Módní tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
14.10.20 21:52

Módní tipy

Ahoj holky,
chtěla jsem vás pozvat na svůj youtube kanál pokud vás zajímá móda a styl a pokud v tom třeba tápete a rády se něco dozvíte, tak určitě mrkněte: ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20825
14.10.20 22:05

Ozelim to, diky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39435
14.10.20 22:19

@kristy1993
Díky, mrknu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
14.10.20 22:22

Máš příjemný projev :)
Dneska je to s těmi novými kanály, které se zvlášť neliší, dost těžké, ale tvůj je fajn. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.10.20 22:46

Milá Kristýnko, obsah videí je pouhé opakování notoricky známých pravidel odívání. Pokud je tvým osobním přispěním doporučování „hedvábné halenky a roztrhaných džínsů“, pak bych se být tebou ještě dovzdělala v oblasti stylu a odívání. K formě bych měla toto: familierní jazyk bych ti i odpustila, špatné vazby a skloňování už tahají za uši. Časté pomlaskávání jsi zřejmě pochytila u mizerných amerických blogerek, je to strašné. Ovšem vrcholem nevkusu je hovořit o sedmdesátileté dámě jako o „ženské“. A radit cokoli v tvém věku a s tvým „rozhledem“ starším ženám, je poměrně dosti odvážné, ba drzé.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.10.20 22:59

Mně se naopak projev vůbec nelíbí. To cenění zubů a dávání hlavy na stranu (co mám nosit do kanclu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
15.10.20 10:11

Dobrý deň, odkaz z príspevku som bohužiaľ musela zmazať nakoľko osobná propagácia je proti pravidlám webu. Odkaz na svoj Yt kanál si môžte dať do podpisu užívateľa. :kytka:

Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.10.20 10:38

@Alriga za to pomlaskavani bych vraždil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13101
2.1.23 19:47

Ahoj, co říkáte na outfit paní Fialové a paní Zemanové při společném obědě? Nikdy by mě nenapadlo, že to napíšu, ale Zemanová to zvládla o dost líp. Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.1.23 20:28

@Magical-eyes Ano, paní Fialová to s těmi bílými šaty nevychytala, Zemanová tentokrát byla oblečená jednoduše a vkusně, včetně vlasů. Paní premiérová by si měla zkrátit vlasy a vyměnit brýle. Viděla jsem i fotky z večeře s bývalými premiéry a Fialová opět měla šaty, byť tlumené jednobarevné, tak střihem naprosto nevhodné věku a příležitosti. Monike vypadala jako vždy, tedy jako pometlo. Nečasové chyběl bičík. Příjemně mě překvapila paní Talmanová, vypadá šmrncovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13101
2.1.23 20:36

No fialová nosí i divné boty… Velmi často s páskem, jak kdyby jí bylo 9… Mám z ní pocit, jako by se stylizovala do malé holčičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
3.1.23 00:06

Asi jsek divná, ale mně se ty bílé šaty líbí :nevim: jenom bych preferovala boty na nějakém menším podpatku a vyměnila bych brýle.

• Citovat
  • Upravit
39435
3.1.23 07:15

Zemanové bych zkrátila šaty a dala i pásek, a výstřih ne skoro ke krku.
Ty bílé šaty… mohla zvolit jinou barvu, a taky mohly být šaty kratší. Fiala má to sako přes hrudník poněkud užší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.1.23 07:23

Bílá je trochu divná, volila bych tmavší šaty, jiný střih. Může si to dovolit. Boty mi jako na holčičku nepřijdou. Současná paní prezidentová nikdy nevyčuhovala a měla šaty usedlé, tmavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
3.1.23 11:28

Za mě se p Fialová oblékla jak na svatbu pro starší pár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák