Moc hyperaktivní...:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
5.6.15 22:11

No s tou hyperaktivitou asi takhle: Spí mi 5 hodin maximláně v kuse.Po probuzení řve, pořád se někam plazí, tancuje. Prostě pořád něco dělá, není chvilku v klidu jako normální miminko. U doktora jsem byla a řekla jsem mu to, ale nějak to neřešil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.6.15 22:12
@ViolaGrunge píše:
11 měsíců skoro. Dřív pobrekávala třeba jen jeden nebo dva dny teď nonstop už 14 dní. Jestli si chcete rýpat tak jděte prosím jinam… :roll: Zoubky nevím, myslím si to pokaždé, ale nic nevidím v té pusince… :nevim:

Je jí jedenáct měsíců a dáváš ji na bříško? Takže sama nesedí, neleze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.6.15 22:14

Hyperaktivita to nebude, podle mě jí buď něco bolí, zuby, bříško, cokoliv a nebo má vztekací období jako měl náš syn. Cca v těch 11 měsících se vztekal na všechno, pořád brečel, dokonce mlátil hlavou do zdi, dveří, do země, přešlo ho to časem samo. Pomohlo ignorovat, jen když začal mlátit tou hlavou, tak ho nenechat aby si neublížil, ale prostě přišel na to, že takhle to nepůjde, že řvát nepomůže a přestal s tím. Teď je to zlatíčko úžasný, nejhodnější chlapeček na světě :srdce: :lol: Pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
5.6.15 22:14
@ViolaGrunge píše:
No s tou hyperaktivitou asi takhle: Spí mi 5 hodin maximláně v kuse.Po probuzení řve, pořád se někam plazí, tancuje. Prostě pořád něco dělá, není chvilku v klidu jako normální miminko. U doktora jsem byla a řekla jsem mu to, ale nějak to neřešil :nevim:

Můžeš definovat normální miminko? Myslíš snad panenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.6.15 22:15

Však ono je normální, že se pořád někam plazí, tancuje apod. nebo snad chcete, aby jenom leželo mlčelo a nic nedělalo? Podle toho, co píšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.6.15 22:16

@ViolaGrunge Donedávna jsem měla doma motorovou myš, ale hyperaktivní fakt není. Hyperaktivní dítě je totiž něco jiného, než dítě aktivní či živější. V rodině totiž jednoho hyperaktivního jedince s diagnózou mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
5.6.15 22:16

Je nedonošená, takže na té motorice by něco mohlo být. Jinak už sedí sama a zatím je jen plazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.6.15 22:17
@ViolaGrunge píše:
11 měsíců skoro. Dřív pobrekávala třeba jen jeden nebo dva dny teď nonstop už 14 dní. Jestli si chcete rýpat tak jděte prosím jinam… :roll: Zoubky nevím, myslím si to pokaždé, ale nic nevidím v té pusince… :nevim:

hele, neber to zle, ja plne chapu, ze kdyz ti non stop delsi dobu breci dite, tak jsou nervy na pochodu. ale ty jsi vazne zakladala uz diskuze: 1. neji a rve, 2.porad rve 3.vztekani kojence 4.porad place a nespi…jen co tak na me hned vykouklo. takze napsat, ze to nikdy driv nedelala, je opravdu trochu mimo.
jestli jsem to dobre pochopila, tak mala je predcasne narozena? pokud je dlouhodobe hodne citliva a plactiva, tak to asi stoji za konzultaci s lekarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.6.15 22:18

To jste měla napsat hned v příspěvku, že je nedonošená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.6.15 22:18

@ViolaGrunge A byly nějaké změny?… 11 měsíců - určitě jí spoustu nových věcí - jogurty, lepek, nějaká zelenina nebo ovoce, kaše

jakou má stolici?
Co zkusit dát babycalm na bříško nebo probacin (probiotika od půl roku)

Nový dudlík? exém? Horko. Zkusit třeba trochu vysvléknout. Má nějaký nový kousek oblečení?

Příliš těsné pleny - má zářezy na stehýnkách, když je sundáš?

Zkusit změnit prací prášek, aviváž. Nebo je to nějaká ALERGIE (teď toho spousta kvete)- zkusit fenistil kapky. Jsou od jednoho měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.6.15 22:20

@ViolaGrunge očkování?… víc mě nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.6.15 22:21
@ViolaGrunge píše:
No s tou hyperaktivitou asi takhle: Spí mi 5 hodin maximláně v kuse.Po probuzení řve, pořád se někam plazí, tancuje. Prostě pořád něco dělá, není chvilku v klidu jako normální miminko. U doktora jsem byla a řekla jsem mu to, ale nějak to neřešil :nevim:

Tohle je absolutně normální mimino :nevim:
Buď ráda za těch pět hodin :mrgreen:
Prostě představy o mateřství jsou jiné než realita.
Najdi si čas na sebe, svěř ji babičce, partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.6.15 22:22

A k tomu fenistilu. Dřív tam bylo 1 měs až rok 3-10 kapek. Teď je tam jen po dohodě s lékařem. Tak se ho kdyžtak zeptej, jestli to můžeš zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.6.15 22:25

@ViolaGrunge Ještě mě napadlo - když je tam ta motorika. Nechat zkouknout fyzioterapeutem. I takto malé děti může něco na těle bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.6.15 22:26

@ViolaGrunge co by taky řešil, já na tom nevidím nic divného :nevim: mně v tomto věku sny nespal ani těch 5hodin. přes den max jednouu a max hodinu. Kolem 15m se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí