Mobil do max 2500 Kč?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1316
25.7.20 12:41

Hezký den, vzhledem k tomu, že diskuze je starší, potřebovala bych poradit mobil, který se vyskytuje na dnešním trhu. Může být i do 3tis. U kterého máte ověřeno, že není poruchový.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.7.20 12:50
@impossible píše:
Hezký den, vzhledem k tomu, že diskuze je starší, potřebovala bych poradit mobil, který se vyskytuje na dnešním trhu. Může být i do 3tis. U kterého máte ověřeno, že není poruchový.
Děkuji :kytka:

V rodině se osvědčil buď Honor s7 nebo 8A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.7.20 12:50

@impossible Já mám už skoro rok Lenovo K9 a jsem spokojená. Tehdy stal 3t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
25.7.20 12:51

@impossible Dcery mají xioami redmi 8A ale to byl výprodej, poslední kousky na prodejně, cena okolo 3000 a huawei y6 2019,ten je do 3500,jak kde. Spíš než tady se zeptej v prodejnách, tam poradí i ohledně vlastností, které uživatel potřebuje. Jiné požadavky má dítě a jiné uživatel, který potřebuje mít v telefonu nějaké materiály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24756
25.7.20 12:55

Mrkni na samsungy áčkové řady nebo xiaomi :potlesk: oboje nám funguje Ok, ale tak za málo peněz nečekej zázraky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
25.7.20 12:58

@Jana206 Tak tady se ví všechno 😀. Ptá se v podstatě známá, která na emiminu není. Prodejce poradí, čeho se chce zbavit. Jí nejde o supr foťák nebo tak. Prostě na běžný provoz. Žádné speciální požadavky. Jen by ráda, kdo má zkušenosti s neporuchovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
25.7.20 12:59

A není to pro dítě, ale pro 40 letou ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.7.20 13:06

Podle mne je dneska cokoli z kategorie levnějších telefonů stejně ne-poruchové jako ty dražší, jen jsou prostě o něco pomalejší. Nehledě na to, že když to koupíš se zárukou, tak hodně obchodů to řeší tak, že ti dají rovnou nový (takže to chce jen myslet na zálohování, což ale dneska je stejně všechno na cloud, takže to nepovažuji za komplikaci). Spíš si vyber podle paměti/operační paměti, baterie, případně foťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.7.20 13:59

Ono i mobily od neznámých výrobců dokáží být pozoruhodně kvalitní. Neplatíte za značku tak zbylo víc peněz na kvalitu ;) Před dvěma lety jsem si koupil Nubia Z17 Lite. Vybíral jsem podle recenzí hodně ho doporučovali jako nejlepší v poměru cena / výkon. Sice jsem tomu moc nevěřil, když byl tak levný, ale zkusil jsem to. Sehnal jsem ho za 3900Kč a za ty peníze jsem dostal celokovový telefon s elegantním designem s 6Gb ram, 64 paměti a 8 jádrovým procesorem. Nyní po 2 letech musím říct že jsem udělal skvělý obchod. Vůbec žádné problémy a to ho používám intenzivně každý den.
Až budu kupovat příští mobil, tak se vykašlu na mobily za desetitisíce a opět projdu recenze a koupím né to nejdražší abych mohl každému ukazovat cenovku, ale to nejlepší kde za málo peněz dostanu hooodně muziky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.7.20 14:24

Umidigi A5 Pro zrovna ted ho maji v akci za 99 dolaru, bezne stoji o neco vic, super parametry. Jak pise @Nechaputo je nejlepsi vybirat podle recenzi, ne podle znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
26.7.20 13:38

Xiaomi redmi note 8 za 3 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie