tak už je to dávno s vekou slávou publikované a MMS by se používalo.Jak se diagnostikuje plíseň na kůži? Jak tasemnice, nebo boubele, v CNS?
Teď jsem na rozpacích, jestli si nic nepamatuješ, nebo záměrně manipuluješ s fakty.
@Baba píše:
Co je vegetativně funkční test?
Salvia? To je ptákovina, která nic nezjistí.
Mysli si to dál! ![]()
@Koleník
Dej sem snímky MR pacienta s RS před a po léčbě MMS.
A kde je studie o tasemnici jako původce RS? Nebo aspoň ty pitevní nálezy?
Jak se disgnostijí paraziti? Salvia je hovadina, nezměří to vůbec nic, ty přístroje znám, měla sem je v ruce.
@Baba píše:
Hlavě těch, co se u nás nikdy nevyskytly.
Mám kočky, čeho všeho se mám bát? Přeočkované ještě nebylyAle ven nechodí, jen vysedávaj na okně.
Tak je pouštěj ven lovit, a dočkáš se toxoplazmózy.
@Baba píše:
@Koleník
Dej sem snímky MR pacienta s RS před a po léčbě MMS.
A kde je studie o tasemnici jako původce RS? Nebo aspoň ty pitevní nálezy?
Jak se disgnostijí paraziti? Salvia je hovadina, nezměří to vůbec nic, ty přístroje znám, měla sem je v ruce.
No to se mi snad zdá! To, že jsi Salvii měla v ruce, z tebe dělá odborníka na možnosti Salvie! Dnes už po druhé, jsem si málem poprskal monitor!
![]()
@Koleník píše:
Mysli si to dál!
To není názor, to je fakt.
Neumí to diagnostikovat nic. A zase - máš studii potvrzující, že to umí diagnostikovat aspoň něco? Ne, nemáš.
Vytáhni si hlavu ze zadku a smiř se s tím, žes naletěl šarlatánům a na MMS a jiné ptákoviny se vybodni.
Nemáš v ruce nic. Nedodal si žádný důkaz, plácáš nesmysly. Fakt mimo.
@Koleník píše:
No to se mi snad zdá! To, že jsi Salvii měla v ruce, z tebe dělá odborníka na možnosti Salvie! Dnes už po druhé, jsem si málem poprskal monitor!![]()
![]()
Vím, jak,,funguje" Je to naprostá kravina. Kolik tě ta diagnostika stála? Nebo nákup mašiny, jestli si poradce? Blbý zjisit, že ses nechal napálit, co? Proto to nechceš přiznat, musel by sis připadat jako idiot. To ego.
A k těm zkušenostem s MMS… začetla sem se dál - průjmy, padání vlasů, bolesti ledvin, ekzémy, nechtenství,,,rozhození imunity", opakované záněty…
Fakt bezva všelék. Lidi mají jen nežádoucí účinky a nic z toho
@Baba píše:
Jéé, epka je taky parazitární nemocDalší příčinou střevních chorob bývají vrozené žloutenky nebo helicobacter. Týká se to Crohna, celiakie, diabetu II. typu, ulcerózní colitidy, dráždivého tračníku a dalších. Metodika je jednoduchá a známá, a pokud si pacient brzy zajistí kvalitní pitnou vodu, cesta k uzdravení nemusí trvat více než pár měsíců. Podobně lze řešit i roztroušenou sklerózu, depresi, epilepsii, sarkoidózu, lupus, vaskulitidu, revmatickou artritidu, atopický ekzém, lymfom a další,,nevyléčitelné“ choroby. Pacienti musí ale své parazity odstranit, nikoliv dodávat další!
Tak to podepisuji.
@Baba píše:
A k těm zkušenostem s MMS… začetla sem se dál - průjmy, padání vlasů, bolesti ledvin, ekzémy, nechtenství,,,rozhození imunity", opakované záněty…
Fakt bezva všelék. Lidi mají jen nežádoucí účinky a nic z toho
Kam na takové nesmysly chodíš?
@Baba píše:
To není názor, to je fakt.
Neumí to diagnostikovat nic. A zase - máš studii potvrzující, že to umí diagnostikovat aspoň něco? Ne, nemáš.
Vytáhni si hlavu ze zadku a smiř se s tím, žes naletěl šarlatánům a na MMS a jiné ptákoviny se vybodni.Nemáš v ruce nic. Nedodal si žádný důkaz, plácáš nesmysly. Fakt mimo.
Popírat fakty, to je to jediné, co s tím můžeš dělat!
![]()