Modelace poprsí Beaux seins btl

9
12.8.22 20:43

Modelace poprsí Beaux seins btl

Hezký den všem,

zajímalo by mne, jestli byla některá z vás po kojení na ošetření přístrojem Beaux seins btl, který slibuje zázraky. Sice slibuje, ale nenašla jsem žádné recenze a předpokládám, že kdyby to ženy využívaly, pak bych našla víc informací. I přesto mě zajímá, jestli někdo zkusil nebo se chystá. Uvažovala jsem o operaci, ale mám z nich hrůzu.

Z mých krásných pevných trojek (80C) které mohly klidně bez podprsenky na výstavu, jsou příšerný psí uši (80E/F) :( Děkuji za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
12.8.22 22:58

@Laura138 Krásná prsa ti udělají jediné silikony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.8.22 23:19

Mě asi stačí pěkná. Trošku pěkná :D Bez operace nejlépe. Proto se ptám na tuto metodu. Jestli alespoň trochu někomu pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.25 12:07

Krásný den, také by mě zajímala reálná zkušenost s modelací poprsí přístrojem Beaux seins btl. Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
6.2.25 14:02

Tak nějak si myslím, že kdyby to fungovalo, nechodily by ženy na operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.25 09:00

Metodu neznám, ale koukala jsem a taky jsem nic nenašla. Podle mě tohle prostě moc nefunguje. A zároveň si nemyslím, že krásný prsa můžeš mít jen se silikony. To je blbost. Pokud je dobrý základ doktor dokáže z tvých prsou vymodelovat fakt výstavní. :) Já jsem byla u mudr Justana a práce fakt na jedničku. Nechtěla jsem právě implantáty a pan doktor mi řekl, že je to i v mém případě zbytečné. Z povislých prsou, mám opravdu krásné a hlavně pevné céčka. A jakože mi hodně lidí nevěřilo, že nemám silikony. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková