Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kopretinka87 jojo přesně, podle ovu testu jsem měla ovulaci, manžel nechtěl ale sexovat na povel, tak jsem mu to neřekla a byla to první zkouška a onmi ze zvyku to hodil na břicho, pak ten měsíc už sex nebyl, takže vím na 100% že se nám malá povedla takto ![]()
Ahoj holky, taky mám jeden dotaz. S přítelem jsme prožili pěkný den a on se udělal (jen rukou), potom si to utřel ubrouskem a začal mě prstit. A poté to pokračovalo dál (s ochranou, to se neudělal). Můj dotaz tedy zní, jak velká je možnost, že jsem mohla otěhotnět z těch prstů? Nehty nemá, jen minimální, ale prsty celkem dlouhé. Mám z toho obrovský strach!!
Jsou to dva dny. Vůbec s tím nemám zkušenosti, za každou radu budu ráda.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky mám jeden dotaz. S přítelem jsme prožili pěkný den a on se udělal (jen rukou), potom si to utřel ubrouskem a začal mě prstit. A poté to pokračovalo dál (s ochranou, to se neudělal). Můj dotaz tedy zní, jak velká je možnost, že jsem mohla otěhotnět z těch prstů? Nehty nemá, jen minimální, ale prsty celkem dlouhé. Mám z toho obrovský strach!!Jsou to dva dny. Vůbec s tím nemám zkušenosti, za každou radu budu ráda.
panebože ![]()
@klafina123 píše: …a kolik Ti je?
Bude mi 18. Nemám hotovou školu a žiju s rodiči.
Záleží, jak jsi jak se říká chytlavá. Ve většině případů bys neměla otěhotnět, ale to ale, tam pořád je.Ano,jak píšou holky, kup si Postinor