Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikynkaa Tak asi jo no
Přesvědčila jsi mě
Bude u vytržení. Stačilo jak reagoval na pozitivní testík a co teprve až uvidí to co vytvořil ![]()
@nelinka4 Ahojky tak ty jsi v pěkným náskoku. Snad bude vše v pořádku
Držím palce
Vsak prave, je to i jeho miminko.Tak mu doprej ten pocit stesti videt mimi.Bude hrdy. Ja priste taky beru chlapa sebou.
@nikynkaa No jo, ale přece jenom je to takový zvláštní. Ani mě to nenapadlo dokud se o tom sám nezmínil.
@nelinka4 podle MS 10tt, ale vypadá to, že jsem měla hóóódně dlouhý cyklus a tak to bude méně podle ultrazvuku, ale pořádně se to snad dozvím v pondělí. Každý se mě ptá a já nevím co jim říkat
![]()
Me dnes dojalo jak mi pritel rek ze by mimi chtel obejmout a objimal brisko.Pak ho pusinkoval.Ja ho zarazila ze mam bricho namazane olejem proti striim.To byla sranda-pro me. Pritel prskal a sklebil se.
@nikynkaa
ukaž fotečku jaké máš bříško
Já jsem nečekala jak bude reagovat když jsem mu ukázala ten testík a neskutečně mě to dojalo. Brečel jak želva
Pořád mě objímal až jsem ho musela zarazit jak mě málem umačkal ![]()
@Tučňačka20 jo tak to nevim co jim na to mas rict, nebo rekni, ze jsi v 8 tt nic tim nezkazis ![]()
Tak to ti zavidim ze mas chlapa co se sam hlasi, ze chce mimi videt.Ten muj si o to rek jen jednou.Mohl jit pokazde protoze to vyslo vzdy tak ze nebyl v praci. Jednou me dr obednal na pul 2.A pritel byl v praci do 2.Musela jsem se preobednat-na 16:15.Ted je mu zas blbe jit priste kdyz uz mimi videl…Ale pujde ja ho tam chci.
@nikynkaa No to jo, on si přítel mimi hrozně moc přál, proto taky chce být u všeho
V pondělí má být v práci a bere si na to dovolenou ![]()
@nelinka4 Asi nikomu už nic říkat nebudu
Do pondělí prostě musí všichni vydržet
Řeknu, že nevím
Nebo ten 8tt je takový kompromis ![]()
Stejne je to zajimave.Kdyz mohl jit nesel a jednou by nemohl a najednou touzil jit. Trochu me mrzi ze jsem ho nevzala na genetiku 3D v to 12tt. Vzala jsem mamu. Pritele jsem se ptala jestli chce jit ze jak ne beru mamu, ktera se sama prihlasila. Pritel rek at vemu mamu ze on uvidi fotky. Minuly tyden mi to vycet, ze nebyl se mnou.
Tak mi mame taky vytouzene mimi, akorat pritel se nejak ostycha. Nesmim se ho ptat ale rict jdes se mnou a hotovo.Mam o hodne starsiho chlapa mozna je to tim.
@nikynkaa No tak měl přeci říct v žádném případě, já jdu, nebo mohli jít oba ne? Já jsem byla u mamči ultrazvuku u když tam byl i její přítel. I když nevím jak je to na tý genetice. V ústí jsi byla? Já kdybych řekla, nepůjdeš na ultrazvuk a půjde máma tak by mě hnal
![]()
@nikynkaa Jo ták. No tak snad se umoudří ještě nebo mu prostě řekni ve čtvrtek jdeme na ultrazvuk a hotovo
![]()