Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Koleník píše:
A osvětu jí dělají ti, které zbavila letitých potíží!A tebe seje, že naše medicína to neumí!
![]()
![]()
A jenom tak na okraj. Je pravda, že na lékařských fakultách se pořád vyučuje, že dítě se rodí naprosto čisté, protože přes placentu nic neprojde?
Doporučuji zjistit, co znamená osvěta! Trošku sis zaměnil pojmy.
@Baba píše:
Nemá. Je to lhářka, odvodnice, manipulárka, zlý, ziskuchtivý člověk, co je mu utrpení ostatních u pr…, a ještě na něm rejžuje prachy.Pevně doufám, že až někoho napadne, že b se k Bláhové objednal, bude hledat recenze a anterfí na tuhle diskuzi.
Bláhová parazitům nerozumí, přístroj Salvia, podle kterého,,diagnostikuje" parazity, nezměří vůbec ni užitečného, Bláhová nikdy nikoho nevyléčila z roztoušené sklerozy, nikde nic nepublikvoala, nemá za sebou žádné studie, kazuistiky, prostě nic. Je to podvodince, která odrbává nemocné lidi.
To je pomluva.
@inkakřivák píše:
Doporučuji zjistit, co znamená osvěta! Trošku sis zaměnil pojmy.
Neuhýbej od tématu, jak je to s tou nepropustností placenty?
@inkakřivák píše:
@Koleník A ty ses u paní léčil? Myslím ing?
Ne.
@Koleník ty jsi úžasný, vytahuješ tu jednu ptákovinu za druhou, nic nemáš podloženo, furt jenom lžeš. Taky dětem do hlávkového salátu leješ HCL?
@Koleník píše:
To je pomluva.
Ne, to je fakt. Však ať si Bláhová klidně podá trestní oznámení ![]()
@matkabagristy píše:
@Koleník ty jsi úžasný, vytahuješ tu jednu ptákovinu za druhou, nic nemáš podloženo, furt jenom lžeš. Taky dětem do hlávkového salátu leješ HCL?
Potvrzuješ, že to o čem nemáš ani páru, považuješ za ptákoviny, a další ptákoviny vymýšlíš!
![]()
@Koleník píše:
Ne.
Aha, tak proto máš ještě pořád červy na mozku.
Jak je to s propustností placenty vážně netuším, neb nejsem lékař.
@Baba píše:
Ne, to je fakt. Však ať si Bláhová klidně podá trestní oznámení
Určitě by uspěla.
A přidávám se - in. Bláhová je podvodnice, která těží z naivity nebo zoufalství lidí. Hanba jí. A žaluj!!!
@inkakřivák píše:
@KoleníkAha, tak proto máš ještě pořád červy na mozku.
Jak je to s propustností placenty vážně netuším, neb nejsem lékař.
To jsi vyčetla kde? V „Kozích rozhledech“? ![]()
@Koleník Budeš se divit, ale ne. Na rozdíl od tebe já mám v hlavě mozek, ne červa, a ten mozek používám. To víš, leta praxe v logickém myšlení a nutnost umět vyvozovat závěry z důkazu.
@inkakřivák píše:
A přidávám se - in. Bláhová je podvodnice, která těží z naivity nebo zoufalství lidí. Hanba jí. A žaluj!!!
Máš opravdu příhodný nick!
![]()
Ale stejně by mě zajímalo, z jakého důvodu sabotuješ postiženým možnost, zbavit se letitých problémů. Je za tím nějaká zvrácená rozkoš, z toho že trpí?
@Koleník Ale nezdržuj se urážkami, hned nahlas paní ing. naše pomluvy a žaluj, at je sranda. Paní Bláhová, oni vás tam pomlouvají, že jste podvodnice, béhé. Pojdte podáme žalobu!
A co, našel jsi novou ovečku? já bych to spíš viděla na totální neuspech, proto ta zloba, vid? Nebudou penízky za nahnané dušičky a z prodeje bazénové chemie.