Mohu si být jistá, že jsem těhotná?

19
17.6.24 17:48

Mohu si být jistá že jsem těhotná?

Dobrý den, mám dotaz. Minulý týden v pátek jsem byla na krvi protože jsem si myslela, že jsem těhotná. Test vyšel negativní o víkendu jsme měli s přítelem pohlavní styk sice chráněny ale praskla ochrana. (Zapomněla jsem říct ze nemám už 13 dni menstruaci a gynekolog chtěl nasadit injekce na vyvolání). Odedneska mám jasne duchy na tehotenskych testech sice slabé ale jdou vidět. Gynekolog mě chce znova poslat na krev. Ještě jsem zapomněla změnit Ze jsem 3 měsíce po potratů (nebylo to ze bych dítě nechtěla…) a od té doby jsem měla jedno krvácení a 10 ti denní menstruaci a teď už 13 dni nic..myslíte ze bych mohla být těhotná?

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78491
17.6.24 17:58

@Natus27 to se ptáš dnes v pondělí, jestli jsi těhotná ze styku tento víkend?
počkej, opráším křišťálovou kouli,
pokud dotaz zní jinak, tak se „omluvuju“, je to psané tak zmateně, že vůbec nevím, na co se ptáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
17.6.24 17:59

Ty jsi měla teď o víkendu styk a už teď vidíš na testech duchy? 8o nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.6.24 18:01

Já se omlouvám já jsem to musela nějak cele sepsat a nechtělo se mi to mazat, měli jsme styk i před tím ale tam mi z krve zjistili ze je to negativní tak nevím zda teď být mohu protože mi to taky přijde divné ze bych za 5 dni otěhotněla a ukazuji mi to testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.6.24 18:03

Já to ještě nápisu jinak napsala jsem to fakt špatně. Za to se omlouvám. Už jsme měla před 13 ti dny dostat menstruaci a nedostavila se těhotenské testy byli negativní šla jsem ke gynekologovi tento týden a ten mě poslal na krev řekl ze to vyšlo negativně a dneska jsem si dělala testy a mám 3 duchy jq to sama nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
17.6.24 18:03
@Natus27 píše: Více

Za 5 dní? Vždyť víkend byl teď. Nebo který víkend to bylo? Píšeš strašně zmateně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.6.24 18:06

V pátek jsme měli pohlavní styk (4 dny) jq jen nechápu proč mi to z té krve vyšlo negativní a teď tam mám ty duchy. Nestalo se to taky někomu? Ten styk jsem myslela teď v pátek a před krevnima testama minuly týden v pondělí a ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
17.6.24 18:12

@Natus27 Vadné testy, tak rychle by to nebylo vidět ani náhodou, minimálně týden, spis víc. Buď jsi otěhotněla dřív, nebo proste falešné testy. Ono některé fakt stačí nechat víc namočené a ryska je na světě

• Citovat
  • Upravit
69127
17.6.24 18:12

Těhotná být můžeš, jistá si tím být nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.6.24 18:19

@Mista1 a myslíte ze by to neukazali ty krevní testy? Kdybych byla již dříve. Každopádně jsem se objednala na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69127
17.6.24 18:29

Test to ukáže až po určité době. A to i ten krevní, ten bude ješte týden po oplodnění dost dobře možná negativní. Na gynekologii ti v téhle fázi maximálně udělají další krevní test, nečekej, že tam na tebe zamává miminko z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
17.6.24 18:31

@Natus27 Jestli teď máte ducha, tak je to třeba devět dni od oplození. To by krevní test před týdnem také nezachytil. Na gynekologii takhle brzy také nic neuvidí

• Citovat
  • Upravit
10928
17.6.24 18:32

@ugluk no uz ale 13 dni meska MS, pravdepodobne tehotna nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
17.6.24 18:33
@Mista1 píše: Více

Pred jakym tydnem? Psala, ze na krvi byla az v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.6.24 18:34

@ugluk já to chápu…dekuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie