Modernější sestřih?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
11.1.14 14:02

@Genovesa ty mě chceš asi opravdu zlikvidovat.. Jak často si jí myješ? Já to mám hezký jen den po umytí, pak už jen v gumičce a stejně si připadám ekl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.1.14 14:06
@Genovesa píše:
@Sibyla0 @K-Black Hele nepruďte :twisted:, ksicht vám neukážu, co když bydlíte vedle :mrgreen:?
Jinak @Sibyla0 Tyhle fotky dělí od sebe 8 dní, hlavu mám čerstvě umytou na té druhé, na té první těsně před umytím :* :lol:.

no já ho vidím a říkám nic moc :roll: :lol: na té druhé fotce se mi to líbí víc, takže jestli to je takhle doopravdy, vůbec nic bych s vlasama nedělala :palec:

• Citovat
  • Upravit
11620
11.1.14 14:06

@Sibyla0 Fakt jednou za týden, mimo těhotenství stačí i jednou za 10 dnů, vlasy se mi zmastí až tak po 14 dnech. Ale protože jsem tu byla sprdnuta, že jsem čuně :oops:, tak teda jednou za týden i tak :lol:. Střídám taky culík na doma a rozpuštěné na ven a vypadá to takhle :nevim:. Ale zas to vyfoukání je minimálně na 30 minut, spíš 45. A bez toho mám vlasy po umytí nic moc, tvrdé jak žíně a jakoby krepaté. Sedne si to tak po 3 dnech. Proto nejsem ochotná mýt častěji, když nejsou mastné. To foukání je opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.14 14:08
@K-Black píše:
no já ho vidím a říkám nic moc :roll: :lol: na té druhé fotce se mi to líbí víc, takže jestli to je takhle doopravdy, vůbec nic bych s vlasama nedělala :palec:

Ty vo. e mám z tebe infarkt :cert:. Jsem se lekla že jsem tam práskla jednu ostrou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
11.1.14 14:08

Ja bych asi byt Tebou sjednotila barvu na nejakou cokoladovou a.tam.kde.to.mas.promelirovane.ti.to. bude. hazet krasne odlesky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.14 14:10

@Teruu Jako uvažovala jsem, ale sama se barvit nechci a lítat co tři týdny dobarvovat, na to nemám čas a hlavně teda hlídání. Takže asi zůstanu u melíru. Jen teda zas tmavší a svoji barvu, blond jen tence a sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.1.14 14:11
@Genovesa píše:
@Sibyla0 Fakt jednou za týden, mimo těhotenství stačí i jednou za 10 dnů, vlasy se mi zmastí až tak po 14 dnech. Ale protože jsem tu byla sprdnuta, že jsem čuně :oops:, tak teda jednou za týden i tak :lol:. Střídám taky culík na doma a rozpuštěné na ven a vypadá to takhle :nevim:. Ale zas to vyfoukání je minimálně na 30 minut, spíš 45. A bez toho mám vlasy po umytí nic moc, tvrdé jak žíně a jakoby krepaté. Sedne si to tak po 3 dnech. Proto nejsem ochotná mýt častěji, když nejsou mastné. To foukání je opruz.

Ty se máš, mě to mytí a sušení tak strašně nebaví. Ale krátký mi strašně neslušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.14 14:12

Jinak děkuju :kytka:, fakt jsem myslela, že jsem s těmahle vlasama asi tak 100 let za opicema :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.14 14:13
@Sibyla0 píše:
Ty se máš, mě to mytí a sušení tak strašně nebaví. Ale krátký mi strašně neslušej.

Já si krátké u sebe taky nějak nedovedu představit, měla jsem jen jednou před lety. A i manželovi se líbí dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.1.14 14:17
@Genovesa píše:
Ty vo. e mám z tebe infarkt :cert:. Jsem se lekla že jsem tam práskla jednu ostrou :lol:.

to mě mrzí, jdu se stydět :oops:

• Citovat
  • Upravit
11620
11.1.14 14:18

@K-Black No ty tak. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
11.1.14 14:22

@Genovesa Vlasy jsou parádní :pankac: :pankac: nestříhala bych 8o a myješ jednou za týden 8o 8o já chci takýýýýýýýýý :cert: :cert: :cert: :cert: já si je myju co 2den a to už fákt musím :cert: (závidím) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
11.1.14 14:24
@Genovesa píše:
Jinak děkuju :kytka:, fakt jsem myslela, že jsem s těmahle vlasama asi tak 100 let za opicema :oops:.

máš krásný vlasy nechala bych to takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.1.14 14:24
No tak konec obdivu a chválení, jinak tu s ní nevydržíme :roll:
@hankaaaa píše:
@Genovesa Vlasy jsou parádní :pankac: :pankac: nestříhala bych 8o a myješ jednou za týden 8o 8o já chci takýýýýýýýýý :cert: :cert: :cert: :cert: já si je myju co 2den a to už fákt musím :cert: (závidím) :oops:
  • Citovat
  • Upravit
stazinka09
11.1.14 14:30
@Teruu píše:
Ja bych asi byt Tebou sjednotila barvu na nejakou cokoladovou a.tam.kde.to.mas.promelirovane.ti.to. bude. hazet krasne odlesky

to by se mi na Tobě taky moc líbilo, ta barva co máš, mi k Tobě moc nesedí. Jestli tedy nezkresluje foťák. Vlasy máš nádherný a to co máš je podle mě klasika na polodlouhé vlasy, co se neokouká. Jestli trváš na kratších za každou cenu, slušelo by Ti i mikádo s ofinou, ale myslím, že bys pak litovala.

Máš jinak šedý vlasy, že myslíš že bys musela dobarvovat tak často???

Jo a taky závidím minimum práce s účesem, vypadáš všude jak čerstvě od kadeřnice :kytka:

Vlasy máš teda parádní fakt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková