MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
31.5.20 09:44
@matkabagristy píše:
nestaci ti bozka :mrgreen:

Kdo je bozka? :D Tu neznam. Ta asi nebude z me oblasti zajmu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.5.20 09:49
@Baba píše:
Kdo je bozka? :D Tu neznam. Ta asi nebude z me oblasti zajmu :jazyk:

jsi pracujici inteligence, na tebe si taky jednou doslapne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
31.5.20 09:50
@matkabagristy píše:
nestaci ti bozka :mrgreen:

Bozka je malej level.Ta má ty argumenty tak nejak predvpředvídatelné. Zato tady, to má grady. Obzvlášť umění vyhnout se odpovědi je luxusní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
31.5.20 10:07
@Hasinka píše:
Bozka je malej level.Ta má ty argumenty tak nejak predvpředvídatelné. Zato tady, to má grady. Obzvlášť umění vyhnout se odpovědi je luxusní

kolenik je snadno predvidatelny, furt dokola placa ty same fraze. Nic jineho neumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
31.5.20 13:28
@matkabagristy píše:
kolenik je snadno predvidatelny, furt dokola placa ty same fraze. Nic jineho neumi.

Ale mě baví ten jeho selektivní výběr příspěvků nanodpoved. Bozka odpovídá všem. Kolenik manskvelou selektivní strategii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.20 07:54
@Baba píše:
Ne. Ty chces sirit jeji slavu, ty tvrdis, co vsechno dokaze. Ty se snaz.
Nechce se ti, co? Tak bud ses linej a na nemocnych ti vubec nezalezi, nebo vis, ze siris hovadiny a delas to jen za ucelem nahaneni zakazniku Blahovy.

Ktera varianta je pro tebe lepsi? :think:

Ani zadnou jeji prednasku si mi nezaridil, nic si neudelal, jen tady placas.

Zřejmě potřebuješ vodit za ručičku. To je projev neschopnosti, nebo nezájmu, se cokoliv naučit. Dala vám sem kompletní seznam patogenů, které v různých kombinacích způsobují RS. Stačí je jenom odstranit. A výsledek? Naprostý nezájem. Tak tu potom nevybekujte, že by jste RSkáře rádi vyléčili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.20 08:00
@Baba píše:
Ne. Ty chces sirit jeji slavu, ty tvrdis, co vsechno dokaze. Ty se snaz.
Nechce se ti, co? Tak bud ses linej a na nemocnych ti vubec nezalezi, nebo vis, ze siris hovadiny a delas to jen za ucelem nahaneni zakazniku Blahovy.

Ktera varianta je pro tebe lepsi? :think:

Ani zadnou jeji prednasku si mi nezaridil, nic si neudelal, jen tady placas.

A ty se můžeš snadno přesvědčit. Proč se tomu bráníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.20 08:04
@Koleník píše:
Nevím už kdo to řekl, ale řekl v podstatě toto: Můžete tvrdit jakoukoliv pitomost, vždycky se najde někdo, kdo vám uvěří.

Potom jsou to pitomci. A mám dojem, že nemluvil o pití, ale o intravenózním podání. Tak si nevymýšlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.20 08:15
@Baba píše:
@Koleník
I kdybys byl spravce jejiho archivu, tak tam nic, co ja chci, nenajdes.
Nebo snad umi odebrat mozkomisni mok a vysetrit ho? Doma v obyvaku ma MR? Asi ne.
Blahova nemuze nic, nemuze indikovat zadne vysetreni, ani blbe vysetreni moci ne. A jak umi popsat MR mozku jde videt na tech jejich tasemnicich :mrgreen:
Takze ma akorat tu svoji kristalovou kouli.

Máš opravdu bujnou fantazii, ale v nesmyslném směru. :D Vážně tě nenapadlo, že nemocní se na ni obrací, až zjistí, že jim klasická medicína nedokáže pomoci? A to už všechna tahle vyšetření, mají k dispozici u PL. A už si konečně zapamatuj, že se nejedná o tasemnice, ale o cysty tasemnic. Už to konečně pochopíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.20 08:28
@Hasinka píše:
A vyjadreni k tomu, ze Trump opravdu netvrdil nic o inhalaci plynu na konzervaci krevních konzerv? Tudíž, že jsi zcela dezinteepretoval jeho tvrzení?
BTW. Tento citát presne odráží Tvůj postoj k Ing. Bláhové l

Já jsem ten jeho projev neslyšel, ani nečetl. Tak jsem předpokládal, jestli má poradce na úrovni, tak by mu doporučili inhalaci. A kdyby jste o MMS něco věděli, tak by jste věděli, že ten plyn, který se uvolňuje př reakci, má širokospektrální účinky. Likviduje viry, bakterie, plísně a raná vývojová stadia vlasovců. To mi přijde jako dobrý důvod, MMS zakazovat. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.20 08:34
@matkabagristy píše:
trefne :mrgreen: Ty tu placas jednu takovou perlu za druhou. Muzu te ubezpecit, ze tvoje mise na epipi skoncila neuspechem. Tady si se ztrapnil tak, ze ti neuveri nikdo. Radim presun na forum, kde je vetsi koncentrace pitomcu 8)

Pláčeš dobře, ale na špatném hrobě, její věhlas, překročil hranice, a má klienty až z Itálie. Takže tvoje pomlouvačná kampaň, se totálně míjí účinkem. Ale klidně se ztrapňuj dál! :jazyk: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.20 08:42
@Hasinka píše:
@matkabagristy Pssst, mi ho vyplasis.Na někom musim trenovat srážku s demagogem. Nikdy nevíš, kdy se ti ti hodí.

Vypadá to tak, že ty taky léčíš RS, podáváním kortikoidů, které „oslepují“ imunitní systém, a tím umožňuješ škoďákům, pohodlné škodění.Patogeny způsobující RS tě milují! :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.20 08:50
@matkabagristy píše:
kolenik je snadno predvidatelny, furt dokola placa ty same fraze. Nic jineho neumi.

Ale jdi ty brepto, tak proč žádnou z nich nedokážeš vyvrátit? Vyvrať je, a přestanu je používat! Müslitelko! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
1.6.20 08:52
@Koleník píše:
Já jsem ten jeho projev neslyšel, ani nečetl. Tak jsem předpokládal, jestli má poradce na úrovni, tak by mu doporučili inhalaci. A kdyby jste o MMS něco věděli, tak by jste věděli, že ten plyn, který se uvolňuje př reakci, má širokospektrální účinky. Likviduje viry, bakterie, plísně a raná vývojová stadia vlasovců. To mi přijde jako dobrý důvod, MMS zakazovat. :D :D :D

Tak proč ses k němu vyjadřoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
1.6.20 08:53
@Koleník píše:
Vypadá to tak, že ty taky léčíš RS, podáváním kortikoidů, které „oslepují“ imunitní systém, a tím umožňuješ škoďákům, pohodlné škodění.Patogeny způsobující RS tě milují! :hug: :lol:

Hmmm, těsně vedle. Já jsem přes zviratka Tam ještě naštěstí Bláhová svoje paraty nestrka. Teda doufám, že ji to ani nenapadne. :) i když prachy nesmrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková