Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Genovesa píše:
@Sibyla0 Fakt jednou za týden, mimo těhotenství stačí i jednou za 10 dnů, vlasy se mi zmastí až tak po 14 dnech. Ale protože jsem tu byla sprdnuta, že jsem čuně, tak teda jednou za týden i tak
. Střídám taky culík na doma a rozpuštěné na ven a vypadá to takhle
. Ale zas to vyfoukání je minimálně na 30 minut, spíš 45. A bez toho mám vlasy po umytí nic moc, tvrdé jak žíně a jakoby krepaté. Sedne si to tak po 3 dnech. Proto nejsem ochotná mýt častěji, když nejsou mastné. To foukání je opruz.
Jak já ti závidím…
Já musím umývat co druhý den, jinak to mám mastné jak blázen.
A používáš nějaký spešl šampón, že se ti po něm vlasy třeba mastí méně? ![]()
No jestli chceš modernější, tak možná zastřihnout všechno doroviny, ale nechat takhle delší, ne mikado, a ofinu hustší. Fénovat nebo žehlit víc rovně, bez vytáčení. Barvu bych víc sjednotila. ![]()
@Sibyla0 píše:
@Genovesa ty mě chceš asi opravdu zlikvidovat.. Jak často si jí myješ? Já to mám hezký jen den po umytí, pak už jen v gumičce a stejně si připadám ekl
hele buď v klidu, já to mám hezký jen v den umytí…pak už jsem ekl ![]()
Jé, děkuju moc dámy, hned se cítím líp. Jen ještě kdybych neměla 10 kg nadváhu
.
@stazinka09 Šedé nemám, ale ta barva co mám je v podstatě moje vlastní, jen promelírovaná tmavšími a světlejšími prameny, ale ne o moc. (V létě mám svoje vlasy vyšisované pomalu na slámu). Takže obarvit se jednolitě na čokoládovo by dělalo výrazný odrost. A to já dlouho nesnesu. Ani smývatelný přeliv nelze, bo mně to obarví vlasy na furt, mám to v živé paměti z dob střední školy, kdy jsem nosila kaštan nebo ticián.
@stazinka09 naprosto souhlasim…muj pocit je, ze melir uz je docela aut.!!! nelibi se mi na nikom.. a delsi.mikado.by bylo super a ted sou ty penove barvy a.jsou vazne super, jednoducha aplikace a je to hned ![]()
@lovesmile píše:
Jak já ti závidím…Já musím umývat co druhý den, jinak to mám mastné jak blázen.
A používáš nějaký spešl šampón, že se ti po něm vlasy třeba mastí méně?
Ne.
Já bych to zesvětlila a prostříhala. Přijde mi, že to máš jako zbytečně tmavou deku. Myslím, že by tě to hodně oživilo.
@Genovesa
aha. Líbí se ti herečka Jana Krausová? Mě moc, někde jsem s ní četla rozhovor mimo jiné tam povídala, že si musí dobarvovat vlasy často kvůli odrostům. Dělá to tak, že si barví každých 14dní jen pěšinku, jednou za 6týdnů celou hlavu. To dělá doma a jednou asi za 3měsíce jde ke kadeřnici a ta jí to sjednotí. Dělá to z časových důvodů. Zaujalo mě to, protože na domácí barvení fakt nevypadá respektive vypadá dost dobře. Jestli teda nekecá…
No a co třeba ne vyloženě čokoládově hnědá ale třeba oříšková
?
S nadváhou zatočíš líp než když máš na hlavě pár nepoddajných chlupů
…
Uces se mi libi, nestrihala bych, mas krasne vlasy
akorat ten melir…to je asi nejaka ceska specialita, cpat vsude melir, jinak to uz snad neni vubec v mode (pokud nekdy bylo ![]()
Já bych střih nechala, ale hodně zkrátila. Ofinu i celkovou délku, aby ti to nepřekáželo.
Já si dávám přeliv a vždy se úplně vymyje po nějaké době, možná jsi měla na střední nějaký nekvalitní hnus
mě kadeřnice dává Loreal richesse a super
Trochu ztmavit, zákl. délku nechat, zbytek prostříhat, ať se to provzdušní…
@kitty77 píše:
Já si dávám přeliv a vždy se úplně vymyje po nějaké době, možná jsi měla na střední nějaký nekvalitní hnusmě kadeřnice dává Loreal richesse a super
Tak to v žádném případě, bylo to barvené ve slušném kadeřnictví kam chodím pořád a jsem prej snad jediná
.
@rejžička Ofinu mám přerostlou, normálně chodím mezi melírem stříhat, teď přes ty vánoce to nevyšlo. Když to zkrátím (dřív jsem to tak mívala), tak to nedostanu do culíku a to mi na mateřské nepřijde praktické - furt rozpuštěné vlasy…
![]()