Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak už mám na každý straně dvě bichle a furt je postel v rovině tak kolik jich tam mám jako byskladat? Celou knihovnu?
@Anonymní píše:
Tak už mám na každý straně dvě bichle a furt je postel v rovině tak kolik jich tam mám jako byskladat? Celou knihovnu?
Jestli nemáš teleskopické nohy od postele, tak to bude těžko v rovině.
Jak teda řešíš jinak to zvracení? Co ti k tomu říkala pediatrička? Poslala tě někam? Dáváš třeba AR mlíko? Jak dlouho po krmení jí tam pokládáš?
@Tosidelassrandu dávám AR mlíko, od Sunaru, doktorka mi řekla, že blití je normální (já jsem teda i říkala, kolik toho vyzvraci a že hází šavle), dávám jí do postýlky většinou až po 45-60 minutách co jí mám na sobě (já jsem v sede)
Tak na každý straně 4 knížky.. nemám z toho dobrý pocit.. líp se cítím když je tam ten klín..
@Tosidelassrandu píše:
Jestli nemáš teleskopické nohy od postele, tak to bude těžko v rovině.Jak teda řešíš jinak to zvracení? Co ti k tomu říkala pediatrička? Poslala tě někam? Dáváš třeba AR mlíko? Jak dlouho po krmení jí tam pokládáš?
Nevím, jakou s tím máš zkušenost, ale reflux se u dětí většinou do roka neřeší.. U nás to přešlo až na začátku 9. měsíce, do té doby katastrofa. Dítě kojené, přibíralo. Ze dne na den to přešlo, dítě zdravé jako rybka.
@Anonymní píše:
Tak na každý straně 4 knížky.. nemám z toho dobrý pocit.. líp se cítím když je tam ten klín..
To je docela dost už. My měli u syna podloženou matraci, ne nohy na postýlce. Na reflux to pomáhalo. Nikam nás nikdo neposílal, dítě z toho vyrostlo a pak jsme to zrušili a bylo.
@Anna766 dobře a jaký je rozdíl mít vypodlozenou matrací klínem a nebo knihama? Jen se ptám, nemyslím to zle
@Lojzísek píše:
Nevím, jakou s tím máš zkušenost, ale reflux se u dětí většinou do roka neřeší.. U nás to přešlo až na začátku 9. měsíce, do té doby katastrofa. Dítě kojené, přibíralo. Ze dne na den to přešlo, dítě zdravé jako rybka.
A já myslela, že jsem jediná, která má pediatru co moc neřešila tyhle problémy. Tak to blití u zakladatelky nemusí být nutne reflux ale treba i abkm..
Jinak z jinych diskuzi vim, ze posílaji na gastro a davaji medikace a prichazi okamzita uleva
asi to je doktor od doktora
@Bruneta15 píše:
@Anna766 dobře a jaký je rozdíl mít vypodlozenou matrací klínem a nebo knihama? Jen se ptám, nemyslím to zle
O žádném rozdílu nepíšu, jen mám pocit že je těch knih dole moc, trochu bych to snížila.
@Tosidelassrandu píše:
A já myslela, že jsem jediná, která má pediatru co moc neřešila tyhle problémy. Tak to blití u zakladatelky nemusí být nutne reflux ale treba i abkm..
Jinak z jinych diskuzi vim, ze posílaji na gastro a davaji medikace a prichazi okamzita ulevaasi to je doktor od doktora
Já to řešila, doktorka mi poradila zvýšit postýlku, pomohlo to, kluk prospíval jinak, tak jsme nic dalšího nedělali a vyrostl z toho.
@Anonymní píše:
@Anna766 tak už mám na každý straně 5 knih aby to bylo znát
Neblazni, mas to strasne vysoky.
To je argument fakt, tak si je kup ne