MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TRG
5511
28.8.19 17:30
@Baba píše:
Ahoj. Asi tak před rokem jsem si od Pala nechal poslat MMS. Už jsem toho měl dost, bral jsem víc prášků, než průměrný důchodce, a tak jsem to chtěl řešit. Vše šlo jak na drátkách - počáteční nevolnosti, úplné vynechání léků, zhubnutí o 20 kilo, později jaterní očisty, vitamíny atd. Asi tak před měsícem se mi začalo špatně dýchat, něco, jako když jsem měl zápal plic. Nebudu to protahovat - přesně před týdnem jsem se probral z 3 týdenního spánku - totální kolaps organismu, selhání ledvin, hemodialýza.
Nejdříve si mysleli, že mě uštkl nějaký had nebo pavouk prostě otrava, tělo prý odmítalo úplně všechno. Krevní obraz děs a hrůza. Prý celková otrava organismu.
Nyní ležím v nemocnici a jsem bez ledvin na hemodialýze. Hrozně mě to mrzí tak dobře to šlo a takhle to dopadlo.

Karma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
28.8.19 18:51

Ona se ta momentální situace vyhrotila po zveřejnění příběhu ženy, která odmítla chemo, spolehla se na MMS a detoxikaci a zemřela. Nepilý to popisoval tokto:
Na začátku prosince 2014 se obrátila na naši skupinu Verča s vážnou nemocí. Diagnostikována lékaři vážná rakovina plic. Po přeměření na biorezonančním přístroji se ukázaly i další velké parazitální a patogenní zátěže celého organismu. Klasickou léčbu chemoterapií Veronika odmítla. Věřila, že ji postupy detoxikace z nemoci vyvedou. Sama říkala, že dá k dispozici i lékařské zprávy, jak se z toho dostane. Detoxikace ji však hodně oslabila. Ztrácela síly i životní energii.
Parazitů i patogenů bylo v jejím těle hodně, postupně je Verča detoxikací
likvidovala, jen vznikalo také hodně toxické zátěže z mrtvých patogenů, které zatížily organismus a objevovaly se záněty v těle z tohoto odpadu.
Pomáhalo ji více lidí. Myslím, že měla k dispozici ty nejověřenější a nejúčinnější postupy, jak nemoc zdolat. Měla i obrovskou podporu rodiny. Okolnosti byly naprosto ideální k vyřešení problémů. Během detoxikace ji však bylo často velmi zle, zvracela, provázely ji bolesti.
U CDS2 nedokázala dosáhnout a držet účinné dávky pro tak vážnou nemoc. Ale zkoušelo se skoro všechno dostupné a účinné. Když už nešlo stavy a bolesti vydržet, odvezli ji do nemocnice. Tam nasadili nitrožilně ATB, kortikoidy a silné morfium. Už tak hodně oslabený organismus tuto zátež nevydržel. Desátý den v nemocnici nemoci podlehla.
Zanechala po sobě dvě malé a krásné děti a milujícího muže.
Věřil jsem, že má Verunka šanci nemoc zvládnout a nepodařilo se to. Bylo to velmi komplikované. Veškeré snahy byly nakonec marné. Bolí mne ten neúspěch,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
28.8.19 18:53

Jak odstranit účinky očkování v případě, že jste nuceni něco absolvovat:
Týden před očkováním brát protokol 1000, t. j. každou hodinu 3 aktivované kapičky, 8× za den
V den očkování každé dvě hodiny po 6 kapičkách, 4× za den.
Týden po očkování opět Protokol 1000.
Pak by nemělo zůstat nic škodlivého v těle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 19:43

@matkabagristy
To je priserny. Ten Ota Nepily je taky slusny magor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 19:43
@matkabagristy píše:
Jak odstranit účinky očkování v případě, že jste nuceni něco absolvovat:
Týden před očkováním brát protokol 1000, t. j. každou hodinu 3 aktivované kapičky, 8× za den
V den očkování každé dvě hodiny po 6 kapičkách, 4× za den.
Týden po očkování opět Protokol 1000.
Pak by nemělo zůstat nic škodlivého v těle..

Nedavej to do neockodiskuze, jeste by se toho nekdo chytil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
28.8.19 22:48
@Baba píše:
Nedavej to do neockodiskuze, jeste by se toho nekdo chytil :?

ty fole, fakt myslíš, že to někdo cpe do kojenců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.8.19 06:26
@matkabagristy píše:
ty fole, fakt myslíš, že to někdo cpe do kojenců?

Jo.
https://www.vitalia.cz/…bezvyhradne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.8.19 06:26

Nebo ten deda, co pro vnoucatka vyrabi vyborny salat s HCl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
29.8.19 06:42
@Baba píše:
Jo.
https://www.vitalia.cz/…bezvyhradne/

Jezismarja! A tady se řeší, jestli vrátit pubertakovi facku nebo ne. Týrání dětí v fb přenosu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81606
29.8.19 17:02
@Baba píše:
To není názor, to je fakt.
Neumí to diagnostikovat nic. A zase - máš studii potvrzující, že to umí diagnostikovat aspoň něco? Ne, nemáš.
Vytáhni si hlavu ze zadku a smiř se s tím, žes naletěl šarlatánům a na MMS a jiné ptákoviny se vybodni.Nemáš v ruce nic. Nedodal si žádný důkaz, plácáš nesmysly. Fakt mimo.

Ale to on jistě ví. To já se vubec nebojím, že by tihle podvodníci svým podvodům věřili. O to je to horší. Jsou jako dealeři drog - sami by si nikdy neslehli, ale ničit a zabíjet jiné a ještě na tom sprostě vydělávat, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.19 19:17

@Baba Seje tě, že to neumíte odstranit, tak jako ona? To by jste museli opustit ten nesmysl s autoimunitou, a zaměřit se na parazity, borelie a viry v mozku. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
29.8.19 19:20

@inkakřivák Co tě nutí, popírat funkční a ověřené metody? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.8.19 19:21
@Koleník píše:
@Baba Seje tě, že to neumíte odstranit, tak jako ona? To by jste museli opustit ten nesmysl s autoimunitou, a zaměřit se na parazity, borelie a viry v mozku. :) :)

Bláhová neumí vůbec nic, ty cvoku Ty budeš její pacient, co jí za hovadiny narval tisice a přiznat si, že byl debil, nemůže.
Kdyby vyléčila eresku, tak má nobelovku. Magore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81606
29.8.19 22:26
@Koleník píše:
@inkakřivák Co tě nutí, popírat funkční a ověřené metody? :roll:

Srovnávací studie máš? Nemáš nic, jenom své dojmy
Dej nějaké vědecky uznané a ověřené vysledky, dej srovnavaci studie a nebudu popírat. Když mi budeš tvrdit, že je zem placatá - fajn, dej důkaz a uverim. Zatím jsi jen urážel a blbě kecal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
2.9.19 13:40
@Baba píše:
Bláhová neumí vůbec nic, ty cvoku Ty budeš její pacient, co jí za hovadiny narval tisice a přiznat si, že byl debil, nemůže.
Kdyby vyléčila eresku, tak má nobelovku. Magore

Tohle by blbý nenapsal, ani kdyby mu hubu rozbili! :D :D :D Ty prostě její výsledky vidět nechceš. Nic si z toho nedělej, nějak s tím už dožiješ! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze