Negativní test a snaha o miminko

13
17.6.24 10:44

Negativní test a snaha o miminko

Ahoj holky, snažíme se o miminko cca měsíc a půl. Byla jsem před pár dny na hcg z krve a bylo to negativní. Každopádně mám teď 5 dní zpoždění MS. Myslíte, že je možné, že by se to ještě na tom hcg nemuselo ukázat? Děkuju za odpovědi! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
17.6.24 10:52

Udělej si těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.6.24 11:39

@JancaS84
Ten jsem si dělala, ale také negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
17.6.24 11:48
@BarboraV94 píše: Více

Když je negativní z krve, řekla bych, že to zatím nevyšlo. Z krve už by to jistě poznat bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
17.6.24 12:24
@BarboraV94 píše: Více

Tak to těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.6.24 15:15

Podle mě těhotná nejsi, můžeš mít nějakou nerovnováhu nebo jen dlouhý cyklus. Nezaznamenala jsi náhodou, že bys už měla ovulaci? Klidně může ještě přijít.

Nebo mě napadá, zda jsi nebyla nemocná, neměla nějaké větší stresy nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.6.24 15:20

@Magda912 Nene, nemocná jsem nebyla a stresy také ne. Teď jsem byla na dovce, kde jsem úplně vypnula :lol: Každopádně mám menstruaci každý měsíc přesně na den. Vždy mě bolí podbrisek před MS a teď nic. Také mě napadlo, že se mohlo zadarit třeba pár dní zpět? Nevím, jak to je, zda je to možné, že by se nám zadarilo a menstruace nepřišla takhle brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.6.24 15:25

@BarboraV94 úplně klidně se ti mohla posunout ovulace na později, tím pádem by se ti posunula i luteální fáze a menstruace by "přišla později, nebo v případě zdaru také nepřišla vůbec :palec: teď asi nezbývá nic jiného než ještě pár dní počkat a zkusit test nebo odběr krve znovu :)

každopádně to může být i tím, že ses uvolnila na dovo, vypla, změnila prostředí, tak to tělo vyhodnotilo a dalo si na čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.6.24 16:40

@Magda912 Díky za rady, počkám, zda menzes ještě dorazí a uvidím, co dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí