Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu včera jsem brouzdala po internetu a vyskočilo mě černé okno že muj android má 3 viry že mam kliknou že jinak za par sekund bude muj mobil zahlcen a pak se vypne a zablokuje.Bylo tam i červené odpočítávání. Nic jsem neklikala vratila se na dom. stránka vymalaza všechnu historií, restartovala mobil mám se ted bát nebo to byla jen reklama? děkuji L.
Je to jen reklama ![]()
to je tak, když navštěvujete hambaté stránky
Příspěvek upraven 19.05.17 v 08:52
Mě se to už taky stalo, měla jsem tam napsané že mám něco zaplatit.
To mi skace i na apple… chytak je v tom, ze do applu se nikdy viry nedostanou, maj vlastni okruh. Je to trapna reklama nesmis skocit na vsechno
Taky mi to poslali a ted mijsem poslali sms zez Slovenska ze dluzim 16 eur Kooperative, napsala jsem na mail, ale nic..a nic s nema nemam stalo se to prosim nekomu? Nevim jak to resit
Nereaguj, je to falesnej poplach, je to reklama a odkaz aby sis stahla nejaky placeny antivir
na me toaz skace kazdou chvili… jestli mas strach tak si stahni treba avg to je na android zadarmo a otestuj jestli to nejaky vir nenajde, ale rekla bych ze ti bude v pohode ![]()
@Dainvyk píše:
Taky mi to poslali a ted mijsem poslali sms zez Slovenska ze dluzim 16 eur Kooperative, napsala jsem na mail, ale nic..a nic s nema nemam stalo se to prosim nekomu? Nevim jak to resit
Zajdi na pobočku, tak ti řeknou, ale dle mě je to podvod jak z lidí vytáhnout peníze
Je tö poplašná zpráva. pro svůj klid si můžeš mobil hodit do továrního nastavení. Ale v mobilu podle mě nic nebude…
Oživuji vlákno, potřebuji radu. Nejspíš mám zavirovaný telefon (android). Nenavštěvuji žádné pochybné weby, vlastně chodím jen na emimino a čtu zprávy. Už několik týdnů mám problém s pop-up okny. Neustále se mi prohlížeč sám přesměrovává na stránky typu „vyhráli jste iphone“ a už zmíněné „máte vir, stáhněte si antivir“ Samozřejmě jsem nic nestáhla. Stáhla jsem si přímo z google store tři různé antiviry včetně malwarebites, žádný vir ale nebyl nalezen, telefon je podle antiviry čistý. Nakonec jsem provedla factory reset telefonu a do dvou dnů byl problém zpátky
Nemáte tušení, jak se toho zbavit?