Moby šátek pro novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LJM
429
7.3.14 07:40

@avm3 jsem se, ale nejsem si jista, ze to delam dobre, proto ten kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
9.3.14 14:04

@LJM nemam, ja jsem si koupila satek a mam mei tai carrier a uvazy jsem hledala na internetu
 http://www.vonzi.cz/…psou-uvnitr/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.6.14 07:32

Ahoj, chci koupit moby wrap pro naše druhé miminko a po něm pak manducu. Mám možnost koupit starší, nevím, jestli je lepší jít do nového? Chtěla jsem původně z nosenideti.cz, abych ho měla i s tou jejich příručkou, protože neumím vůbec vázat. Rodit budu tak za 3 týdny a mám doma batole, takže kurz asi nestihnu :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.6.14 07:43

Na youtube je spousta návodů, třeba tahle uživatelka zrovna s Mobym.. http://www.youtube.com/watch?… .. a použitého bych se nebála, taky jsem ho měla a lehce ho pak poslala dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 07:48

@Genovesa navod bych neresila, byl pomerne marny co si vzpominam, lip opravdu poslouzi videa na internetu.
Jinak moby doporucuju, mela jsem na obe deti a vyuzila pomerne dlouho. Pouziteho bych se nebala, nas sel do sveta po dvou detech a byl jak novy :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.6.14 08:03

@hofka @quinny Děkuju, tak já ho koupím, je hnědý, aspoň nebudu muset furt odhánět to moje batole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 08:13

@Genovesa tak at dobre slouzi :*
Jinak se dobre pere i rychle schne tak neni problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.6.14 08:34

@quinny Děkuju, snad se to naučím dobře uvázat. Tak od 5m bych chtěla pořídit tu manducu, jestli bude miminko nosící. Do té doby ho snad šátkem zdravotně neodrovnám :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.6.14 08:50

@Genovesa neboj neodrovnas, ten elastik je na mimco idealni, hodne toho odpusti :lol:
Manducu mame taky, ale tak mezi 4-7 m mela vetsinou hluche obdobi, kdy uz byli na mimivlozku velci a na klasiku mali, ale to hodne zalezi na proporcich ditete.
A s mobym ac je to elastik jsem obe deti nosila skoro do roka, takze z toho ze by neunesl strach mit nemusis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí