Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, snažíme se o miminko cca měsíc a půl. Byla jsem před pár dny na hcg z krve a bylo to negativní. Každopádně mám teď 5 dní zpoždění MS. Myslíte, že je možné, že by se to ještě na tom hcg nemuselo ukázat? Děkuju za odpovědi! ![]()
@BarboraV94 píše: Více
Když je negativní z krve, řekla bych, že to zatím nevyšlo. Z krve už by to jistě poznat bylo ![]()
Podle mě těhotná nejsi, můžeš mít nějakou nerovnováhu nebo jen dlouhý cyklus. Nezaznamenala jsi náhodou, že bys už měla ovulaci? Klidně může ještě přijít.
Nebo mě napadá, zda jsi nebyla nemocná, neměla nějaké větší stresy nebo tak
@Magda912 Nene, nemocná jsem nebyla a stresy také ne. Teď jsem byla na dovce, kde jsem úplně vypnula
Každopádně mám menstruaci každý měsíc přesně na den. Vždy mě bolí podbrisek před MS a teď nic. Také mě napadlo, že se mohlo zadarit třeba pár dní zpět? Nevím, jak to je, zda je to možné, že by se nám zadarilo a menstruace nepřišla takhle brzy.
@BarboraV94 úplně klidně se ti mohla posunout ovulace na později, tím pádem by se ti posunula i luteální fáze a menstruace by "přišla později, nebo v případě zdaru také nepřišla vůbec
teď asi nezbývá nic jiného než ještě pár dní počkat a zkusit test nebo odběr krve znovu ![]()
každopádně to může být i tím, že ses uvolnila na dovo, vypla, změnila prostředí, tak to tělo vyhodnotilo a dalo si na čas
@Magda912 Díky za rady, počkám, zda menzes ještě dorazí a uvidím, co dál ![]()