Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, chci si pořídit mobil xiaomi, ale je jich hodně doporučíte mi nějaký? Potřebuji dobrý foťák a všechny mi přijdou dost podobné děkuji
Já mám Redmi 3, už rok, jsem s ním naprosto spokojená, nemůžu nic vytknout, vydrží dlouho i při velkém používání…fotky super ![]()
Dcera ma redmi note 4 a je super. Zalezi kolik penez chces investovat.
Klidně ale hlavně se dívat jaká je to verze. Bez LTE nebrat, takže vždy globální verzi
@Vosma29 můžu se zeptat, jak poznám globální verzi? přijde mi že jich je hodně a skoro žádný rozdíl nevidím děkuji
@ewika píše:
@Vosma29 můžu se zeptat, jak poznám globální verzi? přijde mi že jich je hodně a skoro žádný rozdíl nevidím děkuji
je tam v popisu napsáno „global“ nebo české LTE nebo něco podobného… Jo a v současné době bych mobil bez LTE vůbec nebrala
Přesně tak a hlavně objednávat od seriózních prodejců. Sou takový, kteří vám prodají bez LTE a budou tvrdit že ho má.
Já myslím, že na značce moc nezáleží, je důležité kouknout se na parametry. Vím, že shádníš Xiaomi, ale třeba my máme v rodine Huawei telefony a jsme s nimi spokojení, Já mám P9 lite 2017.. Dobrý poměr cena/výkon ![]()
@tamalaj píše:
Já myslím, že na značce moc nezáleží, je důležité kouknout se na parametry. Vím, že shádníš Xiaomi, ale třeba my máme v rodine Huawei telefony a jsme s nimi spokojení, Já mám P9 lite 2017.. Dobrý poměr cena/výkon
To je pravda, navíc mají smartphony Huawei excelentní foťáky - což je, Ewiku, to, co hledáte.