Modernější sestřih?

11620
11.1.14 13:39

Modernější sestřih?

Ahoj, chystám se brzo ke kadeřnici a přemýšlím, jestli se nenechat ostříhat jinak. Ale jak? Vzhledem k tomu, že jsem na konci 1. trimestru, bylo by dobré zachovat délku na culík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1907
11.1.14 13:42

Ja bych to nechala.Mas to pekny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
11.1.14 13:42

Jéé, máš pěkné vlasy, na kadeřnici bych se vyprdla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.1.14 13:43

@Genovesa mě se to líbí jak to máš teď, jestli chcež změnu tak si dej nějakej přeliv, vlasy máš pěkný :palec: já bych je nestříhala :think: akorát teda udělej něco s obličejem, ten je teda divnej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11620
11.1.14 13:44

Jé, děkuju :kytka:.
@lovesmile :) Tam půjdu stejně, minimálně kvůli melíru a sestřižení konečků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.1.14 13:44

Sestřih dobrý, to máš natočný nebo ti to tak drží? Jestli ti to drží, tak teda blednu závistí :mrgreen: Barva teda divná, to máš světlý proužky a jinak tmavý? Nebo je to divná fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.14 13:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.14 13:47

@Sibyla0 Já to tak jednou za týden při umytí vyfoukám přes kulatý kartáč a pak už to tak drží. Barvu fotka asi trochu zkresluje, mám základ světle hnědou, sem tam trochu tmavší proužek a sem tam světlý. Zkusím najít lepší fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.1.14 13:50
@Genovesa píše:
@Sibyla0 Já to tak jednou za týden při umytí vyfoukám přes kulatý kartáč a pak už to tak drží. Barvu fotka asi trochu zkresluje, mám základ světle hnědou, sem tam trochu tmavší proužek a sem tam světlý. Zkusím najít lepší fotku.

to nemůžeš napsat že to jsou hodiny dřiny, a drží to tak půl dne :zed: chudák @Sibyla0 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
11.1.14 13:50

@Genovesa no na téhle máš tu ofinu úplně tmavou a ty proužky vypadají světlé.. Ale jestli je základ světle hnědý, tak je to ok, tam schvaluji tmavý i světlý proužek :mrgreen: A závidím, mě to trčí kam chce i když to vyfoukám. No a barvila jsem se od patnácti.. Snad všechny barvy, teď se roky nebarvím a je to taková úleva :P Chodím ke kadeřnici jednou za rok, někdy do rovna, pak sestříhat a tak pořád dokola. Teď uvažuju, že se odvážu a nechám si delší patku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.1.14 13:51
@K-Black píše:
to nemůžeš napsat že to jsou hodiny dřiny, a drží to tak půl dne :zed: chudák @Sibyla0 :mrgreen:
:mrgreen: Stejně kecá, já jí to nežeru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.14 13:52

@Sibyla0 Tady je ta barva líp vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.1.14 13:53

@Genovesa hezčí.. Ale obličej furt divnej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.1.14 13:54
@Sibyla0 píše:
@Genovesa hezčí.. Ale obličej furt divnej :jazyk:

viď? jdu pohledat nějaký doktory co by ji to dali dokupy.

• Citovat
  • Upravit
11620
11.1.14 13:59

@Sibyla0 @K-Black Hele nepruďte :twisted:, ksicht vám neukážu, co když bydlíte vedle :mrgreen:?
Jinak @Sibyla0 Tyhle fotky dělí od sebe 8 dní, hlavu mám čerstvě umytou na té druhé, na té první těsně před umytím :* :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková