Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hezký den všem,
zajímalo by mne, jestli byla některá z vás po kojení na ošetření přístrojem Beaux seins btl, který slibuje zázraky. Sice slibuje, ale nenašla jsem žádné recenze a předpokládám, že kdyby to ženy využívaly, pak bych našla víc informací. I přesto mě zajímá, jestli někdo zkusil nebo se chystá. Uvažovala jsem o operaci, ale mám z nich hrůzu.
Z mých krásných pevných trojek (80C) které mohly klidně bez podprsenky na výstavu, jsou příšerný psí uši (80E/F)
Děkuji za vaše zkušenosti.
Mě asi stačí pěkná. Trošku pěkná
Bez operace nejlépe. Proto se ptám na tuto metodu. Jestli alespoň trochu někomu pomohla
Krásný den, také by mě zajímala reálná zkušenost s modelací poprsí přístrojem Beaux seins btl. Děkujiii
Tak nějak si myslím, že kdyby to fungovalo, nechodily by ženy na operaci.
Metodu neznám, ale koukala jsem a taky jsem nic nenašla. Podle mě tohle prostě moc nefunguje. A zároveň si nemyslím, že krásný prsa můžeš mít jen se silikony. To je blbost. Pokud je dobrý základ doktor dokáže z tvých prsou vymodelovat fakt výstavní.
Já jsem byla u mudr Justana a práce fakt na jedničku. Nechtěla jsem právě implantáty a pan doktor mi řekl, že je to i v mém případě zbytečné. Z povislých prsou, mám opravdu krásné a hlavně pevné céčka. A jakože mi hodně lidí nevěřilo, že nemám silikony. ![]()