Mohlo se něco stát? 3 měsíční miminko a kukuřičná křupka

Anonymní
1.2.25 17:24

Mohlo se neco stat? :(

Ahoj holky, mám 3mesicni holčičku. Hlídala jsem chvilku dvouleteho synovc, který rád basti kukuřičné krupky. Někam jsem odbehla a vidím, jak synovec dává do pusinky dcerce tu křupku. „Ožužlala“ asi půlku, zbytek jsem vyhodila. Vím že plasim asi zbytecne ale jsem ze všeho bohužel vydesena 😁 je to moje první mimčo 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
1.2.25 17:34

Klidek, z tech vsech veci, co mohla do pusinky strcit, je krupka jeste celkem neškodná. Jen zkonzroluj, jestli to nema nekde v puse ;) blbe prilepeny, dala bych ji napít, a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3022
1.2.25 17:42

Ne…přesně, jen zkontroluj, jestli se jí to někde neprilepilo.
Mohlo byt hur, mě dal brácha asi ve 3 týdnech arašíd v cukru, co našel někde zapadly pod radiatorem nebo kde…mno, nebylo daleko od průšvihu, ale přežila jsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.2.25 18:02

A já svýho pár měsíčního brášku tenkrát nakrmila dvacetníkem :zed: Naštěstí se mu nikde cestou nezpříčil, aby se třeba dusil, takže prošel hladce až do žaludku. Naneštěstí slitina různých kovů a žaludeční kyseliny udělaly své, takže se pak ještě následné dva roky léčil s játrama :,( Nakonec také přežil a my z toho máme rodinnou historku pro další generace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16947
1.2.25 18:06
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

v pohodě, stejně už za měsíc bude mít nárok na příkrmy. Jen prstem zkontroluj pusinku, protože se ty křupky rády lepí na patro, v noci by se to mohlo uvolnit a zapadnout do dýchacích cest :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
1.2.25 18:19

Jak píšou holky, zkontroluj, jestli není nalepená na patře a je to cajk. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
1.2.25 18:51

Druho a vícerození sourozenci často dostanou i horší věci, než je kukuřičná křupka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí