Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak vis jak ja mu dala na vyber bud pujde on nebo mama.Ze sama nepujdu jak pi.. Taky by si musel brat dovcu. Nakonec sla mama-brala si dovolenou a vezl nas tam bracha-taky si bral dovolenou.Je teda fakt ze mama me vic uklidnila.Ja jsem pesimista a plasila jsem ze dite bude mit syndrom.Ale pak jak jsem mimi videla tak mi bylo lito ze tam nebyl.
@nikynkaa Tak když tam půjdeme znovu tak mu nedávej na výběr a bude to, alespoň ti pak nebude mít co vyčítat. A ty budeš mít dobrý pocit, že ho tam máš ![]()
Fotku briska nemam zatim. Nemame fotak tak jedine si ho vyfotit u nasich ti ho maj.Ja mam fotak jen v mobilu.
@nikynkaa Jo aha, já jsem si už jednu dělala, abych měla porovnání, ale zatím tam nic není. I když samozřejmě, já už tam něco vidím
Těžko říct. Přítel mi řekl, že tam nic není
![]()
Jenze u nas je problem ten ze pritel nechce znat pohlavi.To me tak stve. I z toho duvodu jsem byla rada za mamu.Mela jsem obavy ze pujde videt pohlavi. A nebylo, ani nam ho nerekli. A ted pujdu ve 23tt na genetiku.To uz nemam odvahu ho tam vzit. Pohlavi urco vykoukne.Ale to budu mit nahravku takze po porodu ji uvidi.
Jen nevim jestli me tam zas poveze bracha.Ma jet na vodu akorat nevim kdy. Nechce se mi jet vlakem a trolejbusem do Plzne
@nikynkaa Jo aha a ty ho znát chceš? Já teda rozhodně ano
abych věděla jaké barvičky, nechci mít vše neurčité ![]()
@nikynkaa Tak co nějaký kamarád? Mě tam vezl jednou kamarád a 2× máma. Byla jsem tam na vyšetření zda nejsem nositelkou cystické fibrózy. Přítel totiž je a kdyby výsledky byli pozitivní měli bychom vélikou pravděpodobnost, že bychom měli nemocné miminko. Naštěstí to bylo negativní
Tu zprávu mi volala doktorka v den mých narozenin a tak to byl nejlepší dáreček ![]()
Ja bricho mam ale mela jsem spek uz predtim. Takze nevim.Ja vzdy bricho zastrkavala ted mi to taky jeste jde.Jen ne tak jak driv. Navic uz konecne tvrdne. Musim koupit nejaky fotak. Abych mela cim fotit mimi
@nikynkaa Tak to je jasné. Já jsem si foťák koupila když jsme rekonstruovali byt. Přítel si koupil Xbox a já foťák
Je to velice důležitý pomocník ![]()
Ja si ho rict necham. Predminule mi doktor rek ze to vypada na kluka. Minule rek ze jde krasne videt pohlavi jenze byl se mnou pritel.Tak jsem zarvala ze nechce znat pohlavi. Nenapadlo me se na nej zeptat hned potom co doktor poslal pritele do cekarny.Ja to chci vedet ale ne kvuli vecem
Ja uz chtela fotak koupit stokrat. Jenze penez nemame na rozdavani. Navic ted jsem na nemocenske. Takze bida
@nikynkaa Tak je jasné, že ne jen kvůli věcem. Teda tak to já bych mu řekla, jsem strašně zvědavá. Máte už nějaká jména? My Evička nebo Kubíček (podle taťky)
@nikynkaa Tak to se nedivím. Já bych ho taky neměla, kdyby nám nezbyly korunky z tý rekonstrukce ![]()