Mohou za to zoubky?

22.7.11 12:38

mohou za to zoubky?

Ahoj maminky,chci se zeptat,našemu malému bude za pár dní 7 měsíců,do ted papal suprově až na příkrmy,ale to už mě tak netrápí. je to asi 3 dny co skoro vůbec nechce jíst,je třeba i 8 hodin bez jídla a jen pije čaj,když mu chci dát papaní tak hned začně zavírat pusinku a strašně se vztekat. Přitom papal kažké 3 hodiny. Včera jsem zjistila,že mu vyrostl zoubek,opravdu to může být tím? Jinak je totiž opravdu moc hodný,není protivný a ani mrzutý. předem moc děkuji každé mamince která mi napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanahcotton
22.7.11 12:42

jasně, že to můžou být zoubky :wink: Hlavně ať má dostatek tekutin :palec: Držím palce, ať růst zoubků proběhne hladce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22.7.11 12:45

Děkuju. Každý mi totiž říká,že až mu budou růst zoubky tak to poznám,že bude hodně plakat,bude mrzutý a bude mít teploty a ono nic z toho (tuky tuky na zuby) a tady jsem se dočetla,že některé děti nepapají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
22.7.11 13:01

To je u každého dítka jinak. U některého to ani nepoznáš a některé je protivné, teplotuje, nejí a jen pláče. To, že málo jí určitě nevadí, pokud např. nezvrací, neprůjmuje ale hlavně ať má dostatek tekutin. Však on se zase brzy rozpapá…uvidíš :palec:

• Citovat
  • Upravit
392
22.7.11 13:41

Jojo, tohle přesně dělá, když mu rostou zoubky. Nejvíc jsem měla strach, jak byly vedra a on nechtěl ani pít - bolelo ho sání, ale po lžičce si dal. Vždy to trvá pár dní, pak se to spraví a do čtrnácti dnů mu vylezly další zuby. Teď čekáme už sedmý a osmý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
22.7.11 15:00

Takhle se u nás přesně projevuje růst zoubků. Ani kojit se moc nechce, protože při sání ho to samozřejmě pekelně bolí. O přírkmy taky moc nestojí a špatně spinká, budí se s pláčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.11 21:35

Asi jsem to dneska zakřikla,ted mi tady Patriček před spaním hodinu plakal a každých 15 min se budí s obrovským pláčem :cry: Můžu mu nějak pomoct? existuje něco na to bolení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
24.7.11 17:25

No naše doktorka mi radila, abych mu normálně dala Nurofen (sama si taky beru ibuprofen proti boleti, tak proč bych to nedala děcku?). Když moc pláče, dám mu Nurofen a před kojením potírám calgelem (ono to působí jen chvilku, ale nají se)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
24.7.11 21:39

ahojky, me malej taky vubec neji, kdyz mu letou zoubky, hodne pije caj! kdyz nechce jist, tak mu zkousim dat aspon mlicko,aby se trosku najedl… ne, vzdy to pomuze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí