Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@bobulka88 na nahlášení komu? p. ing. si těžce hlídá, aby nenapsala/nevyslovila spojitost mezi slovem lék/MMS. Hlídá si, že nikomu nenavrhuje léčbu… Ví moc dobře, kde je hranice, kdy by se její jednání mohlo trestně postihnout. Brát těžké prachy za důvěru bezmocných trestné není.
On jim jeste dekoval. A vyplaznul za pul roku jen 17 litru. Biologickou - ucinnou! lecbu by mel zadara.
Než začnu popisovat svůj příběh, chci poděkovat Ing. Bláhové, a hlavně MUDr. Řezníčkové za záchranu života.
Myslím, ze toto svinstvo by tady opravdu neměl mít nikdo šanci propagovat.
@bobulka88 píše:
@matkabagristy adminum, aby tohodle magora blokli.
není důvod, proč ho blokovat. duševní chudobenství není důvod ![]()
teď jsem koukla na počet tvých příspěvků. Jsi na epipi poměrně nová. Vyskytujuí se tu různí lidé, na to si buď zvykneš, nebo ne. Najdi si tu svoje, nebo vyfič. B varianta by podle mě byla škoda
@matkabagristy tak trollove se tu bezne nahlasujou. No nic, ficim jinam. ![]()
@bobulka88 píše:
@matkabagristy adminum, aby tohodle magora blokli.
Se reinkarnuje jako nekdo jiny. To je fakt boj s vetrnymi mlyni, stacilo mi precist kousek diskuze o uzivani MMS. Lidi blejou, ale to je prece dukaz, ze to funguje ![]()
@Baba píše:
A za smrt může západní medicína, jak jinak.Pan Mgr. Karel Vostruha, bohužel, 22.9.2016 zemřel, ve věku 30 let! Byl to moc hodný, svědomitý a sympatický člověk! Nezabila ho, jak si někdo může i myslet, alternativní medicína a mms!!! Nýbrž klasická medicína, kam se počátkem roku 2015 dostal!!! Nikomu fakt nepřeji, co si musel v nemocnici prožít, včetně arogance všech doktorů, rodiny i novinářů!!! Zemřel totiž na těžký zápal plic a těžké záněty v kloubech s proleženinami! Díky našemu zdravotnictví! V nemocnici mms nesměl totiž vůbec užívat!
Kde je kolenik? Chtěl příklad poškození.
Tak jak jej MMS poškodilo, když jej nesměl používat? Nebo chceš tvrdit, že MMS spustilo zápal plic?
V tom případě popiš průběh hospitalizace.
@Baba píše:
Se reinkarnuje jako nekdo jiny. To je fakt boj s vetrnymi mlyni, stacilo mi precist kousek diskuze o uzivani MMS. Lidi blejou, ale to je prece dukaz, ze to funguje
Zase manipuluješ s fakty, nebo ti schází informace, že nevolnosti byly při aktivaci kyselinou citronovou. Nyní se používá k aktivaci HCL, to je tatáž kyselina, která je v žaludku, a nevolnosti jsou minulostí.
@Lilith_S píše:
Skoro si myslím, že Koleník je paní inženýrka Bláhová.
Pořád máš sad špendlíků?
Humble také pořádá desetidenní semináře, po kterém dostanete titul ministra zdraví nebo doktora této církve. Během 7 dní dostáváte nalejvárnu proč to funguje a zbývající 3 dny se pak učíte léčit téměř všechny nemoci lidstva.
„Nakonec každý student získá certifikát Zdravotního ministra nebo Lékařský certifikát plus povolení otevřít místní Misi církve a identifikační kartičku, která vás jmenuje Ministrem nebo Doktorem Církve Genesis 2. Žádný lékař v historii lidí nemá a nikdy neměl takové schopnosti léčit takové množství nemocí s takovou jistotou. Například skuteční medičtí lékaři nikdy za celý svůj život nevyléčí tolik lidí jako každý Ministr naší církve vyléčí každý měsíc. Náš lékařský certifikát je závislý na vaší praxi. Jakmile vyléčíte 10 lidí, cítíme se oprávněni vám vydat Doktorát. Proč ne? Žádný jiný uzdravovatel kdekoli na zemi nemůže dokázat to, co dokáží Ministři a Doktoři Církve Genesis II.“
edit
Příspěvek upraven 28.08.19 v 09:48
@Koleník A co MMS vyléčila tobě? Proč se tu tak hádáš za svoji pravdu? Stejně se jen opakuješ a ztracíš čas. Myšleno zcela upřímně. MMS jsem ještě před pár dny neznala a krom tedy toho, co tu přidaly @matkabagristy a @Baba, mě teda od toho prostě dokonale odrazuje i tvůj pasivně agresivní způsob, jakým to tu hájíš…
@TRG píše:
@Koleník A co MMS vyléčila tobě? Proč se tu tak hádáš za svoji pravdu? Stejně se jen opakuješ a ztracíš čas. Myšleno zcela upřímně. MMS jsem ještě před pár dny neznala a krom tedy toho, co tu přidaly @matkabagristy a @Baba, mě teda od toho prostě dokonale odrazuje i tvůj pasivně agresivní způsob, jakým to tu hájíš…
Tak to máš dobré. Nebudeš se muset rozhodovat, protože za tebe rozhodli neználci a manipulátoři s fakty. Držím palce, aby jsi MMS nikdy nepotřebovala.
@Koleník píše:
Tak to máš dobré. Nebudeš se muset rozhodovat, protože za tebe rozhodli neználci a manipulátoři s fakty. Držím palce, aby jsi MMS nikdy nepotřebovala.
Drzet palce nemusis, nikdo ho nikdy na nic nepotrebuje.
Kolik si za to vyhodil penez, ze tak kolem sebe kopes?