MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
12.10.19 11:47
@Baba píše:
No uz sis to spletl jednou, a vypada to, ze ne naposled.
Tahle veta dava totiz vetsi smysl - od tebe, se slovem relaps ;)Nebo Karel Vostruha na semináři vypadal, jako by byl v remisi? :roll:

Co ty si myslíš pravdu netvoří. Klidně si to mysli dál! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
12.10.19 11:49
@Koleník píše:
Záleží na tom, jestli se chceš přesvědčit.

Tak jestli stačí mýt su oči vodou a pozorovat se, tak se chci přesvědčit. Pak mi bude chvilku hůř, objednám se k Bláhové nebo kolegům, podstoupím léčbu a vyřeším i to, co mám teď, akorát o tom ještě nevím, protože se to neprojevilo. Třeba mi hrozí cukrovka, máme to v rodině, tak bych to podchytila. Za jak dlouho jsou vidět ty zhoršení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.10.19 11:51
@Baba píše:
Blahova nikomu nedokazala nic.
Dotaz na penize nechapu.Ale vim, kam jdou penize z chudaku, co uveri Blahove. Primo ji do kapsy. A za nic
Na co ma vlastne zivnost?

Když se to hodí, tak děláš nechápavou. Jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.10.19 11:57
@Koleník píše:
Ty už si nepamatuješ, co jste tu psali před pár dny?Že nesměl MMS používat? Když se to hodí, tak paměť nefunguje, že?

Jo? On doma nesmel brat, co chtel? A kdo mu to zakazal? A jak se mohl pri uzivani MMS dostat do spitalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.10.19 12:23
@TRG píše:
Tak jestli stačí mýt su oči vodou a pozorovat se, tak se chci přesvědčit. Pak mi bude chvilku hůř, objednám se k Bláhové nebo kolegům, podstoupím léčbu a vyřeším i to, co mám teď, akorát o tom ještě nevím, protože se to neprojevilo. Třeba mi hrozí cukrovka, máme to v rodině, tak bych to podchytila. Za jak dlouho jsou vidět ty zhoršení?

Jestli si to chceš vyzkoušet, tak začni a současně se i dozvíš, za jak dlouho, se nákaza projeví. Já ti bránit nebudu. Nejsem jako vy všichni, kteří se tu za pomocí lží a pomluv, snažíte postižené RSkou přesvědčit, aby se svých potíží nechtěli zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.10.19 12:29
@Baba píše:
Jo? On doma nesmel brat, co chtel? A kdo mu to zakazal? A jak se mohl pri uzivani MMS dostat do spitalu?

Hloupou opravdu dělat nemusíš. Podle toho co jsem si tu přečetl, MMS mu znemožnili používat až v nemocnici, a není uvedeno, s čím se do nemocnice dostal, mohl se tam dostat, se zlomenou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.10.19 12:34
@Koleník píše:
Hloupou opravdu dělat nemusíš. Podle toho co jsem si tu přečetl, MMS mu znemožnili používat až v nemocnici, a není uvedeno, s čím se do nemocnice dostal, mohl se tam dostat, se zlomenou rukou.

Jo? A on byl v bezvedomi? Placas hovadiny.
Procpak Blahova nechce zachranit statisice lidi a neprezenruje svoje vyslwdky odborne verejnosti? Zkus nad tim chvili premyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
12.10.19 12:40
@Koleník píše:
U každého, který je měl. Čili 100% úspěšnost.

Ne, těch pět prokázaných nemá na triku salvie, a ty to víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
12.10.19 12:41
@Koleník píše:
Hloupou opravdu dělat nemusíš. Podle toho co jsem si tu přečetl, MMS mu znemožnili používat až v nemocnici, a není uvedeno, s čím se do nemocnice dostal, mohl se tam dostat, se zlomenou rukou.

nedostal se do nemocnice s tou ebolou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
12.10.19 12:50
@Koleník píše:
Jestli si to chceš vyzkoušet, tak začni a současně se i dozvíš, za jak dlouho, se nákaza projeví. Já ti bránit nebudu. Nejsem jako vy všichni, kteří se tu za pomocí lží a pomluv, snažíte postižené RSkou přesvědčit, aby se svých potíží nechtěli zbavit.

A tak to napiš rovnou, že nevíš, za jak dlouho se to projeví. Nemusíš vědět všechno, ne? Já tu informaci chtěla proto, abych si mohla ověřit, jestli to funguje. Když si budu 30 let mýt denně vymývat oči vodou a za 30 let dostanu cukrovku, tak přece neřeknu: „A je to tady, Koleník měl pravdu.“ To si spíš po dvou letech, kdy mi nic nebude, řeknu, že jsi kecal. Kdyby sis aspoň tipnul. Já nemůžu vědět, za jak rychle se mi kam doplazí, rozmnoží a uškodí ty potvory, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.10.19 12:54
@Baba píše:
Jo? A on byl v bezvedomi? Placas hovadiny.
Procpak Blahova nechce zachranit statisice lidi a neprezenruje svoje vyslwdky odborne verejnosti? Zkus nad tim chvili premyslet.

Nevšimla sis, jak to ta „odborná veřejnost“ přijímá? Aniž by provedli jakékoliv prověření, ihned celou metodu zuřivě odmítají! Nevím proč, ale něčím mi to připomíná prastarou zkušenost, která nám říká: Tragedií lidstva je, inteligentní člověk je samá pochybnost, a vše si důkladně ověřuje, kdežto hlupák, je si vším ihned naprosto jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.10.19 12:59
@Koleník píše:
Nevšimla sis, jak to ta „odborná veřejnost“ přijímá? Aniž by provedli jakékoliv prověření, ihned celou metodu zuřivě odmítají! Nevím proč, ale něčím mi to připomíná prastarou zkušenost, která nám říká: Tragedií lidstva je, inteligentní člověk je samá pochybnost, a vše si důkladně ověřuje, kdežto hlupák, je si vším ihned naprosto jistý.

Ale, ale. Ja se presvedcit chci, akorT ty a Blahova nejevite zajem.
Muzes mi vysvetlit, proc bych nemela chtit vylecit nemocne s ereskou?
Finance rovnou pust z hlavy, me je fakt jedno, jestli budu psat to nebo to, a pojistovny by nad levnou lecbou jen zajasaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
12.10.19 13:05
@Baba píše:
8o Ta diskuze je příšerná

V sobotu jsem dělal pro rodinu a vnoučátka okurkový salát.
Nastrouhal jsem dvě velké salátovky a jak tak čumím do misky, napadlo mne použít místo klasiky vinného octa
dát na zalití HCl! Tak se teda stalo. Chvíli jsem hledal správný poměr vody, HCl a cukru a zalil jsem tím salát…ještě trošku soli s draslíkem, špetku pepře a trochu kmínu a hotovo.
Paráda! Všem to chutnalo, nikdo si ničeho nevšiml a zuby nám také nezčernaly :jump:

V neděli natrhám hromadu čerstvých pampeliškových listů, možná najdu i nějaké stonky a dám HCl zase :D a k tomu pečenýho domácího králíka na divoko s rýží a slaninou.
Jo pane, mně teď visí sliny nad klávesnicí!
A večer dám všem 8 lidem třešničku na dortu - dávečku MMS1!!!
No není to dobrý plán? :lol:

Neskutečné…, že to dokonce někdo tajně dává do jídla druhým, dětem!! To je snad i trestné ne? Trávit lidi. Že si to vezme někdo sám, ok, ale přece není možné, aby jeden osel beztrestně trávil celou rodinu. Tohle mě dostalo teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
12.10.19 13:43
@Tichopredbouri píše:
Neskutečné…, že to dokonce někdo tajně dává do jídla druhým, dětem!! To je snad i trestné ne? Trávit lidi. Že si to vezme někdo sám, ok, ale přece není možné, aby jeden osel beztrestně trávil celou rodinu. Tohle mě dostalo teda…

ten osel je propagátor mms ;), baba ho jen citovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
12.10.19 13:58

@matkabagristy ale jo, to já pochopila, už to nějaký čas sleduju, blázen koleník a spol. Jen mi vůbec nedošlo, že by někdo mohl praktikovat MMS ne na sobě, ale na členech rodiny, kteří o tom netuší 🙁. To mě dostalo. Když si představím, že by bylo dětem zle, nevěděli bychom proč a jak a vyšlo by nakonec nejevo, že je tráví děda s "dobrým " úmyslem. Hrozné. Propagátoři podobných zázraků by se měli léčit, nebo jít sedět. Podle toho, s jakým úmyslem škodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková