Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Aleriga píše:
Paní Fialová to úplně po.. Tragédie jak saty, tak účes, kabelka naprosto nevhodná. Je to velmi inteligentní dáma, stacilo by se poradit. Zemanova příšerná jako obvykle.
Inteligentní beze sporu, ale i bez vkusu…škoda no, asi ji bylo líto vyhazovat prachy za dobrou radu a Fialovi za sedící sako
… jsou to pohlední lidé, tak je škoda, že jsou jak hastroši…
@Magical-eyes píše:
Inteligentní beze sporu, ale i bez vkusu…škoda no, asi ji bylo líto vyhazovat prachy za dobrou radu a Fialovi za sedící sako… jsou to pohlední lidé, tak je škoda, že jsou jak hastroši…
Zas teda pozor, od koho si nechá poradit. Třeba od paní Rochové nebo Matragi bych si poradit nechala. Ne od těch hastrošů v čepici, co ji mají jako image v místnosti ![]()
@Russet píše:
Zas teda pozor, od koho si nechá poradit. Třeba od paní Rochové nebo Matragi bych si poradit nechala. Ne od těch hastrošů v čepici, co ji mají jako image v místnosti
Ona si evidentně nenechala poradit od nikoho… Jako kdyby chtěla, tak by z ní mohla být elegantní šťabajzna… takhle je šedá myš…
Troufám si říct, že by se klidně dostala i k telefonu na Veškrnku a ta prokoukla hodně, tak by se třeba podělila i o kontakty…
@Magical-eyes píše:
Ona si evidentně nenechala poradit od nikoho… Jako kdyby chtěla, tak by z ní mohla být elegantní šťabajzna… takhle je šedá myš…
Troufám si říct, že by se klidně dostala i k telefonu na Veškrnku a ta prokoukla hodně, tak by se třeba podělila i o kontakty…
Jj, o Veškrnce jsem tu už pěla ódy. Může si to dovolit a prostředky snad na to taky má. Asi chtěla ukázat, že to jde i bez porady. K šatům má třeba zvláštní vztah. Jsou třeba památeční a bere si je na každou slavnostní chvíli. Holt na veřejnosti a pod palbou fotografů z toho moc dobře nevyšla. Ale ona ta byla asi jen jako doprovod. Je zas pitomý hodnotit to, co si na sebe vzala a nemluvit o tom, o čem tam hovořili
Móňa by byla určitě jako ze žurnálu. Ale pamatuješ, jednou to nevychytala s mejkapem, jak bylo po volbách…
Pokud chcete návody, tak mnoho skvělých naleznete na
https://takoy.cz/…video-navody mnoho a mnoho inspirativních pro chytré ženské ruce
(možná i mužské
)
@Russet píše:
Jj, o Veškrnce jsem tu už pěla ódy. Může si to dovolit a prostředky snad na to taky má. Asi chtěla ukázat, že to jde i bez porady. K šatům má třeba zvláštní vztah. Jsou třeba památeční a bere si je na každou slavnostní chvíli. Holt na veřejnosti a pod palbou fotografů z toho moc dobře nevyšla. Ale ona ta byla asi jen jako doprovod. Je zas pitomý hodnotit to, co si na sebe vzala a nemluvit o tom, o čem tam hovořiliMóňa by byla určitě jako ze žurnálu. Ale pamatuješ, jednou to nevychytala s mejkapem, jak bylo po volbách…
To bylo nepovedene konturovani. Nebo mozna i povedene, ale v tech reflektorech vypada leccos jinak. Casto to je videt treba i na Oscarech (u JLo), jak maji v tom umelem svetle bile fleky a ti si urcite nedelaji mejkap sami a nekym, kdo to neumi.
@PetrD82 píše:
Pokud chcete návody, tak mnoho skvělých naleznete na
https://takoy.cz/…video-navody mnoho a mnoho inspirativních pro chytré ženské ruce(možná i mužské
![]()
)
Super. Ale myslím, že jako Blažena by na sebe neměla paní premierová na 1.1. nic šít a raději si vzít něco kupovaného. Jinal přede všemi, co umí šít, mám respekt. Chci se to letos naučit. Už jsem k tomu před dávnými časy přičichla, ale teď bych chtěla i na kurz.
@ontarova.stara píše:
To bylo nepovedene konturovani. Nebo mozna i povedene, ale v tech reflektorech vypada leccos jinak. Casto to je videt treba i na Oscarech (u JLo), jak maji v tom umelem svetle bile fleky a ti si urcite nedelaji mejkap sami a nekym, kdo to neumi.
Umělé světlo je blbé, no. Na Oskárky nekoukám, maximálně na Televizní noviny. Tam mi přijdou namalovaní dobře.
Paní Fialová to úplně po.. Tragédie jak saty, tak účes, kabelka naprosto nevhodná. Je to velmi inteligentní dáma, stacilo by se poradit. Zemanova příšerná jako obvykle.