Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Koleník píše:
Tak jak jej MMS poškodilo, když jej nesměl používat? Nebo chceš tvrdit, že MMS spustilo zápal plic?
V tom případě popiš průběh hospitalizace.
Vim ja? Nejspis mel tezkou ataku, imobilizaci, zapal plic. Dokumentaci bych si nejspis sehnala, ale stejne bych nemohla nic psat verejne.
@bobulka88 píše:
@matkabagristy tak trollove se tu bezne nahlasujou. No nic, ficim jinam.
Rozumím. Nemůžeš popřít, že mám pravdu. Bez argumentů, se ti to nikdy nepodaří. Taky mávám.
@Baba to blikátko prý stojí 150t, to je hodně ulovených dušiček, aby se to rentovalo ![]()
@Koleník píše:
Rozumím. Nemůžeš popřít, že mám pravdu. Bez argumentů, se ti to nikdy nepodaří. Taky mávám.
asi se dotknu tvého ega, bobulka mávala mně ![]()
@Koleník píše:
Zase manipuluješ s fakty, nebo ti schází informace, že nevolnosti byly při aktivaci kyselinou citronovou. Nyní se používá k aktivaci HCL, to je tatáž kyselina, která je v žaludku, a nevolnosti jsou minulostí.
Ale prosimte
Lidi blejou pri tom i tom. Zkusenosti lidi sem cetla. Jak u blbejch na dvorku. Nic to neleci a jeste budu platit za to, ze zvracim. Terno, fakt.
@Baba píše:
Drzet palce nemusis, nikdo ho nikdy na nic nepotrebuje.
Kolik si za to vyhodil penez, ze tak kolem sebe kopes?
Nekopu. Jenom se mi nelíbí zhovadilost některých diskutujících, kteří se všemožně, i za cenu lží a pomluv, snaží zabránit nemocným, kterým současná medicina nedokáže pomoci, aby se zbavili svých potíží. To mě fakt jeduje.
@Koleník píše:
Argumenty nemas ty.
@Koleník píše:
Nekopu. Jenom se mi nelíbí zhovadilost některých diskutujících, kteří se všemožně, i za cenu lží a pomluv, snaží zabránit nemocným,kterým současná medicina nedokáže pomoci, aby se zbavili svých potíží. To mě fakt jeduje.
prodavač deště nadává na zhovadilost
![]()
@Baba píše:
Vim ja? Nejspis mel tezkou ataku, imobilizaci, zapal plic. Dokumentaci bych si nejspis sehnala, ale stejne bych nemohla nic psat verejne.
Takže netušíš, ale to ti nebrání, aby jsi používala kategorické soudy. Tím jsi se zařadila, mezi špatné soudce. Jen tak dál.
@matkabagristy píše:
prodavač deště nadává na zhovadilost![]()
![]()
Všemožně bránit někomu, aby se zbavil potíží, je zhovadilost.
@Koleník píše:
Všemožně bránit někomu, aby se zbavil potíží, je zhovadilost.
kdo tobě nebo jinému brání pít bělidlo na prádlo? Užij si to ![]()
@Baba píše:
Argumenty nemas ty.
To jsi vyčetla kde? Ze své křišťálové koule?
@Koleník píše:
@Koleník píše:
v diskuzích na epipi jsi neuvedl ani jeden podložený argument. A zřejmě nemáš ani tušení, jak podložený argument vypadá, bo to jste se na 7denní univerzitě neučili.
@matkabagristy píše:
kdo tobě nebo jinému brání pít bělidlo na prádlo? Užij si to
A opět nehorázná manipulace s fakty, čili lež. Výsledkem reakce je kysličník chloričitý, kuchyňská sůl. Kde vidíš bělidlo na prádlo?
@Koleník to jste na té 7denní uviverzitě nepoužívali ani wikipedii.?
si najdi užití oxidu chloričitého