Móda a Vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20874
26.4.22 16:38

@Azeretereza

Odstěhuj se do USA, tady je to normální. Když prijedu do Prahy, tak si připadám jako exot. Samý zhaslý xichty.

A zrcadlení co uživatelské jméno mi přijde originální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.22 22:58
@Ernais píše:
Jak mas stare dite? Nedalo by se tem kilum pomoct cvicenim?

Dite ma rok a něco. Cvičením by se dalo určitě neco sundat. Ale mam nejakeho hyperaktivního potomka bez pudu sebezáchovy. Zrovna ted jsme resili uraz na pohotovosti. Poslední dny jen pobiham a hlidam at se nerozmlati jeste vic ( ma sitou jizvu na čele). Chlap cele dny v práci, kdyz dojde vecer domu, to ja už vážně nemam energii na cvičení.

Tak 2 mesice nazpátek to bylo lepší. Behem odpoledniho spanku jsem si zacvičila, i ten jidelnicek se daril vice dodržovat. Ted je nejake blbe obdobi asi. Mam zdravotni potíže, lecim se a asi i proto jsem tak unavená. Doktori mi doporučili klidovy režim coz moc teda nejde. A dite je cim dál horší. Proc by si v klidu hrál kdyz muze lezt na televizní stolek :roll:

• Citovat
  • Upravit
26.3.24 19:54

dotaznik udrzitelna moda pro maminky

Ahoj všem,
jsem studentkou Juniorní akademie od Holek z marketingu a ráda bych vás poprosila o vyplnění dotazníku, který v rámci marketingové strategie zpracováváme pro firmu zabývající se módou pro ženy.
Je anonymní a nenáročný 🤍 Díky moc za každou odpověď, moc nám to pomůže.

https://docs.google.com/…a9g/viewform

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.25 22:57

Já to mám dost podobně – na rodičáku jsem módu moc neřešila, hlavně aby to bylo pohodlné a praktické. Ale když jsem se vrátila do práce, začala jsem mít větší chuť se hezky obléknout, protože jsem měla pocit, že to dělá hodně i pro sebevědomí. Nejde o to, že bych utrácela za luxusní značky, spíš jsem objevila pár menších značek, kde mají originální a kvalitní kousky, třeba Jadberg Women. Tam jsem si koupila pár šatů a kalhot, které nosím opakovaně a vždycky se v nich cítím dobře. Přijde mi, že to není o marnivosti, ale spíš o tom, jak se člověk cítí ve své kůži – a když tě baví se hezky obléct, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková