Modřiny na nohou bez příčiny
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Modřiny na nohou bez příčiny
Ahoj holky, z niceho nic se mi zacaly delat po lytkach velke tmave modriny, na dotek trochu boli. Nevite, co by mohlo byt pricinou? Beru cca 7 let antikoncepci, jinak beru vitaminy B, C, horcik. Jsem par dni po 10 hodinovem letu a tydennim opalovani, nemuze to byt treba z toho? Objednala jsem se na vysetreni trombofilnich mutaci, ale jdu na neho az za tyden. A jeste abych nezapomnela, na dovolene me celkem hodne postipaly sand flies (pisecne musky, ktere se mnozi v rasach na plazi) a mam velke stipance po celych nohach, tak me napadlo, zda to nemuze byt nejaka reakce. Myslite, ze by to mohlo souviset se spatnou srazlivosti krve? Tim, ze beru antikoncepci, se docela bojim. Prikladam fotku🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@tereza248 píše:
Ahoj holky, z niceho nic se mi zacaly delat po lytkach velke tmave modriny, na dotek trochu boli. Nevite, co by mohlo byt pricinou? Beru cca 7 let antikoncepci, jinak beru vitaminy B, C, horcik. Jsem par dni po 10 hodinovem letu a tydennim opalovani, nemuze to byt treba z toho? Objednala jsem se na vysetreni trombofilnich mutaci, ale jdu na neho az za tyden. A jeste abych nezapomnela, na dovolene me celkem hodne postipaly sand flies (pisecne musky, ktere se mnozi v rasach na plazi) a mam velke stipance po celych nohach, tak me napadlo, zda to nemuze byt nejaka reakce. Myslite, ze by to mohlo souviset se spatnou srazlivosti krve? Tim, ze beru antikoncepci, se docela bojim. Prikladam fotku🙈
Mohlo ale spíš ne. Ale určitě to není trombofilni mutaci, že to dám
krk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja bych rekla, ze reakce to muze byt. Ja mam srazlivost krve v poradku, ale velkou nachylnost k modrinam. Staci mi, kdyz jsem postipana, svedi me to a skrabu si to misto a vyrobim si tak modrinu i sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@tereza248
Ja jsem tohle taky resila a nakonec se z toho vyklubalo, ze me muj novy pritel
drzi pri sexu pevne za nohy
A to mam trombofilii, ale pricina byla zakopana uplne nekde jinde. Podle vseho
jsi byla na dovci, nemuze byt pricina podobna?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já měla podobné modřiny na nohou před 10 lety. Dost rychle se to šířilo a bolelo to tak, že jsem se z gauče zvedala s hekáním jak moje babička. V té největší fázi jsem měla nohy v podstatě tmavě fialovo zelené od kotníků ke kolenům. Byla jsem s tím na kožní, nemoc se jmenovala Erythema nodosum. Příčina se nenašla, měla jsem na to takovou smradlavou mast a za 14 dní jsem byla fit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem měla podobne z náhlé a přílišné fyzické námahy. Proste mi popraskaly žilky na nohou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@tereza248 mám to
pokaždé začátkem léta. Následek zimy…Ascorutin a bude to pryč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No moje nohy přesně takto vypadají skoro stále. Vždy pomůže akorát
nasadit ascorutin. Ale u mě je příčina známa od dětství. Mám křehké
vlásečnice, takže stačí k modřině opravdu málo. U mě je to teda
spíš estetická záležitost.
Ale pokud je to u tebe novinka zajdi si na krev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Praskly nehet na noze
- Pálení na plicích a kašel bez příčiny
- Syn se po úraze bojí postavit na nohy a chodit
- Pantofle s bílou podrážkou na širokou nohu
- Třes jedné ruky a nohy, může souviset s páteří
- Nohy a celkový vzhled
- Bolesti nohou v noci
- Roztrousena skleroza? zvlastni pocit v noze?