Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám takovou otázečku
jsem asi 5 den po zpoždění MS uz asi 4 dny jsem taková “nesvá” mám bolest v podbřišku jako před MS někdy je to silnější, někdy jako že přemýšlím jestli to nemam v hlavě
včera jsem měla takové píchání a kručení v podbřišku a na pravém boku. Jsem hoooodně náladová, mám pálení žáhy, ne všechno mi zrovna vonní a občas to jde i ven. Navíc hlavně po ránu mám bílý výtok že je to i na vložku
S přítelem miminko plánujeme takže by to pro nás byl veliký dárek. Předevčírem jsem si dělala těhu test a negativní, tak jsem si včera zaběhla k doktorovi a ten mi řekl že je vše naprosto v pořádku, těhu nevidí ale mám vysoko sliznici. Teď otázka mám tomu dát jestě šanci a počkat treba pár dní nebo to spíš vypadá že asi ne a jsem před MS
Zkus ještě jeden test a uvidíš, jestli jsi ho dělala předevčírem, tak by mohl být vidět aspoň duch, pokud se zadarilo.
Ahoj moc se pozoruješ. Na těhotenské příznaky je hodně brzo. Když jsi měla negativní test proč jsi běžela k doktorovi??
Počkej pár dní a uvidíš.
@Tereza233 prostě vydrz, treba za 3dny udelej další test. Vic toho stejně neuděláš
Proč se v dnešní době běhá úplně zbytečně k lékaři? Nemáš žádný zdravotní problém, těhotenský test je negativní, tak proč? Holky, zkuste někdy používat hlavu k tomu, k čemu vám ji pánbůh nadělil. Zneužívání bezplatné zdravotní péče by se mělo postihovat…
@Pitřice k doktorovi jsem šla protože už jsem dřív měla problémy se záněty tak jsem to nechtěla podceňovat a ujistit se že je vše v přádku
@Tereza233 polovinu tvých příznaků mám taky a těhotná nejsem.
Počkej ještě pár dní, udělej test znova a hlavně hned s mokrým testem neutíkej k doktorovi.
@Tereza233 píše:
@Pitřice k doktorovi jsem šla protože už jsem dřív měla problémy se záněty tak jsem to nechtěla podceňovat a ujistit se že je vše v přádku
Zánět nemáš, těhotná nejsi, takže úplně zbytečný…
Prispevek jsi mela zacit tim negativnim testem…priznaky= zvysujici se hladina hcg, zvysujici se hladina hcg= pozitivni test…to je cela veda.. proste bohuzel teho priznaky nejsou extra specificke a jsou podobny tisicum veci, od prujmu, pres pms a kocovinu, az po prechod…vysoka sliznice je vzdy na konci cyklu, to je menstruace..sliznice roste, kdyz se do ni vajicko neusadi, zvysuje se a v urcitou chvili odejde z tela, a to je menstruace, po ni je zas sliznice nizka..tolik k informaci od doktora… preji at vam to brzy vyjde