Modřina na zádech a bolest

9.1.23 22:11

Modřina na zádech a bolest

Dobrý den, mám dotaz hodně často mě bolí záda při jaké koli fyzické námaze. a dnes jsem si v místě bolesti našla modřinu a mám to jako by napuchle. jsem hrozny strašpytel z doktorů vím že bych stím měla asi zajít ale zajímá mě jestli stím má někdo zkušenost také mě zajímá v oblasti páteře mám pod sebou asi 3 vypadá to jako modřina ale spíš je to suchá kůže jako kdyby se mi loupala ale je to místo tmavé. zajima mě jestli stím má někdo zkušenost nechci zbytečně plašit děkuji za odpověď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
10.1.23 00:52

Umřeš, klube se ti tam vetřelec.

A pokud svoje problémy se zády nebudeš řešit a budeš se vymlouvat na to že se bojíš, no tak si způsobíš chronické problémy co už pořádně řešit nebudou.

Takže se buď dál chovej jako pipka a googli na co zrovna umíráš a nedělj to co je potřeba, jen proto že se bojíš.

A nebo začni pečovat o sebe samu, včetně toho že prostě půjdeš nejprve k praktikovi, tam řekneš co tě trápí a pak si projdeš kolečko vyšetření a posléze budeš dodržovat doporučení, jak to změnit.

Tvoje záda, tvoje bolest, tvoje zodpovědnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.23 13:35

@Ou jasný k doktorovi jsem už objednaná jen mě zajímalo jestli stím nemá někdo zkušenost toť vše :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí