MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
1.6.20 08:59
@Hasinka píše:
Hmmm, těsně vedle. Já jsem přes zviratka Tam ještě naštěstí Bláhová svoje paraty nestrka. Teda doufám, že ji to ani nenapadne. :) i když prachy nesmrdi.

prave naopak vyznavaci mms pouzivaji pripravky urcene pro zvirata na vyhubeni potvor, co maji vsude po tele, nejcasteji v oku. Magori, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
1.6.20 09:01
@Koleník píše:
Máš opravdu bujnou fantazii, ale v nesmyslném směru. :D Vážně tě nenapadlo, že nemocní se na ni obrací, až zjistí, že jim klasická medicína nedokáže pomoci? A to už všechna tahle vyšetření, mají k dispozici u PL. A už si konečně zapamatuj, že se nejedná o tasemnice, ale o cysty tasemnic. Už to konečně pochopíš? :roll:

A nějaký takhle uzdravený, kterému už klasická medicína nedokázala pomoct, vystoupil z davu s kopií původní lékařské dokumentace v ruce?

Bych myslel, že takoví se rádi své dobrodějky veřejně zastanou. :think:

Nebo už se to někde stalo a nevšiml jsem si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
1.6.20 09:30
@reincarnate píše:
A nějaký takhle uzdravený, kterému už klasická medicína nedokázala pomoct, vystoupil z davu s kopií původní lékařské dokumentace v ruce?

Bych myslel, že takoví se rádi své dobrodějky veřejně zastanou. :think:

Nebo už se to někde stalo a nevšiml jsem si?

oni uz jednoho borca meli, ukazovali ho jak opicku do doby, nez mu dosly zasoby mms, a on jim umrel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
1.6.20 09:44
@matkabagristy píše:
oni uz jednoho borca meli, ukazovali ho jak opicku do doby, nez mu dosly zasoby mms, a on jim umrel.

Jo tak, doložitelný výsledek nula nebo někde pod úrovní statistické chyby, kdo by to čekal. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
1.6.20 10:24
@reincarnate píše:
Jo tak, doložitelný výsledek nula nebo někde pod úrovní statistické chyby, kdo by to čekal. ;)

jako dukaz ucinku mms slouzi p. blahove treba toto. Pry vedkyne, skripta… :lol:
 https://www.hblahova.com/…sta-na-mozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
1.6.20 10:36
@matkabagristy píše:

Jenom anonymní Švýcarka, tak to se drží při zdi, bych čekal aspoň člena nigerijské královské rodiny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.6.20 12:08
@matkabagristy píše:
:mrgreen: Tak to je kazuistika jak stehno.
S tim muze rovnou na Neurologii pro praxi, leden 2021. Mam ji poslat prihlasku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
1.6.20 12:12
@Baba píše: :mrgreen: Tak to je kazuistika jak stehno.
S tim muze rovnou na Neurologii pro praxi, leden 2021. Mam ji poslat prihlasku?

ja uz mam v hlave pripeh o parazitech v oku. Premyslim, jakym jazykem ji ho poslat. Nigerijska kralovska rodina me nadchla. Jak se tam mluvi nigerejsky? Bude mi stacit google prekladac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.6.20 15:32
@matkabagristy píše:
ja uz mam v hlave pripeh o parazitech v oku. Premyslim, jakym jazykem ji ho poslat. Nigerijska kralovska rodina me nadchla. Jak se tam mluvi nigerejsky? Bude mi stacit google prekladac?

A když budeš u toho psaní, připiš něco sprostýho týhhle…,která,,léčí" zánět močáku u dětí!! MMS. Že odpálí ledviny sobě, je mi tak nějak buřt.

https://www.hblahova.com/…etry-Tothove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.6.20 15:42

S tímhle vystoupit mezi neurology, budou ji považovat za zpalaceného komika, aby se publikum trochu uvolnilo.
To je taková snůška blábolů pohromadě. Ona evidentně neví ani co je demyelinizace.

Roztroušená skleróza

Spolu s kolegy máme desítky vyléčených pacientů, příčiny:

pomalé viry a beta-amyloidy (příčina demyelinizace)

cysty tasemnic

přítomny dále mohou být – nepravidelně- viry obrny, viry přenosné klíšťaty, borrelie, plasmodia……ani dva pacienti s RS nemají naprosto stejnou mikrobiální mapu, proto je důležité najít si kvalitního vyškoleného poradce, který léčbu nastaví individuálně.

RS je velmi dobře léčitelná při včasném zahájení léčby, čím dříve pacient po zjištění diagnózy zahájí alternativní léčbu, tím větší šance je na uzdravení, protože cysty tasemnic stárnutím mění konzistenci a viry mohou zase napáchat nevratné škody na nervové soustavě.

Kortikoidy a imunosupresivsa poškozují imunitní systém a nic neřeší, biologická léčba může zase způsobit smrtelnou Progresivní multifokální leukoencefalopatii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
3.6.20 11:43
@matkabagristy píše:
prave naopak vyznavaci mms pouzivaji pripravky urcene pro zvirata na vyhubeni potvor, co maji vsude po tele, nejcasteji v oku. Magori, no.

A to mě vlastně nemusí trápit. Já jsem přes ten opačný případ, kdy magoři podávají něco zvířátkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
3.6.20 20:00
@Koleník píše:
Potom jsou to pitomci. A mám dojem, že nemluvil o pití, ale o intravenózním podání. Tak si nevymýšlej.

Já jsem v prvním příspěvků říkala, že Trump mluvil o infuzi. To je intravenozni podání. A pak, že někteří lidé vypili dezinfekci jako reakci na jeho prohlášení. Takže já si nevymyslim. Ty jsi lhal o inhalaci. Ale to je ok. Aspoň vím, jak pracuješ s fakty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.6.20 14:23
@Hasinka píše:
Já jsem v prvním příspěvků říkala, že Trump mluvil o infuzi. To je intravenozni podání. A pak, že někteří lidé vypili dezinfekci jako reakci na jeho prohlášení. Takže já si nevymyslim. Ty jsi lhal o inhalaci. Ale to je ok. Aspoň vím, jak pracuješ s fakty

Aha, tak to potom jo.
Vypadá to, že z z vás větátorů nikoho nenapadlo, že ten kysličník chloru, který vzniká při aktivaci MMS, a likviduje viry, bakterie, plísně a raná vývojová stadia vlasovců, může být tím zoufale hledaným lékem na COVID 19, pokud se bude inhalovat hned v začátku nákazy? Na to všechno musím přijít já? 8)
No jo, co se na vysokých školách neučí, to neexistuje! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
5.6.20 14:34
@Koleník píše:
Aha, tak to potom jo.
Vypadá to, že z z vás větátorů nikoho nenapadlo, že ten kysličník chloru, který vzniká při aktivaci MMS, a likviduje viry, bakterie, plísně a raná vývojová stadia vlasovců, může být tím zoufale hledaným lékem na COVID 19, pokud se bude inhalovat hned v začátku nákazy? Na to všechno musím přijít já? 8)
No jo, co se na vysokých školách neučí, to neexistuje! :roll:

Tak mi ty selský rozume nějak vysvětli, jak to při vdechování poškodí viry atd. a přitom to nepoškodí plicní buňky.

Jo a pořád jsi neuvedl nějakého toho zázračně vyléčeného pacienta, jak ses předtím chlubil. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
9.6.20 23:39
@reincarnate píše:
Tak mi ty selský rozume nějak vysvětli, jak to při vdechování poškodí viry atd. a přitom to nepoškodí plicní buňky.Jo a pořád jsi neuvedl nějakého toho zázračně vyléčeného pacienta, jak ses předtím chlubil. :jazyk:

Proč by měl poškozovat plicní buňky, když nepoškozuje krvinky a krevní plazmu, při sterilizaci krevních konzerv v humánní medicíně? Proč nepoškodí zažívací trakt, když je jím sterilizována pitná voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková