Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mela jsem v notebooku virus, komplet mi to zasekal. Vse z disku C jsem dala na disk D a dala preinstalaci. Bohuzel se ale dalo tovarni nastaveni a nemam tedy komplet nic. Nemam nikde zalohu, necekala jsem bohuzel, ze se to predela se vsim vsudy
Je moznost pro nejake obnoveni? ![]()
V notebooku asi nemáš fyzicky dva disky, pravděpodobně to byl tzv. virtuální disk, proto se to stalo. Pokud už jsi přeinstalaci udělala, tak máš nejspíš smůlu. Existují firmy, které by MOŽNÁ něco zachránit mohly, ale rozhodně to nebude levná záležitost (pro představu, ze zhavarovaných nepřepsaných disků se dělá obnova za cca 10 tisíc, podle složitosti).
Pouhé změny partitions by nemusely zlikvidovat data reálně uložená na tom disku. Takže použít solidní program pro vyhledávání ztracených dat a kutat a kopat.
Jestli to byla WIN 8 a výš, zkuste se podívat, jestli něco přeci jen nemáte na One Drive - v cloudu.
@Maty1989 píše:
Mela jsem v notebooku virus, komplet mi to zasekal. Vse z disku C jsem dala na disk D a dala preinstalaci. Bohuzel se ale dalo tovarni nastaveni a nemam tedy komplet nic. Nemam nikde zalohu, necekala jsem bohuzel, ze se to predela se vsim vsudyJe moznost pro nejake obnoveni?
a ty disky byly skutečně dva, nebo jen jeden rozdělený na C a D?