Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale zase jsem vdecna ze mi doktor dela ultrazvuk pokazde. Nekdo ho dela jen 3krat za tehu
@nikynkaa Je to fakt neskutečně individuální
Já doufám, že budu mít taky hodně fotek potom z toho vnějšího. Ty za každou fotku platíš?
Tak holky já mám 5 měsíců starého prcka.. RODILA SEM V 19LETECH… fotečky z ultrazvuku mám ale jen lituji toho že jsme na 3D fotečku šli pozdě… když sem tam šla malej se tam už nevešel a fotku kde je vidět jen pulka obličeje sme tedy nechtěli ![]()
@vodnarka2013 a v kolikátém týdnu jsi tam šla, že byl veliký?
@vodnarka2013 Ju tak to jo, já doufám, že mi doporučí kdy je nejlepší doba tam jít ![]()
Me teda delal fotky i z vnitrniho ultrazvuku. Vlastne posledne mi delal vnejsi ultrazvuk poprve. Platim pokazde 100kc.Ale ne za kus-nastesti. Minule nic nechtel a to mam 12fotek. Jinak platim 100 vetsinou za 5 az 8fotek. Akorat me stve ze nemam prvni foto z ultrazvuku. Nevedela jsem ze si musim rict!
@nikynkaa Já mám kámošku co chodí ke stejnému doktorovi a proto vím, že on je nedělá
docela mě to štve protože jsem mohla mít fotku kdy je to vyloženě fazolka s ručičkama ![]()
@nikynkaa Přítel by rád byl u toho a viděl ho když už fotka nebude, ale já nějak nevím… Měla jste některá přítele/manžela u vnitřního ultrazvuku?
Ja mela pritele u vnejsiho-minule.Ale doktor mi delal vaginalni vysetreni a pak hned ultrazvuk. Takze jsem stejne mela roztazenou pipku. Vaginalni ultrazvuk by vysel nastejno
@nikynkaa Tak já nevím jestli mu mám teda říct, že ano nebo ne. Nejsem žádná stydlivka a asi by z toho byl nadšený. Uvidím co doktor. Jestli to nebude vadit jemu.
Vem ho sebou. Zeptej se doktora.Ja se taky ptala a nemel s tim problem.Vse partnerovi ukazal a vysvetlil. Pritel byl nadseny.
Ahoj holky tak me je cerstvejch 20 let a jsem uz ve 30 tt. ted mi nastaly trosku komplikace, ale tim vas nechci strasit
![]()