Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pritel nechava vyber jmena na me.Pry matka vyciti jak se ma dite jmenovat. Citim Davidka nebo Simonku.Na brisko mluvim Davidku.Jak reknu to jmeno tak brecim.
@nikynkaa
Podle MS 10tt, ale asi jsem měla hodně dlouhý cyklus takže by to vycházelo na nějaký 6tt. Uvidím co mi řekne doktor v pondělí. Při první návštěvě mi nic neřekl.
@nikynkaa Tak já zase říkám pořád Evička
Ale nemyslím si, že to něco znamená
I když
![]()
Tak to jsi na tom stejne jak ja. Myslim tim to ze ja prvni 2 navstevy nevedela v jakem jsem tt. Takze jsem si pripadala jak exot ze nevim.
@nikynkaa Já doufám, že mi už něco řekne, jdu tam asi tak po 2 týdnech takže už by tam měla být fazolka a snad i srdíčko a tím pádem by mi mohl dát už i průkajdu a tam by mi to napsal.
Rikam Davidku, ale prala jsem si Simcu. Jenze jsem si na Davida tak zvykla ze nevim jak bych Simonu,,prijala,,Komicke co? Navic na Simcu nereaguje, Na Davida zakopka-ne teda vzdy
@nikynkaa No tak to už asi něco znamená
Já si myslím, že by sis rychle zvykla
![]()
Uvidis.Ja mam v prukazce 8+4 napsano poprve.Ale prukazku jsem dostala az v 11+2.
@nikynkaa ahá
No on to má taky každý doktor jinak :-/ Ale podle všech co chodí k mému dr bych ji mohla dostat pokud už bude bít srdíčko.
@nikynkaa Já asi taky toužím po holčičce, ale nějak mi to nejde přes pusu. Já bych chtěla i kluka takže je mi to asi jedno
![]()
Me taky je to fuk. Chtela bych divku kvuli penezum. Nevim jestlí si budem moct dovolit pak druhe mimi.Kdo vi
@nikynkaa Já kdybych měla čekat až budeme mít peníze tak bychom neměli mimi nikdy ![]()
To ja rikam taky.Bylo jsem do nedavna klidna.Ale prece jen jsem uz v pulce tehu skoro.Tak si rikam jestli tomu malemu dame vse co potrebuje atd.
@nikynkaa To já si říkám také, ale nebojím se toho. Pro mimíska udělám vše
![]()