Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chystám se brzo ke kadeřnici a přemýšlím, jestli se nenechat ostříhat jinak. Ale jak? Vzhledem k tomu, že jsem na konci 1. trimestru, bylo by dobré zachovat délku na culík.
@Genovesa mě se to líbí jak to máš teď, jestli chcež změnu tak si dej nějakej přeliv, vlasy máš pěkný
já bych je nestříhala
akorát teda udělej něco s obličejem, ten je teda divnej ![]()
Jé, děkuju
.
@lovesmile
Tam půjdu stejně, minimálně kvůli melíru a sestřižení konečků.
Sestřih dobrý, to máš natočný nebo ti to tak drží? Jestli ti to drží, tak teda blednu závistí
Barva teda divná, to máš světlý proužky a jinak tmavý? Nebo je to divná fotka?
@Sibyla0 Já to tak jednou za týden při umytí vyfoukám přes kulatý kartáč a pak už to tak drží. Barvu fotka asi trochu zkresluje, mám základ světle hnědou, sem tam trochu tmavší proužek a sem tam světlý. Zkusím najít lepší fotku.
@Genovesa píše:
@Sibyla0 Já to tak jednou za týden při umytí vyfoukám přes kulatý kartáč a pak už to tak drží. Barvu fotka asi trochu zkresluje, mám základ světle hnědou, sem tam trochu tmavší proužek a sem tam světlý. Zkusím najít lepší fotku.
to nemůžeš napsat že to jsou hodiny dřiny, a drží to tak půl dne
chudák @Sibyla0 ![]()
@Genovesa no na téhle máš tu ofinu úplně tmavou a ty proužky vypadají světlé.. Ale jestli je základ světle hnědý, tak je to ok, tam schvaluji tmavý i světlý proužek
A závidím, mě to trčí kam chce i když to vyfoukám. No a barvila jsem se od patnácti.. Snad všechny barvy, teď se roky nebarvím a je to taková úleva
Chodím ke kadeřnici jednou za rok, někdy do rovna, pak sestříhat a tak pořád dokola. Teď uvažuju, že se odvážu a nechám si delší patku ![]()
@K-Black píše:
to nemůžeš napsat že to jsou hodiny dřiny, a drží to tak půl dnechudák @Sibyla0
@Sibyla0 @K-Black Hele nepruďte
, ksicht vám neukážu, co když bydlíte vedle
?
Jinak @Sibyla0 Tyhle fotky dělí od sebe 8 dní, hlavu mám čerstvě umytou na té druhé, na té první těsně před umytím
.