Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
chtěla jsem vás pozvat na svůj youtube kanál pokud vás zajímá móda a styl a pokud v tom třeba tápete a rády se něco dozvíte, tak určitě mrkněte: ****
Máš příjemný projev ![]()
Dneska je to s těmi novými kanály, které se zvlášť neliší, dost těžké, ale tvůj je fajn. Hodně štěstí.
Milá Kristýnko, obsah videí je pouhé opakování notoricky známých pravidel odívání. Pokud je tvým osobním přispěním doporučování „hedvábné halenky a roztrhaných džínsů“, pak bych se být tebou ještě dovzdělala v oblasti stylu a odívání. K formě bych měla toto: familierní jazyk bych ti i odpustila, špatné vazby a skloňování už tahají za uši. Časté pomlaskávání jsi zřejmě pochytila u mizerných amerických blogerek, je to strašné. Ovšem vrcholem nevkusu je hovořit o sedmdesátileté dámě jako o „ženské“. A radit cokoli v tvém věku a s tvým „rozhledem“ starším ženám, je poměrně dosti odvážné, ba drzé.
Mně se naopak projev vůbec nelíbí. To cenění zubů a dávání hlavy na stranu (co mám nosit do kanclu).
Dobrý deň, odkaz z príspevku som bohužiaľ musela zmazať nakoľko osobná propagácia je proti pravidlám webu. Odkaz na svoj Yt kanál si môžte dať do podpisu užívateľa. ![]()
Kristína ![]()
Ahoj, co říkáte na outfit paní Fialové a paní Zemanové při společném obědě? Nikdy by mě nenapadlo, že to napíšu, ale Zemanová to zvládla o dost líp. Škoda.
@Magical-eyes Ano, paní Fialová to s těmi bílými šaty nevychytala, Zemanová tentokrát byla oblečená jednoduše a vkusně, včetně vlasů. Paní premiérová by si měla zkrátit vlasy a vyměnit brýle. Viděla jsem i fotky z večeře s bývalými premiéry a Fialová opět měla šaty, byť tlumené jednobarevné, tak střihem naprosto nevhodné věku a příležitosti. Monike vypadala jako vždy, tedy jako pometlo. Nečasové chyběl bičík. Příjemně mě překvapila paní Talmanová, vypadá šmrncovně.
No fialová nosí i divné boty… Velmi často s páskem, jak kdyby jí bylo 9… Mám z ní pocit, jako by se stylizovala do malé holčičky…
Asi jsek divná, ale mně se ty bílé šaty líbí
jenom bych preferovala boty na nějakém menším podpatku a vyměnila bych brýle.
Zemanové bych zkrátila šaty a dala i pásek, a výstřih ne skoro ke krku.
Ty bílé šaty… mohla zvolit jinou barvu, a taky mohly být šaty kratší. Fiala má to sako přes hrudník poněkud užší.
Bílá je trochu divná, volila bych tmavší šaty, jiný střih. Může si to dovolit. Boty mi jako na holčičku nepřijdou. Současná paní prezidentová nikdy nevyčuhovala a měla šaty usedlé, tmavé.